Yalan

Siz de mi böyle bi ilişki yasiyorsunuz
Evet eşimin ufak tefek gizli yaptığı şeyleri yakalıyorum sorunca üstünü kapatmaya çalışıyor arada bir bu yüzden sinir krizi geçirip patladım ama yapıcak birşey yok değişmiyor her söylediğine şüpheyle bakıyorum bu yalanlar genelde parayla ilgili oluyor

Evet eşimin ufak tefek gizli yaptığı şeyleri yakalıyorum sorunca üstünü kapatmaya çalışıyor arada bir bu yüzden sinir krizi geçirip patladım ama yapıcak birşey yok değişmiyor her söylediğine şüpheyle bakıyorum bu yalanlar genelde parayla ilgili oluyor
Sevgiliyken fark etmemiş miydiniz
Yalan söyleyen biri oldugunu
Benim sorunum su ki her yalan sandığım şeyin altından yüzünün akıyla nasil çıkıyor anlamıyorum her şeye bi bahane buluyor bi kılıf uyduruyor nasil yapıyor bilmiyorum ben mi kuruntu yapıyorum diyorum

Sevgiliyken fark etmemiş miydiniz
Yalan söyleyen biri oldugunu
Pek farketmedim zaten insanlara çabuk güvenen birisiyim yalandan ziyade gizli bişeyler yapması ben telefonunu kurcalayıp öğreniyorum sorduğum zaman susuyor bende olay orda kopuyor

Pek farketmedim zaten insanlara çabuk güvenen birisiyim yalandan ziyade gizli bişeyler yapması ben telefonunu kurcalayıp öğreniyorum sorduğum zaman susuyor bende olay orda kopuyor
Insan zaten ilk güvenir
Sonra o güven kırılırsa yerine gelmesi çok zor..
Telefonunu alıp karıştıracak durumda değilim
Malesef
Yakalayamiyorum
:(
Belki de doğrudur kim bilir..

Insan zaten ilk güvenir
Sonra o güven kırılırsa yerine gelmesi çok zor..
Telefonunu alıp karıştıracak durumda değilim
Malesef
Yakalayamiyorum
:KK43:
Belki de doğrudur kim bilir..
Kadınlar genelde şüphelerinde haklı çıkıyor malesef... bende artık kurcalamıyorum telefonunu boşuna kendi canımı sıkmamaya karar verdim borç yaparsa kendi ödücek

Sevgiliniz sürekli beyaz yalanlar söylüyorsa ne yaparsiniz
Yalan yalandır beyaz yalanlar pembe yalanlar deyip insanların kendini kandırdığı kavramlar dır bir kere güven biter güvenin bittiği bir yerde ilişkide yürümez bir dönem Böyle sevgilim vardı ilk başta pembe yalanlar falan demiştim bir de baktım ki yalancılık adamın ruhuna işlemiş hayatı yalan üzerine kurulmuş bu çevresine iş arkadaşlarına ailesine karşı bile ,ayrıldım .

Back
X