Bunları şimdi neden söyledi size acaba anlamadım? Bence üstünde durmayın fazla . Madem ilişkiniz güzel ama gözünüz de üstünde olsun .Merhaba,
Birsey danışmak istiyorum.Simdi bir yıllık evliyim.Mukemmel bir evliliğe prensesler gibi hissettiren bir eşe sahibim.Ancak evlilikten once iki buçuk yıl süren bir iliskimz olduve bu dönemde yani sevgiliyken esim bana cok yala soylemis ihanet aldatma eski eşiyle aynı anda gorysme ve daha birçok sanal ve reel ilsiki.ben bunların hepsini evlendikten bir yıl sonra öğrendim.Su an cok pişman ve gerçekten mükemmel bir es.Her acidan mutlu olmak için mutlu etmek için çabalıyor.Her adimi benle ama ben o dönemi kabul edemiyorum.Ne yapilmali???
Kendısının soyledıgını yazmamıs konu sahıbı.ogrendım demıs.belkı kendi cabalarıyla ogrendı.Bunları şimdi neden söyledi size acaba anlamadım? Bence üstünde durmayın fazla . Madem ilişkiniz güzel ama gözünüz de üstünde olsun .
Kendısı soylememıs ne pısmanlıgından bahsediyorsunKendisi soylemedi tabiki ben kendim öğrendim.
Şaka dimi bu... Adam çok mükemmel sana prenses gibi hissettiriyor ama yemediği halt kalmamış...Merhaba,
Birsey danışmak istiyorum.Simdi bir yıllık evliyim.Mukemmel bir evliliğe prensesler gibi hissettiren bir eşe sahibim.Ancak evlilikten once iki buçuk yıl süren bir iliskimz olduve bu dönemde yani sevgiliyken esim bana cok yala soylemis ihanet aldatma eski eşiyle aynı anda gorysme ve daha birçok sanal ve reel ilsiki.ben bunların hepsini evlendikten bir yıl sonra öğrendim.Su an cok pişman ve gerçekten mükemmel bir es.Her acidan mutlu olmak için mutlu etmek için çabalıyor.Her adimi benle ama ben o dönemi kabul edemiyorum.Ne yapilmali???
O da olmaz da bir kişiyle birşey yaşadi da pişman oldu diyelim, eski eş sanal,reel birçok kişiyle konu sahibini aldatan meşrebte bir adam pişman olur mu?Suan cok pısman oldugunu nerden biliyorsun, senı aldattığını nerden duydun?
Kendısı gelıp itiraf etmediyse yerım oyle pısmanlıgı oyuzden sordum.
Demek ki hepsini öğrenmemişsin daha prenses gibi hissettiğini göre...Kendisi soylemedi tabiki ben kendim öğrendim.
Prenses gıbı hissettirmek ne demek acaba, evde tarlatanlı kabarık etekle dolasıp seni seviyorum demek mi.Şaka dimi bu... Adam çok mükemmel sana prenses gibi hissettiriyor ama yemediği halt kalmamış...
Allah'ım aklıma mukayyet ol
Yazık vala körü körüne sevmeyin böyle adamları hakketmiyorlar.Kendisi soylemedi tabiki ben kendim öğrendim.
Nasıl öğrendiniz bunları?Merhaba,
Ya hayır adamı o kadar överken adamın çin horozu çıkması ama konu sahibinin prenses gibi hissetmesi ..vallahi bu şebeke sularına bişeyler karıştırıyorlar. Emin oldum artıkPrenses gıbı hissettirmek ne demek acaba, evde tarlatanlı kabarık etekle dolasıp seni seviyorum demek mi.
Adam bariz aldatmıs iste?
10 yıllık evli olacağım yakında, prenses gibi hissetmedim henüz, ruhumda yoksa demekPrenses gıbı hissettirmek ne demek acaba, evde tarlatanlı kabarık etekle dolasıp seni seviyorum demek mi.
Adam bariz aldatmıs iste?
Aynen Yabanelmacım kendımı hıc prenses gibi hissetmedim hissedecek gıbı oldum balkabagına dondum sonra.. hırsla banyo duvarı ovarken buldum kendimi, adeta kulkedısı...10 yıllık evli olacağım yakında, prenses gibi hissetmedim henüz, ruhumda yoksa demek
Bu kadar iddialı cümlelerin içi kofti oluyor genelde yine şaşmadi.
Müdür sen işi bilmiyorsun. Ben evli bile değilim de prensesliğin dibine vuruyorum. Evlensem kraliçe tacım nerde ulen derim...10 yıllık evli olacağım yakında, prenses gibi hissetmedim henüz, ruhumda yoksa demek
Bu kadar iddialı cümlelerin içi kofti oluyor genelde yine şaşmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?