Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayağıma tüylü terlikte giyeyim mi müdür?Müdür sen işi bilmiyorsun. Ben evli bile değilim de prensesliğin dibine vuruyorum. Evlensem kraliçe tacım nerde ulen derim...
Giy röhteşambrını saçın belinde en güzel kokunla salın bakayım bi... Hadi göreyim seni...
Prenses olmak için bir erkeğe ihtiyaç yoktur. Çünkü erkeği olan zaten kraliçe olur...
Tabi ki.. tüylü terlik, parfüm röfteşambır. Köfteşambır da olabilir başında da taç olmadan olmaz bu işlerAyağıma tüylü terlikte giyeyim mi müdür?![]()
Kendısı soylememıs ne pısmanlıgından bahsediyorsun
Bır ınsan hata yapar sonra pısman olur vicdan azabı ceker gider itiraf eder.
Pişmanlık budur.
Sen kendi kendine cabalarınla aldatıldığını ogrenmıssın, adam ıcın cok pısman diyorsun.
İlk fırsatta gene yapar.
Pısman adam itiraf eder cunku.
Gerisi kocaman
Arkadaşlar evliyken degil sevgili iken olmus bunlar yani bir yıldır nasil bir evliliğim olduğunu anlattım ve simdide bunu yeni ogrendigimi ne kadar kotu kalpli insanlar var anlamiyorum.herkes kadin ustelik destek olmak yerine bu öfkeniz nedir anlamadım gercektenMerhaba,
Birsey danışmak istiyorum.Simdi bir yıllık evliyim.Mukemmel bir evliliğe prensesler gibi hissettiren bir eşe sahibim.Ancak evlilikten once iki buçuk yıl süren bir iliskimz olduve bu dönemde yani sevgiliyken esim bana cok yala soylemis ihanet aldatma eski eşiyle aynı anda gorysme ve daha birçok sanal ve reel ilsiki.ben bunların hepsini evlendikten bir yıl sonra öğrendim.Su an cok pişman ve gerçekten mükemmel bir es.Her acidan mutlu olmak için mutlu etmek için çabalıyor.Her adimi benle ama ben o dönemi kabul edemiyorum.Ne yapilmali???
GerizekaliYa hayır adamı o kadar överken adamın çin horozu çıkması ama konu sahibinin prenses gibi hissetmesi ..vallahi bu şebeke sularına bişeyler karıştırıyorlar. Emin oldum artık
Evlendikten sonra yapmadiysa sorun yok galiba!! Ee siz sevgiliyken yapmis o ne olucak o zaman siz degil miydiniz aldatilan? Hem sanal hem reel vay be adam profesyonel olmus aldatmada her yol varMerhaba,
Birsey danışmak istiyorum.Simdi bir yıllık evliyim.Mukemmel bir evliliğe prensesler gibi hissettiren bir eşe sahibim.Ancak evlilikten once iki buçuk yıl süren bir iliskimz olduve bu dönemde yani sevgiliyken esim bana cok yala soylemis ihanet aldatma eski eşiyle aynı anda gorysme ve daha birçok sanal ve reel ilsiki.ben bunların hepsini evlendikten bir yıl sonra öğrendim.Su an cok pişman ve gerçekten mükemmel bir es.Her acidan mutlu olmak için mutlu etmek için çabalıyor.Her adimi benle ama ben o dönemi kabul edemiyorum.Ne yapilmali???
Bana gerizekalı dediBakin bir yıllık evliyim bunlarda kend imkanlarim ile öğrendim ve yeni
Arkadaşlar evliyken degil sevgili iken olmus bunlar yani bir yıldır nasil bir evliliğim olduğunu anlattım ve simdide bunu yeni ogrendigimi ne kadar kotu kalpli insanlar var anlamiyorum.herkes kadin ustelik destek olmak yerine bu öfkeniz nedir anlamadım gercekten
Gerizekali
Senı aldatmıs zamanı onemlı mı?Bakin bir yıllık evliyim bunlarda kend imkanlarim ile öğrendim ve yeni
Arkadaşlar evliyken degil sevgili iken olmus bunlar yani bir yıldır nasil bir evliliğim olduğunu anlattım ve simdide bunu yeni ogrendigimi ne kadar kotu kalpli insanlar var anlamiyorum.herkes kadin ustelik destek olmak yerine bu öfkeniz nedir anlamadım gercekten
Gerizekali
Kendısı ogrenmısBunları siz mi öğrendiniz o mu size anlattı o size anlattıysa pişman olduğu için vicdanen rahat edemediği için anlatmıştır o zaman diyecek biseyim yok ama siz kendi cabanızla ogrendiyseniz kafa karıştırıcı bir durum şuan çok mutlu olsanız bile hep kafada bir soru işareti
Yangın kadına değil prensese olçekSenı aldatmıs zamanı onemlı mı?
Sevgiliyken aldattı sımdı evliyiz hayatta yapmaz mi dıyosun?
Bı de kadına hakaret etmıssın dogruları yazdı diye.