- Konu Sahibi musicteacher
..................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle ilişkimle ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum.1 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi çok seviyoruz.Sevgiyi aşkı gectim her konuda yanımdadır kendisi, sınava hazırlanıyorum mesela en büyük destekçim o benim...Yazarken bile duygulanıyorumŞöyle ki; dün akşam adı ve soyadının yalan olduğunu öğrendim.İlişkimiz sanal alemde başladı diyebilirim.Oraya da benim bildiğim yani sahte adı ile kayıtlıydı.İlk bir ay işiyle ilgili güvenlik nedeniyle söylemediğini söyledi; daha sonra baktım iş ciddiye biniyor iyice bağlandım beni terkedersin korkusu ile söyleyemedim dedi.Bir kaç arkadasına danışmış seni seviyorsa anlayış gösterir demişler, aylardır çok çaresizdim dedi...Ben çok değişik hissediyorum sankı onu kaybetmiş gibi...Hani insan karsındakını ismiyle bağdaştırır ya..İsmi umrumda değil ama böyle olacağı aklıma gelmezdi.Değerli yorumlarınızı beklıyorum...
Telefon geldi o anda yanındaydım ve telefondaki kişi gerçek ismiyle hitap etti.Niye öyle dediğini sordum, başka birisine bi şeyler anlatıyordu o anda dedi.Üstelemedim dışarı cıktık şaka yaptım bu konuyla ilgili, seni gülerken görünce söyleyecektim dedi.Sonra konu değişti ciddi bir şey konuşuyorduk gözlerin doldu yapamadım ne tepki vereceğini bilemedim dedi...Bir kac saat sonra kimliğini ortaya bırakmış öyle göreyim istemiş ama ben farketmedim kimliği.Kendi çabalarımla parçaları birleştirdim araştırdım öyle buldumya olabilir. benimde başıma benzer bişi geldi.. sanaldan değilde kendi ismi eski bir isim. ailesi arkadaşları hep başka isimle seslenmişler buna. bir gün kimlikte gördüm noluyo oldum :44::44: sizin bir de sanaldaymış.. kendi ismini vermek istememiş. sonrada dönememiş.. merak ettiğim o mu söyledi siz mi öğrendiniz? o söylediyse bir sıkıntı yok bence. ama siz öğrendiyseniz o zaman kötü. insanın aklına daha neler saklıyor acaba sorusu gelir:26::26:
Diyorum ya o kadar allak bullak oldum ki anlatamam, o yuzden buraya konu açtım zaten.Yani şaka gibi bi şey bu kim düşünür ki başına böyle bi şey geleceğini.of çok zor...Seviyorsa anlayisla karsilar ne demek?
Sen soyunu sopunu arastiramadiktan sonra asla ona guvenme.
Sakladigi seyler var, ismini ogrendikten sonra kolayca ulasabilcegin bilgilerdir..
gerçekten göstermeye çalışmış anlatmaya çalışmış olabilir. bana çok korkunç birşey gibi gelmedi benzerini yaşadığım için. ama yinede temkinli ol bir süre. mesela aile ile tanıştırıyor mu? arkadaşlarını tanıyormusn? bu tip şeyler düşüncenin netleşmesini sağlar.. eğer bu tip saklamalar falan devam ederse ona göre önlemini alırsın..Telefon geldi o anda yanındaydım ve telefondaki kişi gerçek ismiyle hitap etti.Niye öyle dediğini sordum, başka birisine bi şeyler anlatıyordu o anda dedi.Üstelemedim dışarı cıktık şaka yaptım bu konuyla ilgili, seni gülerken görünce söyleyecektim dedi.Sonra konu değişti ciddi bir şey konuşuyorduk gözlerin doldu yapamadım ne tepki vereceğini bilemedim dedi...Bir kac saat sonra kimliğini ortaya bırakmış öyle göreyim istemiş ama ben farketmedim kimliği.Kendi çabalarımla parçaları birleştirdim araştırdım öyle buldum![]()
Polis olduğu için facebooka başka bir isim ve soy isim ile kayıt olmuş.Eger baska bir falsosu yoksa, bence hosgorulebilir, basta yaptigi hatayi cesaret edip duzeltememis, battikca batmis iste...
Yalniz neden face'de baska isim bana gerekce cok inandirici gelmedi, sadece bunun sebebinden kesinlikle emin olun...
Polis olduğu için facebooka başka bir isim ve soy isim ile kayıt olmuş.
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle ilişkimle ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum.1 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi çok seviyoruz.Sevgiyi aşkı gectim her konuda yanımdadır kendisi, sınava hazırlanıyorum mesela en büyük destekçim o benim...Yazarken bile duygulanıyorumŞöyle ki; dün akşam adı ve soyadının yalan olduğunu öğrendim.İlişkimiz sanal alemde başladı diyebilirim.Oraya da benim bildiğim yani sahte adı ile kayıtlıydı.İlk bir ay işiyle ilgili güvenlik nedeniyle söylemediğini söyledi; daha sonra baktım iş ciddiye biniyor iyice bağlandım beni terkedersin korkusu ile söyleyemedim dedi.Bir kaç arkadasına danışmış seni seviyorsa anlayış gösterir demişler, aylardır çok çaresizdim dedi...Ben çok değişik hissediyorum sankı onu kaybetmiş gibi...Hani insan karsındakını ismiyle bağdaştırır ya..İsmi umrumda değil ama böyle olacağı aklıma gelmezdi.Değerli yorumlarınızı beklıyorum...