Yalan...

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle ilişkimle ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum.1 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi çok seviyoruz.Sevgiyi aşkı gectim her konuda yanımdadır kendisi, sınava hazırlanıyorum mesela en büyük destekçim o benim...Yazarken bile duygulanıyorum:( Şöyle ki; dün akşam adı ve soyadının yalan olduğunu öğrendim.İlişkimiz sanal alemde başladı diyebilirim.Oraya da benim bildiğim yani sahte adı ile kayıtlıydı.İlk bir ay işiyle ilgili güvenlik nedeniyle söylemediğini söyledi; daha sonra baktım iş ciddiye biniyor iyice bağlandım beni terkedersin korkusu ile söyleyemedim dedi.Bir kaç arkadasına danışmış seni seviyorsa anlayış gösterir demişler, aylardır çok çaresizdim dedi...Ben çok değişik hissediyorum sankı onu kaybetmiş gibi...Hani insan karsındakını ismiyle bağdaştırır ya..İsmi umrumda değil ama böyle olacağı aklıma gelmezdi.Değerli yorumlarınızı beklıyorum...

ya olabilir. benimde başıma benzer bişi geldi.. sanaldan değilde kendi ismi eski bir isim. ailesi arkadaşları hep başka isimle seslenmişler buna. bir gün kimlikte gördüm noluyo oldum :44::44: sizin bir de sanaldaymış.. kendi ismini vermek istememiş. sonrada dönememiş.. merak ettiğim o mu söyledi siz mi öğrendiniz? o söylediyse bir sıkıntı yok bence. ama siz öğrendiyseniz o zaman kötü. insanın aklına daha neler saklıyor acaba sorusu gelir:26::26:

Seviyorsa anlayisla karsilar ne demek?
Sen soyunu sopunu arastiramadiktan sonra asla ona guvenme.
Sakladigi seyler var, ismini ogrendikten sonra kolayca ulasabilcegin bilgilerdir..

ya olabilir. benimde başıma benzer bişi geldi.. sanaldan değilde kendi ismi eski bir isim. ailesi arkadaşları hep başka isimle seslenmişler buna. bir gün kimlikte gördüm noluyo oldum :44::44: sizin bir de sanaldaymış.. kendi ismini vermek istememiş. sonrada dönememiş.. merak ettiğim o mu söyledi siz mi öğrendiniz? o söylediyse bir sıkıntı yok bence. ama siz öğrendiyseniz o zaman kötü. insanın aklına daha neler saklıyor acaba sorusu gelir:26::26:
Telefon geldi o anda yanındaydım ve telefondaki kişi gerçek ismiyle hitap etti.Niye öyle dediğini sordum, başka birisine bi şeyler anlatıyordu o anda dedi.Üstelemedim dışarı cıktık şaka yaptım bu konuyla ilgili, seni gülerken görünce söyleyecektim dedi.Sonra konu değişti ciddi bir şey konuşuyorduk gözlerin doldu yapamadım ne tepki vereceğini bilemedim dedi...Bir kac saat sonra kimliğini ortaya bırakmış öyle göreyim istemiş ama ben farketmedim kimliği.Kendi çabalarımla parçaları birleştirdim araştırdım öyle buldum:(

Seviyorsa anlayisla karsilar ne demek?
Sen soyunu sopunu arastiramadiktan sonra asla ona guvenme.
Sakladigi seyler var, ismini ogrendikten sonra kolayca ulasabilcegin bilgilerdir..
Diyorum ya o kadar allak bullak oldum ki anlatamam, o yuzden buraya konu açtım zaten.Yani şaka gibi bi şey bu kim düşünür ki başına böyle bi şey geleceğini.of çok zor...

Eger baska bir falsosu yoksa, bence hosgorulebilir, basta yaptigi hatayi cesaret edip duzeltememis, battikca batmis iste...
Yalniz neden face'de baska isim bana gerekce cok inandirici gelmedi, sadece bunun sebebinden kesinlikle emin olun...

Telefon geldi o anda yanındaydım ve telefondaki kişi gerçek ismiyle hitap etti.Niye öyle dediğini sordum, başka birisine bi şeyler anlatıyordu o anda dedi.Üstelemedim dışarı cıktık şaka yaptım bu konuyla ilgili, seni gülerken görünce söyleyecektim dedi.Sonra konu değişti ciddi bir şey konuşuyorduk gözlerin doldu yapamadım ne tepki vereceğini bilemedim dedi...Bir kac saat sonra kimliğini ortaya bırakmış öyle göreyim istemiş ama ben farketmedim kimliği.Kendi çabalarımla parçaları birleştirdim araştırdım öyle buldum:(
gerçekten göstermeye çalışmış anlatmaya çalışmış olabilir. bana çok korkunç birşey gibi gelmedi benzerini yaşadığım için. ama yinede temkinli ol bir süre. mesela aile ile tanıştırıyor mu? arkadaşlarını tanıyormusn? bu tip şeyler düşüncenin netleşmesini sağlar.. eğer bu tip saklamalar falan devam ederse ona göre önlemini alırsın..

Eger baska bir falsosu yoksa, bence hosgorulebilir, basta yaptigi hatayi cesaret edip duzeltememis, battikca batmis iste...
Yalniz neden face'de baska isim bana gerekce cok inandirici gelmedi, sadece bunun sebebinden kesinlikle emin olun...
Polis olduğu için facebooka başka bir isim ve soy isim ile kayıt olmuş.

Polis olduğu için facebooka başka bir isim ve soy isim ile kayıt olmuş.

Himm anladim, mantikli...
Basta sizin akliniza kurt diser diye soyleyememis, devami da corap sokugu gibi gelmis anlasilan...
Anliyorum insan sok olur ama bu kadar iyiyseniz ve gerekcede gayet yerinde bence bu konuyu unutmaya calisin, sadece her ne olursa olsun kosulsuz sartsiz her zaman her seyin dogrusunu bilmek istediginiz soyleyin, bu ilk ve son diye de uyarin...
Sikmayin caninizi, bu da sizin nazar boncugunuz olsun...

Polis ve askerlerin kendi isimleriyle sosyal ağlara katılması yasaktır zaten canım bana anlattıkları makul geldi baştan söylemek istememesi sonra söyleyememesi. Ama önce başka yalan olup olmadığından emin olmalısın. Mesela polis mi değil mi önce bi bundan emin ol bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gorevdeyken sorun yok da polis okulunda ya da askeri okuldaysa gerçekten yasak. Okuldan atılmaya kadar gidiyor is. Ama gorevdeyken yasak oldugunu duymadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Polisler sosyal paylaşım sitelerinde fake adresler mi açıyorlarmış? Hiçte inandırıcı değil. Polis tanıdıklarım gayet kendi isimleriyle hesap açarlar. İnternet üzerinden kurulan arkadaşlıklar hiçbir zaman samimi ve güvenilir gelmez heleki böyle şeyleri duyunca bu düşüncem dahada pekişiyor. Uzak durmanızı tavsiye ederim. Üstelik sanaldan görüştüğünüz birine ne kadar aşık olabilirsiniz ki? Ne paylaşmış olabilirsiniz? Böyle şeyler ilişkiden çok sohbet arkadaşlığı gibi geliyor bana birşey kaybettirmez size görüşmeyin.

Ne alaka ya görewdeyken hesap acmak yasak degil kim karisir bana cok sacma geldiki öle bisey yok zaten

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış okumadıysam ilişkim 1 yıllık yazmışsın.

1 yıl boyunca onu başka bir isimle çağırdın ve segilin sana bunu soyleme cesaretini 1 yıl sonra bulmuş.:19:

Neyse ki nikahı beklememiş:ssz:

Arkadaşlar bizim sadece ilk görüşmemiz sanaldandı yani ortada internet aşkı durumu yok. Zaten bana yasak falan demedi, güvenlik gereği o isimle actıgını söyledi.Bilemezdim bu günlere geleceğimizi falan dedi işte ilk görüşmemiz çok iyi geçince kaybetme korkusu oluşmuştu o yüzden bugün yarın hep atlattım dedi...

Olabilir bence...memurlar polisler facebookta siyasi yorumlar yapınca sorun oluyor bu bir sebep olabilir.
Ben de eşimde sanalda tanıştım... fotomda gözlerimde yeşil lens vardı hiç de bahsi geçmedi gözlerin lens mi diye... iş ciddiye binip buluşma planları yapılınca ben tutuştum... acaba yeşil olmadığını görse ne der, yalancı diyip terk mi eder diye söylemedim:) sonradan pat diye çıkıp gelince öğrenmiş oldu... ama insan başta sakladığı bir şeyi sonradn söylemekte zorlanıyor...
Siz yine de temkinli davranın, belki de masum bir sebebi yoktur bilemeyiz...

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle ilişkimle ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum.1 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi çok seviyoruz.Sevgiyi aşkı gectim her konuda yanımdadır kendisi, sınava hazırlanıyorum mesela en büyük destekçim o benim...Yazarken bile duygulanıyorum:( Şöyle ki; dün akşam adı ve soyadının yalan olduğunu öğrendim.İlişkimiz sanal alemde başladı diyebilirim.Oraya da benim bildiğim yani sahte adı ile kayıtlıydı.İlk bir ay işiyle ilgili güvenlik nedeniyle söylemediğini söyledi; daha sonra baktım iş ciddiye biniyor iyice bağlandım beni terkedersin korkusu ile söyleyemedim dedi.Bir kaç arkadasına danışmış seni seviyorsa anlayış gösterir demişler, aylardır çok çaresizdim dedi...Ben çok değişik hissediyorum sankı onu kaybetmiş gibi...Hani insan karsındakını ismiyle bağdaştırır ya..İsmi umrumda değil ama böyle olacağı aklıma gelmezdi.Değerli yorumlarınızı beklıyorum...

tamam bazı şeyleri sonradan söleyebilir ama 1 yılda uzatılmaz bu kadar çok tepki veren biri misindir belki çekinip sölemedi:44::44:

Back
X