• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalancı arkadaş !!!

MF annesi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
350
118
323
öncelikle merhaba herkese

benim bi konuda kafam çok karışık size anlatayım sizde bana şunu yap yada bunu yap deyin inanın kafam allak bullak. benim eşimin bir iş arkadaşı var ve buda nişanlı çocuk nişanlısıyla beni tanıştırdı çok güzel muhabbet ediyorduk kızla çok iyi anlaşıyorduk ta ki ben hasta oluncaya kadar. kız başka bir şehirde oturuyor ve bizim bulunduğumuz şehre gelecekti ( nişanlısı ve biz aynı şehirde oturuyoruz ) ve benim evimde kalacaktılar. ama ben bir kaza geçirdim ve onları kabul edemeyeceğimizi söyledim. o günden sonra kız çok değişti gerçek yüzünü göstermeye başladı. bana anlattığı çoğu şey yalanmış. ben yeni yeni öğreniyorum her şeyi.şöyle düşünün ki aynı iş yerinden başka biriyle konuşuyormuş şimdiki nişanlısıyla tanışmadan önce. ve nişanlısı bunları bilmiyor. bunları öğrenince kızla tartıştık ve ben irtibatı kestim. ben eşime herşeyi anlattım ve eşim çocukla konuşmak istiyor ama ben izin vermiyorum. diyorum ki kız şimdi diyecek ki tartıştık diye bana iftira ediyor onlara inanma deyip eşimle çocuğun arası açılacak. ki eşimde en çok o arkadaşını seviyor. şimdi ne yapalım sizce??? eşim çocuğa anlatsın mı yoksa hiçbirşey anlatmasın mı ?

Siz nerden öğrendiniz bu gerçekleri onu anlamadım.
Eğer kızla konuştuysanız internette falan yazışmalarınız varsa yani elinizde bi kanıtınız varsa söyleyin.
Ama yoksa kız biraz çirkef birine benziyo,eşinizle arkadaşının arasını bozabilir. Kötü siz olursunuz. Söylemeyin.

Siz nerden öğrendiniz bu gerçekleri onu anlamadım.
Eğer kızla konuştuysanız internette falan yazışmalarınız varsa yani elinizde bi kanıtınız varsa söyleyin.
Ama yoksa kız biraz çirkef birine benziyo,eşinizle arkadaşının arasını bozabilir. Kötü siz olursunuz. Söylemeyin.

ortak başka arkadaşlarımız var. bana anlattıkları ve onlara anlattıkları çok çelişiyor. mesela aynı iş yerindeki sevgilisiyle eşim konuştu çünkü o da arkadaşı. çocuk herşeyi anlatmış eşime. kızın dediği hiçbirşey doğru değil ve nişanlısınada yalan söylüyor. bende söyleme karışmayalım bize inanmaz diyorum eşime ama yarın evlenince arkadaşım mutsuz olur ve bana sen biliyordun neden söylemedin derse ben ne yaparım vicdanım rahat değil diyor.

ortak başka arkadaşlarımız var. bana anlattıkları ve onlara anlattıkları çok çelişiyor. mesela aynı iş yerindeki sevgilisiyle eşim konuştu çünkü o da arkadaşı. çocuk herşeyi anlatmış eşime. kızın dediği hiçbirşey doğru değil ve nişanlısınada yalan söylüyor. bende söyleme karışmayalım bize inanmaz diyorum eşime ama yarın evlenince arkadaşım mutsuz olur ve bana sen biliyordun neden söylemedin derse ben ne yaparım vicdanım rahat değil diyor.

O çocuk eşinize her şeyi anlattığına göre eşinizin arkadaşına da anlatır . Bence eşiniz arkadaşını uyarmalı . En azından ben senin sevgilini başka bir çocukla duydum çocukta şu işte desin arkadaşınız kendisi çözsün durumu inanıp inanmamak ona kalır tabi . Ama sizi karıştırmadan anlatsın .

Eşinizr olup biteni anlatan kişi. Arkadaşınada aynen anlatsın bence...
Eşinize anlatan kişi iftira falan atmıo dimi.

O çocuk eşinize her şeyi anlattığına göre eşinizin arkadaşına da anlatır . Bence eşiniz arkadaşını uyarmalı . En azından ben senin sevgilini başka bir çocukla duydum çocukta şu işte desin arkadaşınız kendisi çözsün durumu inanıp inanmamak ona kalır tabi . Ama sizi karıştırmadan anlatsın .

işte sıkıntının büyüğü üçüde aynı yerde çalışıyor. eşim kızın eski sevgilisi ve nişanlısı. ama eski sevgili de diyor ki ben nişanlandıklarını duymadan önce öğrenseydim bu işi bozardım o kızdan eş olmaz. ama şimdi karışsam kalkıp anlatsam kız derki kıskandı bizi ayırmak için yalan söylüyor der. ondan ben daha karışmam diyor.

Back
X