Yalancı Bahar Star Tv

ah cansel vah cansel :)) o varsa o dizi güzeldir dememe kalmadı ki ilk bölümünü çok begendim ama fahriye evcenin iyi bir seçim olduguna inanmıyorum ...hele bide aglaması yokmu :D
birde diziinin aşkı memnu yalısında geçmeside ilginç dogrusu :)

dizi fena değilde fahriye evcenin ağlamalarını bende çekemiyorum bide fahriyenin kocası rolündeki adamda olmamış gibi geliyor bana çok yakışmadığını düşünüyorum

sanki odanın birinden bihter çıkacakmıs gibi :9: neden aynı mekana karar vermişlerki?yeni dekorasyonunu da hiç begenmedim.:19: fahriye evcen sahte oynamıs sanki.hiç sıcaklık alamadım diziden

ben beğendm kızlar yaa, farklı geldi senaryo.... merak edıyorum nolck bundn snra dıye.... sağlam bir senaryoyla yani devamnda saçmalamazlarsa tutar bence....

Ben bu diziye devam etsem mi etmesem mi karar veremedim:27:

walla su basroldekı kıza sınır oluyorum ama güsel bu dızıde pazartesıyı sabırszlıkla beklıorum

sanki odanın birinden bihter çıkacakmıs gibi :9: neden aynı mekana karar vermişlerki?yeni dekorasyonunu da hiç begenmedim.:19: fahriye evcen sahte oynamıs sanki.hiç sıcaklık alamadım diziden

aynen yaa benmde gözlerim hep bihteri aradı ahh ahh rahmetli gitti yazık oldu fahriye kondu yalıya :D:D
evin dışardan görünüşünüde beğenmedm önünden geçerken inceledm de mavi boyamışlar pencereleri falan olmamış komple beyaz daha asil duruyordu

Ben fahriyenin yeni saçını çok yakıştırdım. siyah renk çok koyu duruyordu, bu daha iyi gitmiş tenine, gözüne. herhalde kendisi kahverengi saçlı.

gelelim diziye. cansel elçinin sonunda kendi sesiyle oynaması iyi bir gelişme. bu sezon sanki jönler hep birlikte karar almışlar bu konuda (bakınız: m.ali alakurt, reis) ancak her zamanki gibi oyunculuğu vasat. belki de fransızcaya alışmış bir oyuncu olarak türkçe oynamakta zorlanıyordur, olabilir. bu sefer iyi değil de kötü bir karakteri seçmesini ise olumlu buldum. sıkmıştı jön rolleri.

mehmet karakteri bence çok iyi. serkanın iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. ayrıca her başrol karakteri aşırı yakışıklı olmak zorunda değil, eli yüzü düzgün hoş bir adam neticede. hem bu casting daha gerçekçi olmuş.

senaryo orijinal değil. ama sert işlenmiş. bu yoğunlukta nasıl devam ettirecekler bilmiyorum. bir sezondan sonra tıkanabilir gibi geliyor. aslında zaten keşke diziler birer sezon olsa. sıkmadan, uzatmadan tadında biterler...

Merhaba kızlar...
Çok iyi bir dizi olmuş ya...
Cansel Elçin hayranıyım zaten izlememek mümkün mü.. Fahriye Evcen'i de burada sevdim roller çok oturmuş :70:

Dizinin oyuncularını ben de sevdım ancak tamamen eskı Turk fılmı konusu var.Hiç birşeyı merak ettırmıyor, olacakları onceden rahatca tahmın edebılıyoruz. Ne bıleyım bundan dolayı pek ısınmadı içim. :50:

Back
X