yalancı bir kızım ben

Nasılsa ayrılmayı göze almışsınız, o yüzden söyleseniz de bir şey kaybetmeyeceksiniz bence.
Kazanma ihtimaliniz de cabası. :)

merhaba kk üyeleri ben yeni üyeyim.bir derdim var bazı insanların yanında dert sayılmaz belki ama arafta olduğum bir konu var bir sevgilim var yeniyiz daha ama gel görünkü ben sevgilime yaşım konusunda yalan söyledm o beni 88 li biliyor ben 86 doğumluyum neden söylediniz diyeceksiniz bir anlık gaflet işte.kendisi askere gitcek bizim hakkımızda çok hayaller kuruyor ama yalan söylediğim için beni asla affetmez sevgilim 89 doğumlu arada üç yaş var benden küçük yaş farkına rağmen olmayacak bilmiyorum sessiz sedasız hayatından gitmek istiyorum sizce ne yapayım?
dilim sürçtü dersin aaaa öylemi demişim dersin..bazen yalan mübahtır...sen söyle işine gelirse.

merhaba kk üyeleri ben yeni üyeyim.bir derdim var bazı insanların yanında dert sayılmaz belki ama arafta olduğum bir konu var bir sevgilim var yeniyiz daha ama gel görünkü ben sevgilime yaşım konusunda yalan söyledm o beni 88 li biliyor ben 86 doğumluyum neden söylediniz diyeceksiniz bir anlık gaflet işte.kendisi askere gitcek bizim hakkımızda çok hayaller kuruyor ama yalan söylediğim için beni asla affetmez sevgilim 89 doğumlu arada üç yaş var benden küçük yaş farkına rağmen olmayacak bilmiyorum sessiz sedasız hayatından gitmek istiyorum sizce ne yapayım?
Bence söyleyin bir şey kaybetmezsiniz. Ortada bişi yokken ayrılırsanız pskilojisini bozarsınız askere gitmek üzereyken. Affetmezsede sebepli ayrılmış olursunuz.

Doğruyu soyle. Bunun icin ayrilacagini sanmiyorum cunku artik bir iliskiniz var. Bu yuzden on yargili yaklasmasindan korktuğun icin bi anlik gaflete kapilip yalan söylediğini soylersen anlayacaktir. Sirf geriye kalan 2 yas icin senj terk edecekse hiiiiccc durmasın. Ama sen once dogruyu soyle.

Merhaba canım.Benim eşimde benden 2,5 yaş küçük,tanışırken benim için yaşın çok önemli olduğunu belirtmiştim,erkek en az 3 yaş büyük olmalı diye düşünüyordum,erkeğin küçük olmasına karşıydım.Eşimde bana aynı yaşta olduğumuzu söyledi,bunu bile kendime zor kabullendirmiştim..Bende inanmıştım ve ilişkimizin birinci senesinin dolmasına yakın itiraf etti.Sen öyle konuşunca seni kaybetmekten korktum yalan söyledim dedi,ilk başta üzüldüm tabi ama bir senemiz dolacaktı artık ve çok seviyordum affettim.Büyük konuşmamak gerektiğini anladım :) Gerçekten seviyorsa bu durumu kabul eder sıkıntı yapma ve kendiliğinden ortaya çıkmadan once paylaş bence.

Asker yolu bekleyemem diyip onun gözünde bencil ve kötü bir insan olacağınıza ben başta sana ufak bir ualan söyledim senden çok hoşlanmıştım kabul etmezsin diye korktum yaşımı küçük söyledim diyin sizi seviyorsa zaten umursamaz.
Asker üstü onu üzmeyin bide...

bir türlü söylemeye cesaretm yok söylersem onu kaybetceğime odaklanmış beynim kaybetmek istemiyorum acaba yanlış mı yazılmış desem:(:KK61::KK61:

bir türlü söylemeye cesaretm yok söylersem onu kaybetceğime odaklanmış beynim kaybetmek istemiyorum acaba yanlış mı yazılmış desem:KK43::KK61::KK61:
bi yalan için peşpeşe yalan söylenir mi bu kadar büyütürsen oda büyütür takıntı yapmışsın..N e var 3 yasta onun için ayrılacaksa zaten ayrılsın..Kaybetme korkun yüzünden sürekli yalan mı söliceksin..

Su ulkede en merak ettıgım seylerden bırı yagmur atacan ne ıs yapar yoksa pınarın etegının altında mdıır?pınar cırkın bır kadın degıl o kadar paraya karsı evlenmeyecek erkek cok azdır.

Yat satıyormuş ya da yat malzemesi gibi bir şey bilmiyorum :KK49: Pınar ın eteğinin altında mıdır üstünde midir bilmem ama maşallahları var yıllardır çıt yok :oops:Bir de bana bak :mad:

şaşırdım birden yanlış çıktı ağzımdan felan dersiniz..gerçek yaşını öğrendikten sonra ..büyük demezse devam edersiniz..kaybetmemek için mi söyledin yalanı..

Ne kadardır birliktesiniz .. Uzun soluklu bir yalan mı peki ?

Yat satıyormuş ya da yat malzemesi gibi bir şey bilmiyorum :KK49: Pınar ın eteğinin altında mıdır üstünde midir bilmem ama maşallahları var yıllardır çıt yok :oops:Bir de bana bak :mad:[/QUO

Pınar'ın acıması yok ama Eğer Yağmur ideal erkek olmasaydı onu aldatır ve şutlardı Pınar ..
Ben seçilmem seçerim modunda kadın :KK45:

Back
X