Bu kocaya ne yapmalı??

Evet asla hakki yok bu konuda hemfikiriz anlasamadigimiz nokta her olumsuzda buradaki bayanlarin boşa bu adami demesi.
Koca sevdalisi ve kezban ilginc benzetmeler sanirim icinde bulundugun durum bu.

İlk mesaj birine hakaret kocan kaçmıştır , dedikoducu teyzesin
Şimdi bana son satırda ben değilim sensin ilkokul 3e geri döndüm aptal sensinnnn kötü söz sahibine aittir tadında bir cevap

Sizin işiniz de zor gerçekten, her mesaja bir hakaret sıkıştırmak zor iş

Nasıl köle cariye olunur manifestosu yazın 1 sayfalık , sonra bana koca sevdalısı sensin yazın??? Neyse.

Son düzenleme:
İlk mesaj birine hakaret kocan kaçmıştır , dedikoducu teyzesin
Şimdi bana son satırda ben değilim sensin ilkokul 3e geri döndüm aptal sensinnnn kötü söz sahibine aittir tadında bir cevap

Sizin işiniz de zor gerçekten, her mesaja bir hakaret sıkıştırmak zor iş

Nasıl köle cariye olunur manifestosu yazın 1 sayfalık , sonra bana koca sevdalısı sensin yazın??? Neyse.

Cok zekisin ama zekan seni kurtaramaz cunku bir yuvadan bahsederken hem egonla hemde feministliginle cevap veriyorsun. Yuva yikilmadan bir terapiste yonlendirmek varken neden bu yolu sectigini de dogri anlamak gerek.

Nasil kole cariye olunur manifestosu yazmak degil nasil yuva olunuru arastirmak derdindeyim. Evlilik bu marketten alinan 1 kilo domates degil.

Olur mu kadın erkeğin fino köpeği olmalı yuva ve kocayı elde tutmak önemli.

Sizin boşanabilme kıstasınız nedir ne olursa kadın boşanabilir sizce?Aldatılınca affedecek,tacize uğramasına rağmen türlü hakareti alttan alacak.

Benim bildiğim eşler birbirinin yaralarını sarar,yaraları deşmez.Benim bildiğim yuva anlayışında adam beni aldatıyorsa yuvayı o yıkmış olur boşanınca ben değil.

Hayatımın tümü de hiçbir zaman koca olmayacak.Tek amacım asla kocamı evde tutmak olmayacak. Ve şunu hep bilicem bi adam benim yanımdaysa gerçekten yanımda olmak istediği için, ben yanımda tuttuğum için değil.Ama siz hiçbir zaman bundan emin olamayacaksınız.Üzülüyorum adınıza.

Emin olacagim seyler var Evlilik kurumunun kutsalligi mahremiyeti ve dizilerdeki gibi yurumedigi. Uzgunum siz acabalarinizla ve yalniz yasamaya fitratinizin bozulmasina ve ruhunuzun aci cekmesine bir care bulamayacak ve hayatta bir dikili agaciniz olmayacak. Evlilik bor alisveris isi degil bir emek isi. Eet taraflardan biri hata yapabilir bu sizde olabilirsiniz esinizde ilk hatada yanlis yazilmis bir kagit parcasi muamalesi yapamazsiniz bu dogru degil. Pekala bir hakeme gidilebilir bir evlilik danismanindan yardim istenebilir. Aldatmis bir erkek aldatilmis bir kadindan daha zavalli bir duruma duser bu da bir gercek. Bir erkek neden aldatir bunun kokenine inmek gerekir tabi bunu gun teyzesi yapamayacagindan bosa kurtul diyecektir.
Tamam bosanalim gun teyzeleri peki sonrasi baska bir koca o da hata yaparsa yine baska bir koca o da hata yaparsa yalniz yasayalim bumu teoriniz?

Cocuk kime baba diye sirtini yaslayacak peki?
Babam niye yok neden ayrildiniz dediginde verdiginiz hangi cevap onunda saglikli bir birey olarak yasamasina izin verecek?

Emin olacagim seyler var Evlilik kurumunun kutsalligi mahremiyeti ve dizilerdeki gibi yurumedigi. Uzgunum siz acabalarinizla ve yalniz yasamaya fitratinizin bozulmasina ve ruhunuzun aci cekmesine bir care bulamayacak ve hayatta bir dikili agaciniz olmayacak. Evlilik bor alisveris isi degil bir emek isi. Eet taraflardan biri hata yapabilir bu sizde olabilirsiniz esinizde ilk hatada yanlis yazilmis bir kagit parcasi muamalesi yapamazsiniz bu dogru degil. Pekala bir hakeme gidilebilir bir evlilik danismanindan yardim istenebilir. Aldatmis bir erkek aldatilmis bir kadindan daha zavalli bir duruma duser bu da bir gercek. Bir erkek neden aldatir bunun kokenine inmek gerekir tabi bunu gun teyzesi yapamayacagindan bosa kurtul diyecektir.
Tamam bosanalim gun teyzeleri peki sonrasi baska bir koca o da hata yaparsa yine baska bir koca o da hata yaparsa yalniz yasayalim bumu teoriniz?

Babam niye yok neden ayrildiniz dediginde verdiginiz hangi cevap onunda saglikli bir birey olarak yasamasina izin verecek?

Babam annemi aldatti. Annem cocuklarim babasiz kalmasin dedi defalarca afetti. Simdi ayrilar cok sukur. 24 yasindayim evliyim ve hala anneme keske yalandan yuzumuze gulmeyip en basinda bosansaydiniz diye sitem ederim. Bosanma cocuklarda buyuk travmadir ama saglikli dusunebilen bir anneyle bu sureci atlatan cocuk bircok birlikte olan aile cocugundan daha oz guvenli daha bilincli ve hayata daha hazir olur.
Cocuklarin arkasina saklanilmamali. Duzelecek problemler oturulur konusulur ama aldatmanin affi olmamalidir...

Siz boşanınca adamın babalıktan da boşandığını düşünüyorsunuz sanırım?Veya aldatıldığınız da eşinizi mutlu edemediğinizi bu yüzden gözünün dışarı kaydığını düşünüyorsunuz.E dayak yerseniz de kesin haketmişsinizdir adam sinirlendi sonuçta öyle degil mi?

Bu herkesin midesinin alabileceği bi durum değil ne yazık ki.Türkiye de hala onurlu kadınlar da var.Bunları dizilerden öğrenmiyolar keza ben de bu söylediklerimi dizilerden öğrenmedim.

23 yaşındayım bana gün teyzesi demeniz için fazla gencim ama diyebilirsiniz.Teyzeleri severim ,çünkü yaşanmışlıkları bugüne ışık tutuyor.Aslında çoğu zamanında sizin gibi kocam başımda dursun deyip boşanmamış ama şimdi biz kan kustuk kızılcık şerbeti içtik siz öyle olmayın erkek eline bakmayın diyorlar.Sizde alttan alacak enerjiniz kalmayınca sizi defalarca aldatan adamla aynı yatağa girmeyi artık mideniz almayınca bunları düşünebilirsiniz belki bi gün.Belki.

Her insan hata yapar tolere edilir elbette.Ama bi insanı acısından defalarca vurmak,aldatmak hata değil bi seçimdir.Siz aldatılmayı alttan almayı seçmiş olabilirsiniz kendi aklınızla yaşayın hayatı ama akıl vermeyin.Mide bulandırıcı duruyosunuz çünkü.

En iyi kocayı eldeki koca sanmaya yalnız kalma korkusuyla adama yapışmaya devam edin.Mutluluklar dilerim.Mide ilacı almayı da unutmayın.

Mide ilaci size lazim ayrica agiz spreyide oneririm. B12 d vitamini seviyelerinizide olcturun.
Aldatmak bir sonuctur ayrica sebep sonuc iliskisi irdelenmedikce bundan kacis cok zordur. Sebebi bulup ortadan kaldirmak icin ugrasmak gerekir ayrica aldatan adam senin hemcinsinle aldatir onda buldugu sende bulamadigi seyi arastirirsan sanirim defalarca basina gelmez.
Aldatan hic bir erkeginde bu durumdan hosnut oldugunu hic sanmiyorum.
Iste bu yuzden insanlar evlenmeden once bir ogretiye ihtiyac duyar ama ne yazikki kaynak televizyon olunca sonuc hep ayni oluyor.

Allah aşkına kendinize acı çektirmekten zevk mi alıyorsunuz? Boyle biriyle evlenmeniz basli başına hata ama niye henüz askere bile gitmemiş adamla evleniyorsunuz? Bunları geçtim sizin kendi iradeniz yok mu isterseniz kendi ailenizde kalırsınız.
Bunun icin bi de izin mi alıyorsunuz? Taciz olayının büyümesine yine hiç girmiyorum tamamen saçmalık .
Boşanmak icin vakit kaybetme vur tekmeyi gitsin .
Cok sinir oluyorum kendini bu kadar ezdiren kadınlara. Bunu yapmayın kendinize. Böyle koca olacağına hic olmasın daha iyi .

Mide ilaci size lazim ayrica agiz spreyide oneririm. B12 d vitamini seviyelerinizide olcturun.
Aldatmak bir sonuctur ayrica sebep sonuc iliskisi irdelenmedikce bundan kacis cok zordur. Sebebi bulup ortadan kaldirmak icin ugrasmak gerekir ayrica aldatan adam senin hemcinsinle aldatir onda buldugu sende bulamadigi seyi arastirirsan sanirim defalarca basina gelmez.
Iste bu yuzden insanlar evlenmeden once bir ogretiye ihtiyac duyar ama ne yazikki kaynak televizyon olunca sonuc hep ayni oluyor.
Yoo ben aldatılırsam bunu eşimin karaktersizliğine bağlarım sorunu siz gibi kendimde aramam.Biz birbirimize söz verdik ne de olsa diğer kadınlar da ne bulduğu beni ilgilendirmez.Ayrıca mesela eşi hasta olan bi adam aldatabilir o zaman karısını değil mi uygun şartlar var.Yada hamileyken de aldatabilir.Sizin dediginiz buna çıkıyor çünkü.

Dışarıda milyonlarca güzel kadın var.Mesela eşiniz sizi yeşil gözlü biriyle aldatırsa napcaksınız yeşil lens mi takacaksınız?Kocanız uzun boylu kadınları beğeniyosa napcaksınız boy uzatma ameliyatı mı olacaksınız.Bunu bi erkek söylemiş olsa anlarım yine ama bi kadının kendini bu kadar zavallı bi konuma sokmuş olması çok garip.

Biz kadınlar aldatırsak da kullanılır mı sizce bu öğretiler?Kocanızı aldatırsanız kocanız hatayı kendinde arayıp bunu düzeltir mi yoksa sizin yuva dediğiniz oluşumu başınıza mı yıkar?

Aldatan erkeğin sizin gibi eşi varsa emin olun gayet hoşnut olur halinden.Düşünsenize adam aldatıyor kadın kızmak üzülmek yerine hmmm demek ki benim bi eksiğim var ki kocam beni aldattı diyor.Valla baya hoşnut olurlar ben size söyleyeyim:halay:

Çocukken tacize uğradım. Bir kişi de değil bir kaç kişi tarafından. Bir ara bu yüzden bunalıma bile girdim. Çocuk aklımla idrak edemediklerimi 20li yaşlarda tekrar hatırlayınca inanılmaz bir şekilde kendimi kötü hissetim. Kendimi suçlayamazdım çünkü ben daha çocuktum. Kandırılmam kolay bir yaştaydım. Ona rağmen çom kötü oldum. Önce anneme sonra babama kızdım. Bana sahip çıkmadılar dedim. Sonra etrafımdaki insanlara kızdım. Bunu birine anlattığımda acıyarak baktılar. Sanki suçluymuşum gibi. Hatayı ben yapmışım gibi. Bir daha tiksindim. Velhasıl kelam evlendim. Eşime evlendikten sonra anlattım durumu. Biliyordum çünkü eşim bedenime değil aklıma kalbime değer veriyordu. Sorun haline gelmeyecekti. Zaten bir dertleşme esnasında derdimi paylaşırcasına anlattım. Şu bir gerçek o yaşananların suçlusu ben değildim. O yüzden kimse beni suçlayamazdı. Varsayalım ki eşime bu durum ters geldi. Kaldıramadı sindiremedi. Boşanırdım. Yapardım bunu çünkü bunun yüzünden beni suçlayan biriyle yaşayamazdım. Sen olayı unutmak isterken önüne sebepsiz yere önüne sürecek ise inan bana hatalı olan sen değilsin eşin. Onunda başına gelebilirdi ki taciz edilen bir çok erkek çocuğu var. Onlar senin benim kadar cesur değiller. Sen onun için üzülüp destek olurdun ama o sana bu şekilde davranıyorsa varsın gitsin. Çocuğunda varmış. Çocuk bazı şeyleri anlamaya başlayacak. Çocuğunun yanında bu şekilde suçlandığında ne olacak o çocuğun zihninde. Annem kötü bir kadın. Bunu düşünecek çünkü çocuklar anne babayı model alarak öğrenirler. Baba seni bu şekilde suçladığı için o da senin yaşadıklarından dolayı seni sorumlu tutacak. Boşanmak kolay değildir. Ama şu durumda çok haklısın. Kimse başka birinin(küfür etmek isityrum ama edemiyorum) yaptığı şey yüzünden seni sorumlu tutamaz.

Yoo ben aldatılırsam bunu eşimin karaktersizliğine bağlarım sorunu siz gibi kendimde aramam.Biz birbirimize söz verdik ne de olsa diğer kadınlar da ne bulduğu beni ilgilendirmez.Ayrıca mesela eşi hasta olan bi adam aldatabilir o zaman karısını değil mi uygun şartlar var.Yada hamileyken de aldatabilir.Sizin dediginiz buna çıkıyor çünkü.

Dışarıda milyonlarca güzel kadın var.Mesela eşiniz sizi yeşil gözlü biriyle aldatırsa napcaksınız yeşil lens mi takacaksınız?Kocanız uzun boylu kadınları beğeniyosa napcaksınız boy uzatma ameliyatı mı olacaksınız.Bunu bi erkek söylemiş olsa anlarım yine ama bi kadının kendini bu kadar zavallı bi konuma sokmuş olması çok garip.

Biz kadınlar aldatırsak da kullanılır mı sizce bu öğretiler?Kocanızı aldatırsanız kocanız hatayı kendinde arayıp bunu düzeltir mi yoksa sizin yuva dediğiniz oluşumu başınıza mı yıkar?

Aldatan erkeğin sizin gibi eşi varsa emin olun gayet hoşnut olur halinden.Düşünsenize adam aldatıyor kadın kızmak üzülmek yerine hmmm demek ki benim bi eksiğim var ki kocam beni aldattı diyor.Valla baya hoşnut olurlar ben size söyleyeyim:halay:

Sen bi evlen bir anneligi tat sonra gel konus ciddi sacmaliyorsun cunku.

Sen bi evlen bir anneligi tat sonra gel konus ciddi sacmaliyorsun cunku.
Hadi ordan ya.Konu kocayı evde tutmaktı en başta ne ara anneliğe geldi?Anneyim diye kocamın başka kadınlarla beni aldatmasına göz yumacak kadar aklımı kaçırmadım şükür.

Siz aldatılınca hatayı kendimde ararım derken saçmalamıyosunuz da ben boşanırım diyince saçmalık oluyor.Güzel kafalar.

Daha fazla da cevap vermeyeceğim yazarsanız kendimi yorduguma değmez çünkü.Nato kafa nato mermer.

Sağlıcakla kalın,kocanıza sıkı sıkıya yapışın aman kaçmasın

Olur :) lafi nerden anlamak istiyorsan oyle anliyorsun cunku dedigin gibi nato kafa nato mermersin. Bence de bi defol artik kendi evliliginde ne halt yemek istersen ye milletin evliligine burnunu sokma. Simdiden gelecegin gun teyzesi.

Gardını al kadın, sinirliyim ve sana laflar hazırladım.

Hemcinsimde bulduğunu bende bulamıyor, bu yüzden beni aldattı. Eksiklerime bakıyorum, kadın sarışınmış renkli gözlüymüş lensi taktım saçı boyattım memeleri füze yaptım. Taş ötesi oldum. O da ne? Bu sefer bir esmerle aldatılmayayım mı? Haydiiii bir daha dön siyah saç, bronzlaştık falan çok güzel. Ee adamın grup seks fantazisi var? Hemmmen koştum kendimden klonladım üç beş. Eksiklerimi tamamlamam lazım çünkü. Yoksa boynuz var. Ee adam swinger meraklısı? Durun durun onun da çözümü var. Hemen klonladığım kendimi başkasıyla evlendirip çiftler partisini başlatıyorum. Bakın gördünüz mü. Kendinizde eksikleri bularak aldatılmaktan kurtulabiliriz. Aman siz de cahiller iş bilmiyorsunuz ki.

SONUÇ? SONUÇ GURURSUZ ONURSUZ YIPRANMAYLA BOMBOŞ GEÇEN BİR HAYAT. bozulmuş bir psikoloji yıkılmış bir özgüven, her şeyden acısı da ne biliyor musun? Hala tatminsiz bir adam.

Velhasıl düzgün erkekler de var. Aldatan adamı bulup yola getirmekle ömür çürütmek zorunda değil hiç bir kadın. Size de allah akıl fikir versin bu hayattan bomboş gelip geçiyor sizin gibiler gurur keşke satılsa da parasıyla alsanız. Kocişiniz alır. Yeter ki kociş kaçmasın. Kociş önemli.

Olur :) lafi nerden anlamak istiyorsan oyle anliyorsun cunku dedigin gibi nato kafa nato mermersin. Bence de bi defol artik kendi evliliginde ne halt yemek istersen ye milletin evliligine burnunu sokma. Simdiden gelecegin gun teyzesi.
Ne kadar da kocasız kalmaktan korkan bir kadın :işsiz:
Ablacım korkma kocasız da yaşanabiliyor, valla bak.

Bir de millete tv den çekin kafanızı falan demiş, düşünsel birikimine hayran kaldım entelektüel kardeş. :deli:

Gardını al kadın, sinirliyim ve sana laflar hazırladım.

Hemcinsimde bulduğunu bende bulamıyor, bu yüzden beni aldattı. Eksiklerime bakıyorum, kadın sarışınmış renkli gözlüymüş lensi taktım saçı boyattım memeleri füze yaptım. Taş ötesi oldum. O da ne? Bu sefer bir esmerle aldatılmayayım mı? Haydiiii bir daha dön siyah saç, bronzlaştık falan çok güzel. Ee adamın grup seks fantazisi var? Hemmmen koştum kendimden klonladım üç beş. Eksiklerimi tamamlamam lazım çünkü. Yoksa boynuz var. Ee adam swinger meraklısı? Durun durun onun da çözümü var. Hemen klonladığım kendimi başkasıyla evlendirip çiftler partisini başlatıyorum. Bakın gördünüz mü. Kendinizde eksikleri bularak aldatılmaktan kurtulabiliriz. Aman siz de cahiller iş bilmiyorsunuz ki.

SONUÇ? SONUÇ GURURSUZ ONURSUZ YIPRANMAYLA BOMBOŞ GEÇEN BİR HAYAT. bozulmuş bir psikoloji yıkılmış bir özgüven, her şeyden acısı da ne biliyor musun? Hala tatminsiz bir adam.

Velhasıl düzgün erkekler de var. Aldatan adamı bulup yola getirmekle ömür çürütmek zorunda değil hiç bir kadın. Size de allah akıl fikir versin bu hayattan bomboş gelip geçiyor sizin gibiler gurur keşke satılsa da parasıyla alsanız. Kocişiniz alır. Yeter ki kociş kaçmasın. Kociş önemli.

Vay be kendini cok gelistirmissin sen nelerde biliyorsun inan bir cogunu senden duydum boylede rezillikler varmiymis yahu sahi nerden ogrendin bunlari resmen ihtisas yapmis gibisin.

Ne kadar da kocasız kalmaktan korkan bir kadın :işsiz:
Ablacım korkma kocasız da yaşanabiliyor, valla bak.

Bir de millete tv den çekin kafanızı falan demiş, düşünsel birikimine hayran kaldım entelektüel kardeş. :deli:

Siz buyrun kocasiz daha dogrusu yuvasiz yasayin bir basarisizlik hikayesi olarak kaldi litaraturde bir cok bosanma. Neydi basaramadiklari acaba. Sacla boyayla alakali olsaydi nenelerimiz dedelerimiz 50 60 yil nasil evlilik surdurebilirlerdi. Su dilinizi cekin bence biraz sonra da ruhunuzu sakinlestirin ve evet tv izlemeyinde gercek hayata donun biraz.
Evlilik hergun laylaylom olsun mum isiginda yemek yensin komsunun kocasj ne aldiysa bir fazlasini size alsin elinizi soguk sudan sicak suya sokmasin meselesi degil. Evlilik iyi gunde kotu gunde bir yastiga bas koymak vatana millete en bastada kendine hayirli evlatlar yetistirmek icin yapilir.

Back
X