Bu kocaya ne yapmalı??

Herkes istediğini düşünmekte özgürdür arkadaşlar tartışmaya gerek yok bence... ben şahsi fikrimi soyleyeyim bi adamın karakterinde Warsa aldatmak sen ne kadar eksiksiz olsanda güzel olsanda bikere onun kanı kayniodur onu yapacaktır.. ben 6 yıllık evliyim kiskancmiyim kiskancim bazen eşimi yakın çevreden bile kiskanirim onu çok sewiyorum işten ewe gelmesini bekleyemiyorum bazen tartışıyoruz kavga edioruz birbirini kirioruz ama ozurdilemeyi biliyoruz. Bi kızım var çok şükür ama eşim beni aldatsa veya konuyu açan arkadaşın kocası gibi en ufak bişeyde hatalarimi yüzüme vursa ( ben öyle bi durum yasamadim eski Sevgilimi bile bi kere sormamistir) onu ne kadar sewersem seweyim öyle bi adamla aynı çatı altında durmam kızıma öyle bi hayatta ne werebilirim önce onu düşünürüm kızım için kalmam kızım için giderim.... He bide kocam sanki beni biliomus sewiomus kırmaya korkuomus gibi kaynana kayinpeder çekerim kusura bakmasın daha 23 yasindasin bi omur ole geçmez bacim Arkan saglamsa sokaklarda kalmayacak buhayattan daha eziyetli bi hayatın olmayacaksa bırak git.. kocan seni sewiyosa zaten ilk izinde yanına gelecektir.

Vay be kendini cok gelistirmissin sen nelerde biliyorsun inan bir cogunu senden duydum boylede rezillikler varmiymis yahu sahi nerden ogrendin bunlari resmen ihtisas yapmis gibisin.

Bunlar hayatın gerçekleri erkeklerin gerçekleri. Ben ihtisas yapmadım allaha şükür kırk takla atmama gerek kalmadan beni aldatmayan biriyleyim. Gurursuzlaşmama gerek kalmadan. Size bir mide ilacı lazım asıl. Ya da mide küçültme ameliyatı falan. Haydi iyi akşamlar.

Mide ilaci size lazim ayrica agiz spreyide oneririm. B12 d vitamini seviyelerinizide olcturun.
Aldatmak bir sonuctur ayrica sebep sonuc iliskisi irdelenmedikce bundan kacis cok zordur. Sebebi bulup ortadan kaldirmak icin ugrasmak gerekir ayrica aldatan adam senin hemcinsinle aldatir onda buldugu sende bulamadigi seyi arastirirsan sanirim defalarca basina gelmez.
Aldatan hic bir erkeginde bu durumdan hosnut oldugunu hic sanmiyorum.
Iste bu yuzden insanlar evlenmeden once bir ogretiye ihtiyac duyar ama ne yazikki kaynak televizyon olunca sonuc hep ayni oluyor.
:KK9:
Hayatımda bir kadından duyduğum, aldatmakla ilgili en aşağılayıcı laf. Büyük başarı örneği:KK31:

Bunlar hayatın gerçekleri erkeklerin gerçekleri. Ben ihtisas yapmadım allaha şükür kırk takla atmama gerek kalmadan beni aldatmayan biriyleyim. Gurursuzlaşmama gerek kalmadan. Size bir mide ilacı lazım asıl. Ya da mide küçültme ameliyatı falan. Haydi iyi akşamlar.
Bu kafayla cok emin olma sen yinede tedbiri elinden birakmamaya devam et. ;)

Back
X