Bebek Beslenmesi Yalancı emzik hakkında kızlar yardım :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar kardeşim 16 aylık. 4 üstte 4 altta olmak üzere 8 dişi var. Sorun şu ki;
Yalancı emziği dişleriyle koparmış :(
Ve emzik olmadanda asla uymuyor durmuyor ağlıyorr
Şimdi ne yapmamız lazım tekrar emzik alsak onu da koparır mı acaba ?
Bilenlerden yardım istiyorumm :(

Edit : Bu arada koparılan emzik 0-6 ay olanından. 6-18 olanınıda almıştık fakat onu kaybetti.

emzigi biraktirin artk. cene ve diş yapisinda bozulma yapiyo.disledigi emzigi vermeye devm edin yiprandigi icin zamnla bebeginizde almayi istemeyecektir

Brnim oğlum emziği böyle bıraktı. Kopardı ve pis oldu dedik bir daha almadı çok kolay olmuştu bizimki.

Kendi emziğinden başka emzik emmezdi bir de. Bir kaç gün zorlanırsın ama bıraktırırsan iyi olur. Bak kızım 2 yaşını geçti bırakmaya niyeti yok. Ne kadar erken o kadar iyi.

Brnim oğlum emziği böyle bıraktı. Kopardı ve pis oldu dedik bir daha almadı çok kolay olmuştu bizimki.

Kendi emziğinden başka emzik emmezdi bir de. Bir kaç gün zorlanırsın ama bıraktırırsan iyi olur. Bak kızım 2 yaşını geçti bırakmaya niyeti yok. Ne kadar erken o kadar iyi.
Peki oğlunuz kaç aylıkken bırakmıştı ?

Şuanda emziği bırakmanız iyi olmaz diye düşünüyorum. 16 aylıkken sizi tam olarak anlamaz ve agresifleşebilir.
Tabi bu konuda daha tecrübeli kişilerin yorumunu dinlemek lazım.
Bugün emziksiz uyuyacak mı acaba?

Şuanda emziği bırakmanız iyi olmaz diye düşünüyorum. 16 aylıkken sizi tam olarak anlamaz ve agresifleşebilir.
Tabi bu konuda daha tecrübeli kişilerin yorumunu dinlemek lazım.
Bugün emziksiz uyuyacak mı acaba?
Aynen şu aralar çok agresif zaten.
Hayatta uyumaz biliyorum emziksiz asla yatmıyor.
Bir anda bırakmak uygun olurmu acaba ? yavaş yavaş bıraksak daha mı iyi ?

Aynen şu aralar çok agresif zaten.
Hayatta uyumaz biliyorum emziksiz asla yatmıyor.
Bir anda bırakmak uygun olurmu acaba ? yavaş yavaş bıraksak daha mı iyi ?

Emzik konusunda tek tecrubem ;bir arkadaşım " oğlum çok uysaldı erkenden emziği kesince çok başkalaştı" demişti. Birtek bu kalmış aklımda.
Çevremde başka emzik kullanan çocuk olmadığı için fikrim yok ama kesilince birden kesilmeli bence.
Şu " Dadı" programında birden kesip , emzik bırakma partisi yapıyorlardı. Sizinki kucuk anlaması için galiba.

Back
X