yalancı emzik

gly1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
12
0
37
Arkadaşlar benim bebeğim 3.5 aylık. Bebeğime hiç emzik vermedim ağlama ve uykusuzluğuna direndim. Hala da direniyorum. Sizce iyi mi yaptım emzik faydalı mı? Bu arada bebeğim arada sırada elini ve dudağını emiyor. Emme isteği var emzik ver diyorlar neyapsam bilemedim :KK43:

Ben faydasını görenlerdenim ama keşke vermeseydim dediğim zamanlar da oldu özellikle ağzında tutamayıp düşünce uyandığı dönemler şu anda 14 aylık ve 4 ay sonra bıraktırmayı düşünüyorum bebeğim 2 aylık olacak arada veriyorum arada vermiyorum

Damak yapısını bozuyor konuşması geç oluyorvs. Gibi sorunlar yaşadınız mı?

Teşekkğr ederim cevabın için. Bu ay sonunda doktor kontrolümüz var bi soralım bakalım ne diyecek

Ne kadar ince çizgide bi iş vebek büyütmek. Aldığım her karar geleceğini etkileyecekmiş gibi geliyor. Bir de bişey daha sorsam? Geçen gün bi arkadaşım emme isteği yeterince karşılanmazsa ilerde psikolojik sorunları olabilir. Huysuz olur, güvensizlik yaşar gibi şeyler söyledi. Kafam çok karıştı ağlamak istiyorum artık.

Ne kadar ince çizgide bi iş vebek büyütmek. Aldığım her karar geleceğini etkileyecekmiş gibi geliyor. Bir de bişey daha sorsam? Geçen gün bi arkadaşım emme isteği yeterince karşılanmazsa ilerde psikolojik sorunları olabilir. Huysuz olur, güvensizlik yaşar gibi şeyler söyledi. Kafam çok karıştı ağlamak istiyorum artık.
Emzik emince kendilerini de güvende hissediyorlarmış

Arkadaşlar benim bebeğim 3.5 aylık. Bebeğime hiç emzik vermedim ağlama ve uykusuzluğuna direndim. Hala da direniyorum. Sizce iyi mi yaptım emzik faydalı mı? Bu arada bebeğim arada sırada elini ve dudağını emiyor. Emme isteği var emzik ver diyorlar neyapsam bilemedim :KK43:

canim emzik bebekte bagimlilik yapiyor uyku duzeni yemek duzenine memeden ayirma sorunlarina birde emzik biraktirma sorununu eklemeyin. benim bebegim gece gunduz aglayan bi bebekti o gunleri hatirlamak dahi istemiyorum... bana cok israr ettiler emzik ver emzik ver ben vermedm cunku emzik emecegine meme emsin dedim mama ver rahat uyursun dediler mama icecegine sut icsin dedim aslinda birde su var uyku duzeni oturttugunda emzikle uyuyacak ve emzik agzindan dustugunde agliyacak ne kadar bagimsiz olursa okadar iyi ve gec konusuyor emzik emen bebekler... biz buyuklerden daha bilincliyiz bebek buyutme konusunda arastiriyoruz akil muhakemesi yapiyoruz hic buyuklere kulak asmayin bence arastirmalariniza mantiginiza ve doktorun dedigine uyun sadece...

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bu saydığunız nedenlerden dolayı vermedim. sizin gibi çok uykusuz geceler geçirdim. ama bebeğim elini emmeye başladı doktor normal demesine rağmen herkes üstüme geldi. çocuğa kötülük ediyorsun inat etme ver emzik dediler. artık ağlıyordum böyle dediklerinde ama direnmeye devam edeceğim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bu saydığunız nedenlerden dolayı vermedim. sizin gibi çok uykusuz geceler geçirdim. ama bebeğim elini emmeye başladı doktor normal demesine rağmen herkes üstüme geldi. çocuğa kötülük ediyorsun inat etme ver emzik dediler. artık ağlıyordum böyle dediklerinde ama direnmeye devam edeceğim.
ben cocuk doktorumuza cok guveniyorm o bana cocugun 6 yasina kadar parmak emmesinin emzik emmesinden daha oyi oodugunu baska seylere gerek duymayarak kendi kendini telkin etmesinin daha saglikli oldugunu soyledi

Anladım teşekkür ederim. Bizim doktorumuzda sorun yok dedi ama çok fazla emerse özellikle gece uykusunda emmeye devam ederse emzik ver dedi. elini emmeyi bırakması çok daha zor oluyormuş emzik bırakmaya göre.

Ben vermiştim 2 aylıkken , 3 ay filan emdi kendi bıraktı. Ben şunu anladım doktorlar neyi yapma derse hepsine ihtiyaç duyuyoruz. Bende ısrarla yürütec koymadım neymiş, geç yürürmüş. Kızım 16 aylık yürümedi hala ve bütün yürütece binen bebekler , kızımdan küçük olanlar bile yürüdü. En iyisi rahat olmak kontrolde tutarak annenin hayatını kolaylaştıran şeylerden yararlanmak gerek. Bence ver gitsin süper bağlarım konuyu

benim ki 2 yaşında hala emzik hala emzik.. Erken konuştu yaşıtlarına göre.. Uykusu geldiğinde battaniyesi ve memesini alıp kendi uyuyor ama nasıl bıraktıracağım bilmiyorum.. Çok bağlandı..

ben cocuk doktorumuza cok guveniyorm o bana cocugun 6 yasina kadar parmak emmesinin emzik emmesinden daha oyi oodugunu baska seylere gerek duymayarak kendi kendini telkin etmesinin daha saglikli oldugunu soyledi

Komşumuz parmak emiyordu.. Sağ baş parmağı inceldi emmekten.. Ve şu an 20 yaşında hala arada emiyormuş.. Bana emziği bıraktırırsın ama parmağı zor.. Koparacak değilsin ya demişti..

Bütün elini ağzına sokuyorsa belki dişlerini damaklarini kasiyor olabilir emzik konusuna gelince çok kontrollü olmak lazim büyük oğluna verdim çok rahattim en azından ağladığı da veriyodum susuyodu simdi sadece uyurken istiyor onun dışında istemiyo ayrıca emzik yokmuş bitmiş oğlum deyince de emziksizde uyuyo bağımlı değil ama küçük oğluma da vermedim deliler gibi pismanim keşke verseydim keskeee insan bazen çok bunaliyo bence ver derim daha çok geç olmadan ilerde kendi almaz reddeder sıkıntı yasama derim

Aslında elinin ne kadarını denk getirirse o kadarını sokuyor :) bi deeee az öncr sadece denemek için emzik vedm acaba alacak mı diye. Hiiiç yabancılık çekmedi hemen emmeye başladı. Bi 5 dk emdi çektim. Yavrum benim acayip bi emme isteği var :KK43:

Aslında elinin ne kadarını denk getirirse o kadarını sokuyor :) bi deeee az öncr sadece denemek için emzik vedm acaba alacak mı diye. Hiiiç yabancılık çekmedi hemen emmeye başladı. Bi 5 dk emdi çektim. Yavrum benim acayip bi emme isteği var :KK43:

İstiyorsa ver canım benim yaaa.. :) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Öyle bir enerji aldım sizden..

Ayy çok tşk e derim . Çok huysuzlandığında ve elini çok fazla emdiğinde verebilirim belki. O kadar şartlamıştım ki kendimi vermeyeceğim diye içim burkuldu. Bide emziği alınca anne memesinden uzaklaşmaz değil mi?

X