Benimde çat kapı gelen kv kpdere birinci gün siz oturun benim dr randevum var dedim onlarda oturup beni beklediler ikinci sefer yine dr randevum var dedim 2 gün sonra beni kim görse hayırlısı olsun gözün aydın demeler sora sora öğrendimki kvalidem herkese yaymış gelin hamile drdan çıkmak bilmiyor diye

iş ortaya çıkınca kpederim eşimin iş yerine gidip beni şikayet etmiş çoçuk gibi

en iyisi konu sahibi geldimi çok sıkıcı ol fazla konuşma kısa öz konuş iyice bir sıkılsın sonracığıma evde iş yapmasında teşvik et bak bakim geliyormu bir daha gerçi garanti çözüm 2 yada daha fazla çoçuk ben kesin çözümü buldum gelmiyorlar biz gidincede kızz evde işin gücün yokmu git tamamla işe gidecen eğer yanımda eşim varsa annem evde işin vardır annecim bende gelmek isterim ama bacaklarım ağrıyor annem sen gitde yormadan kendini yavaş yavaş yap kızım

der bu hiç değişmez bende sık sık gitmiyorum oda çoçuk sesinden kaçıyor gelmez yani çat kapı en komiğide misafirle gelecekse evinde gizli dolaplarında duran süslü tüylü terliklerini getirir çakdırmadan çantasından çıkarır misafire verir giderken yine çaktırmadan geri koyar alemmm yaaaa