• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı Kayinvalide

Benimde çat kapı gelen kv kpdere birinci gün siz oturun benim dr randevum var dedim onlarda oturup beni beklediler ikinci sefer yine dr randevum var dedim 2 gün sonra beni kim görse hayırlısı olsun gözün aydın demeler sora sora öğrendimki kvalidem herkese yaymış gelin hamile drdan çıkmak bilmiyor diye:KK12:iş ortaya çıkınca kpederim eşimin iş yerine gidip beni şikayet etmiş çoçuk gibi:KK70:en iyisi konu sahibi geldimi çok sıkıcı ol fazla konuşma kısa öz konuş iyice bir sıkılsın sonracığıma evde iş yapmasında teşvik et bak bakim geliyormu bir daha gerçi garanti çözüm 2 yada daha fazla çoçuk ben kesin çözümü buldum gelmiyorlar biz gidincede kızz evde işin gücün yokmu git tamamla işe gidecen eğer yanımda eşim varsa annem evde işin vardır annecim bende gelmek isterim ama bacaklarım ağrıyor annem sen gitde yormadan kendini yavaş yavaş yap kızım:mad:der bu hiç değişmez bende sık sık gitmiyorum oda çoçuk sesinden kaçıyor gelmez yani çat kapı en komiğide misafirle gelecekse evinde gizli dolaplarında duran süslü tüylü terliklerini getirir çakdırmadan çantasından çıkarır misafire verir giderken yine çaktırmadan geri koyar alemmm yaaaa:KK70::KK70::KK70:

ha ha bence de her geldiğinde ay anne birlikte mantı yapalım dolaba atalım misafir gelince iyi olur,
birlikte börek yapalım fazla fazla lazım olur diyerek buzluğu doldurun, bence de hemen ayağı kesilir.

Tipik kv modeli işte, oğlunu doldurur, oğluda sana kızdığı zaman mutlu olur. Hepsi böyle bunların. Sen naparsan yap hep yanlış anlaşılcaksın zaten. İyisimi boşver ne kafana takıyosun. Eşin sana inanıyosa sorun yok.

Mrb kızlar benim KV son zamanlarda beni yerli yersiz çok rahatsız etmeye ve habersiz çok sık gelmeye başlamıştı bir yıllık evliyim kendi programim var arkadaşlarım akrabalarım annem vs pat diye kapıda hergun akşama kadar oturuyor hicbiyere cikamiyorum geçen hafta söyledim bu durumu zorda kalıyorum gibi beni istemiyosun diye çıngar çıkardı.Kendim aradım konuştum gelme demedim haber verip gel annecim diye tatlıya bagladim ama esimi aramış hakkimda yalan yanlış şikayet ettiğimi vs söylemiş ne yapmamı onerirsiniz esimde arada kaldım diyor
eşin yine iyi benimki olsa annem misafir mi tabiki her dk gelebilir sana mı sorcak derdi

geldiğinde bir iki kez kapıyı açma bir kaç kez de geç aç kapıyı aa bende çıkacaktm hazırlanıyorum falan dersin
Güzel çözüm ama kv desinde anahtar varsa ve çıkıp gitse bile evde beklemekten gocunmuyor sıkılmıyorsa, hatta kendi ve yanında bir de kızı ve torununu da getiriyorsa :KK43:
Buna önerisi olan?

Arkadaşlar ben kv alt üst yaşıyıruz evlendiğim ilk yıllarda benşmkide aynıydı anahtarda vardı çat kapı girerdi içeri neye uğradığımı şaşardım. Bi sabah erkenden yine kapıyı açıp girdi içeri hemde yatak odasına eşim de tatildi annesine bağırdı çağırdı sen niye kapıyı çalmıyon falan anahtarıda aldı elinden artık evliyim bu eve işine göre giremen artık eşimin işinede karışamn istediği gbi ev işini yspar herkes kendi evinden sorumlu diyip gönderdi. Ve her sabah gelir çalar jaoıyı uyuyordum duymadım derdim banyodaydım derdim işim vardı derdim dışardayım derdim bazen zili bile bozardım saatte bir gelirdi. Bi de demezmi kapı açık kalsın ne olacak derdi ben rahat edemem derdim kaynım falan var çat kapı girerler bende evde askılı şhort giyerim rahatım yani uyara uyara şşmdi fazla yspmaz oldu işime gelirse açıyorum. Bide çocuklar sesi duyup açıyor. Çocuklarıda uyandırıyorlar. Daha neler neler. Ama şimdiye kadar kavga etmedik açık söylerim yada eşime söylerim bi şekilde hallet sen derim ben söylersem tanlış anlarlar derim.

:KK61:
Arkadaşlar ben kv alt üst yaşıyıruz evlendiğim ilk yıllarda benşmkide aynıydı anahtarda vardı çat kapı girerdi içeri neye uğradığımı şaşardım. Bi sabah erkenden yine kapıyı açıp girdi içeri hemde yatak odasına eşim de tatildi annesine bağırdı çağırdı sen niye kapıyı çalmıyon falan anahtarıda aldı elinden artık evliyim bu eve işine göre giremen artık eşimin işinede karışamn istediği gbi ev işini yspar herkes kendi evinden sorumlu diyip gönderdi. Ve her sabah gelir çalar jaoıyı uyuyordum duymadım derdim banyodaydım derdim işim vardı derdim dışardayım derdim bazen zili bile bozardım saatte bir gelirdi. Bi de demezmi kapı açık kalsın ne olacak derdi ben rahat edemem derdim kaynım falan var çat kapı girerler bende evde askılı şhort giyerim rahatım yani uyara uyara şşmdi fazla yspmaz oldu işime gelirse açıyorum. Bide çocuklar sesi duyup açıyor. Çocuklarıda uyandırıyorlar. Daha neler neler. Ama şimdiye kadar kavga etmedik açık söylerim yada eşime söylerim bi şekilde hallet sen derim ben söylersem tanlış anlarlar derim.
Ne güzel senin eşin halletmiş. Zaten bu konulardaki açık kapı bırakan mı diyeyim yüz veren mi diyeyim eşler oluyor genelde. Ben d. Kimseyle yüzgöz olmak istemem. İsterdim ki Eşim kendisi anne biz yeni evliyiz biraz yalnız kalmamız lazım desin beni hiç karıştırmadan ama yok. Ne yapayım kovayım mı der benimki. Elinin körünü yap diyip ensesine patlatasım geliyo:KK20:
e ben ne yapayım ben mi kovayım:KK43:

:KK61:

Ne güzel senin eşin halletmiş. Zaten bu konulardaki açık kapı bırakan mı diyeyim yüz veren mi diyeyim eşler oluyor genelde. Ben d. Kimseyle yüzgöz olmak istemem. İsterdim ki Eşim kendisi anne biz yeni evliyiz biraz yalnız kalmamız lazım desin beni hiç karıştırmadan ama yok. Ne yapayım kovayım mı der benimki. Elinin körünü yap diyip ensesine patlatasım geliyo:KK20:
e ben ne yapayım ben mi kovayım:KK43:

sen kovma tabi kötü gelin olursun. Ondan sonra ne yapsan senin üstüne atılır. Yatıyorum de bsnyodsydım falan zilin ksplosunu çıkar eşin geldiğinde tak kv çalsın dursun duymadım dersin. En doğrusu çalış sen öyle kurtulursun ve iyi olursun o zamn benim arkadaş öyle kurtuldu. Şimdi canım gelinim cicim kızım diyormuş.

sen kovma tabi kötü gelin olursun. Ondan sonra ne yapsan senin üstüne atılır. Yatıyorum de bsnyodsydım falan zilin ksplosunu çıkar eşin geldiğinde tak kv çalsın dursun duymadım dersin. En doğrusu çalış sen öyle kurtulursun ve iyi olursun o zamn benim arkadaş öyle kurtuldu. Şimdi canım gelinim cicim kızım diyormuş.
duymadım demeyi çok isterdim ama ne yazık ki beraber oturuyoruz gibi bişey. Tam olarak değil ama biraz karışık. Kısaca anahtarla açıp girerler :)
Evet en iyi çözüm işe girmek olacak sanırım, bir işe girmeyi istiyorum zaten. Bakalım inşallah hayırlı bir işe girerim de hem kendi paramı kazanırım hem şu durumlardan biraz olsun uzak kalırım belki

duymadım demeyi çok isterdim ama ne yazık ki beraber oturuyoruz gibi bişey. Tam olarak değil ama biraz karışık. Kısaca anahtarla açıp girerler :)
Evet en iyi çözüm işe girmek olacak sanırım, bir işe girmeyi istiyorum zaten. Bakalım inşallah hayırlı bir işe girerim de hem kendi paramı kazanırım hem şu durumlardan biraz olsun uzak kalırım belki
o zaman da akşam damlar gene,ar damarı çatlamış ilgi manyağı paranoyak karının ,iş mi dinler sizce

Amaaan eşin annesinden yana olup sana dünyayı dar etmiyorsa boşver bırak arada kalsın.Eşine deki benim annem sen evdeyken sürekli gelse hem dışarı çıkamasan hem bütün gece gitmese rahat rahat evinde dolaşamasan ne hissederdin işte bende onu hissediyorum ayrıca annenin söylediği gibide davranmadım filan de.Deli karıya bak anaa.

Arkadaslar benimde benzer bir durumum var yeter biktim başlığında acil de bir durum zaman ayirip öneride bulunursanız çok sevinirim
Benimki de 2 aydir bizde kaliyor daha 1 yilimizi dokdurmadik evliligimizin.yapisti kaldi kene gibi.yuzzune bile soyledim istemedigimi daha yeni evliyiz dedim hala bizde hala bizde.cok bunaltti gercekten.allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar.

Arada kaldım demek ne demek bi kere. :KK12:
Allah sabır versin. Sırf bu yüzden kayınvalidemden uzaklarda bi yerlerde oturacağım. :p:KK71:

Benimki de 2 aydir bizde kaliyor daha 1 yilimizi dokdurmadik evliligimizin.yapisti kaldi kene gibi.yuzzune bile soyledim istemedigimi daha yeni evliyiz dedim hala bizde hala bizde.cok bunaltti gercekten.allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar.
Ben eşime soylettim sonuçta tartışma oldu ama KV yi hayatimdan tamamen çıkardım son actigim konuyu takip edersen fikir almana yardımcı olur belki bence esin de arkanda durursa yap eşine Söylet kurtul konuşmadan daha rahat edersin kvler çok meraklı gelini hizmetçi gibi kullanmaya

Ne yaparsan yap ama eşini de olaya dahil etme.
Akıllıca hareket et. Eşinle aynı ortada aranızda kesinlikle sorun yok gibi davran, rahatsızlığını dile getirme. Çünkü genelde erkeklerin gözünde annelerinin bir haklılık payı vardır.
O yüzden kvalidenle kendi aranda sessiz ve politik hallet.

Ben eşime soylettim sonuçta tartışma oldu ama KV yi hayatimdan tamamen çıkardım son actigim konuyu takip edersen fikir almana yardımcı olur belki bence esin de arkanda durursa yap eşine Söylet kurtul konuşmadan daha rahat edersin kvler çok meraklı gelini hizmetçi gibi kullanmaya
1 haftadir esime baski yapiyorum soyle diye soyleyemiyor diger ogluyla gelinin aarasini bozdu oglu konusmuyor simdi kv le.benim esimde soyleyemiyor kirilir diye ama boylede ben bunaliyorum biktim artik evlendigime pisman etti beni.

Back
X