Kiracı diye evsahibi onu omür boyu evinde oturtmak zorunda mı?Kardeşim git polise savcıya, gelsinler kapıyı kırsınlar yaka paça atsınlar... hasbinallah ya...
Kiracı olmak ne zor.. heleki istanbulda.. Allah ev sahibinin iyisine vicdanlısına denk getirsin.
Dikkatli okudunuz değil mi zaten iyi niyetliyim ve kiracımında kendine ait 3 evi var ama benim İstanbul’da kalacak evim yok ben mi kiraya gitmeliyim rica ederim insaflı olun zaten üzüldüm kadının terbiyesizliğine insan bir mesaj açar yada arar çıkmıyorum diye telefon açmamak ayıp değilde benim evimde yaşamam mı kötü niyetKardeşim git polise savcıya, gelsinler kapıyı kırsınlar yaka paça atsınlar... hasbinallah ya...
Kiracı olmak ne zor.. heleki istanbulda.. Allah ev sahibinin iyisine vicdanlısına denk getirsin.
Temmuz’da konuştuk şimdi Kasım ve biz çalışmıyoruz iki kira ile artık geçinilmiyor ki kiralarımızın toplamı asgari ücret kadar ve tüp bebek tedavisi görüyoruz birikimimizle oda bitti artık.Pek inanamadım Konuya hadi hayırlısı. Önce abla oturcak oluyor, sonra ev sahibi. Hem de kiraların arşa çıktığı ve kiralık ev bulunamadığı dönemde. Aradım ordan biliyorum.
İhtar çekseydiniz şimdiye çıkmıştı ama 6 ay öncesinden çık diye soylendiyseniz bilemem.
Peki sözleşme ne zaman bitiyor?Temmuz’da konuştuk şimdi Kasım ve biz çalışmıyoruz iki kira ile artık geçinilmiyor ki kiralarımızın toplamı asgari ücret kadar ve tüp bebek tedavisi görüyoruz birikimimizle oda bitti artık.
Yol sonunda 1 ay varPeki sözleşme ne zaman bitiyor?
Var ama sadece adı soyadı imzası ve sözleşmeden 1 hafta sonra tarihli ama bilgisayar dökümüŞu zamanda eşikten içeriye de dışarıya da adım atılmıyor İstanbul'da. İsterse 40 tane yazlığı olsun o da kendince haklı. Tahliye taahhütnameniz yoksa pek bir şey yapamasınız maalesef.
Yıl sonuna biten şeye temmuz olmadan aramışsıniz ben olsam sözleşme bitimine yakın ara derdim. Zor geçiniyoruz deyip tedavi görüyoruz kısmına hiç girmiyorumYol sonunda 1 ay var
Sildim arkadaşlar konuyu zaten üzgünüm insanlar neden böyle kötü niyetli diye ben elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için burda da çok üzüldüğüm yorumlar oluyordu bazen onlara maruz kalmak istemiyorum kusura bakmayın lütfen
İnsanların kötülüğünden değil sadece ev yok olanlar da pahalı. Ha deyince depozito, emlakci parası, nakliye, ıvır zıvır ücreti yeni ev için çıkarıp tak diye verecek insan az. Hele şu zamanda kardeşim geçecek, ben geçeceğim kısmına inanmıyor olabilir kiracılarSildim arkadaşlar konuyu zaten üzgünüm insanlar neden böyle kötü niyetli diye ben elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için burda da çok üzüldüğüm yorumlar oluyordu bazen onlara maruz kalmak istemiyorum kusura bakmayın lütfen
İmza tarihi kontrat tarihi ile aynı günse geçersiz oluyor diye biliyorum. Bilgisayar dökümü olması geçersiz olmasına engel değil.tüp bebek falan diyorsunuz madem iyi niyetlisiniz, iyi niyete devam edin, kimsenin ahını almayın şu zamandaVar ama sadece adı soyadı imzası ve sözleşmeden 1 hafta sonra tarihli ama bilgisayar dökümü
Tabii ki hakkı ama ocağın başında bitecek sözleşmeye temmuzda aramak da çok iyi niyetli gelmiyor Bibi.Noye ev sahipleri suçlu oluyor ya artık sozleşmenin bitmesine az kalmış ihtar cekip çikarmak hakkı değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?