Çorbalar yalancı paça çorbası

senda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
419
1
96
İstanbul
televizyondan aldım bu tarifi

sarımsak, limon suyu ve .yumurtayı çırpıyoruz.o kasede bekliyor.

3 yemek kaşığı un
5 bardak su
1 yumurta
yarım limon suyu
4 diş sarımsak
yarım kaşık tereyağı
az sıvıyağ
nane
pul biber tuz

unu tencereye koyup yavaş yavaş suyu ilave ederek karıştırıyoruz.ocağın üstüne alıp karıştırmaya devam ediyoruz.tuz atıyoruz..kaynamaya başlarken sarımsak,limon suyu,yumurta karışımını çok yavaş bi şekilde topaklanmasına izin vermeden içine döküyoruz.iyice karıştırarak kaynatıp altını kapatıyoruz.
tereyağı ve sıvı yağı tavada eritip nane ve pul biberini de ekleyip tenceredeki çorbamıza coss
diye aktarıyoruz.
çorbamız hazırdır.afiyet olsun.

çok güzel bir çorba ben yaptım çok güzel oldu.denemenizi tavsiye ederim kızlar.

ben de bayiliyorum bu corbaya. Limon sarimsak karistirirken biraz da karabiber ekliyorum. Nefis. Arti, ben yaparken hasladigim tavugun suyunu kullaniyorum. Harika bir corba hem de gorundugunden daha kolay.

Eline saglik.

dün akşam yemeğe misafirim vardı.bu çorbayı,haşladığım et suyu ile yaptım.herkes bayıldı.
inanamadılar benim yaptığıma:)) çok başarılı bir çorba.teşekkür ederim arkadaşım tarif için.

hııım bilirim bu tadı,
kızlar tüm malzemeye, bir kase yoğurt katarak deneyin birde.
harikaaaaa oluyor.

Çok kolay görünüyor. Birde içine tavuk göğüsü didince bence çok daha güzel olur. En yakın zamanda bunuda yapacağım..

Ölçü? Ölçüsüz yapamam ki ben

Denemedim ama güzel bir tada benziyor.Bende bu Çorbaya benzeyen yalancı işkembe çorbası yapıyorum oda çok lezzetli oluyor.

bu öğlen yaptım nefis bır corba...sıcacık hemen içtim...tarıfı veren arkadasa tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…