• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalancı pozitif değildir dimi?

Aldım canım beta 4 bin küsur çıktı karından kesem de göründü 6 mm daha umarım bu sefer sağlıklı gebelik yaşarım daha önce bir boş gebeliğim var ve aynı zamanda yine hamile kaldım korkuyorum sadece haftaya çarşamba kontrolüm var
Merhaba sizin en son regli tarihiniz 25 Eylül mü ?

Aldım canım beta 4 bin küsur çıktı karından kesem de göründü 6 mm daha umarım bu sefer sağlıklı gebelik yaşarım daha önce bir boş gebeliğim var ve aynı zamanda yine hamile kaldım korkuyorum sadece haftaya çarşamba kontrolüm var

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah ☺️🤲🏼

Şimdi kızlar benim son adet tarihim 25 Eylül 27 Ekim’de Beta verdim negatif de en son 8 Kasım’da test yaptım evde o da negatifti 10 Kasım’da doktora gittim hiç Beta bakmadım muayene de etmedi duphaston yazmıştı bana hatta yarın ilacım bitecekti bugün bir test yapayım dedim days doctor markası ile pozitif çıktı inanamadım iki test daha yaptım ikisi de 2 dakika içinde pozitif çıktı ama bu markaya da yalancı diyenler çok şimdi ben anlamadım döllenme Ne zaman olmuş olur yalancı pozitif değildir dimi
Days doctor bana da bariz kıpkırmızı pozitif vermişti ama regl olmuştum demekki her zaman yalancı değil

Days doktor ta benim hic cizgi cikmadi yani negatifti demekki testlerin hepsi ayni sonucu vermiyor ama banada baska testler pozitif verdi
Aşkım zaten testlere hiçbir şekilde güvenmemek lazım benim pozitif düşünmemin en büyük sebebi bu kadar gecikme olmasıydı Bir de ilaca rağmen

Betaya ve kese mm bakılırsa 5 haftalık hamile olduğunuz görünüyor canım. Sat 25 Eylül demişsiniz ama 25 Ekim olabilir mi ?
Yok hayır canım 25 eylül en son 10 kasıma doktor duphaston vermişti kullandım bitti ilaç 5 gün sonra sürprizle karşılaştım doktorun bana yaptığı açıklama da büyük ihtimalle yumurtlama görmedin adet olamadin o yüzden duphastonda gebeliği ve rahimi destekleyen bir ilacmis biz 2 ay süre zarfında korunmasız ilişkiye devam ettiğimiz için tutmuş ve ilaç da desteklemis

Benim beta 4180 çıktı kesede dediğim gibi 6mm gözüktü zaten ama benim daha önce boş gebelik geçmişim olduğu için endişeliyim
Hayrlı olsun maşaAllah. Ben anlayamadım bayağı bir karışık geldi durum 😅 ama netice önemli. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 💕 görüyordum sizi forumda sevindim adınıza 😊

Back
X