Bu denli net cikarmaz ya bence yalanci olsa. Bence bi tane daha varsa tekrarlayinMerhabalar adetime 2 gün var 5 gün öncede kahverengi lekelenme yaşamıştım prodoctor marka test yaptım sonuç böyle çıktı ama testle alakalı o kadar çok yalancı pozitif yorumu okudum ki aklıma takıldı yalancı pozitif olabilir mi Eki Görüntüle 3645353
Hayır ya en az yalancı çıkaran marka bu hayırlı olsunMerhabalar adetime 2 gün var 5 gün öncede kahverengi lekelenme yaşamıştım prodoctor marka test yaptım sonuç böyle çıktı ama testle alakalı o kadar çok yalancı pozitif yorumu okudum ki aklıma takıldı yalancı pozitif olabilir mi Eki Görüntüle 3645353
Test var aynı marka yarın tekrar bir yapalım olmazsaBu denli net cikarmaz ya bence yalanci olsa. Bence bi tane daha varsa tekrarlayin
İnşallah çok teşekkür ederimHayır ya en az yalancı çıkaran marka bu hayırlı olsun
Merhaba sonucunuz ne olduİnşallah çok teşekkür ederim
HamileyimMerhaba sonucunuz ne oldu
Ay hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh benim bu sabah ilk idrarla böyle çıktı ikinci idrarla da aşırı silik çıktı testim prodoctor bende acaba bozuk mu diye şüphelendimHamileyim22 eylülde kan verdim 1533 çıktı 26 eylülde verdim 8889 çıktı pazartesi doktora gideceğim inşallah
Bir kan vermenizde fayda var olma ihtimali yüksek gibiAy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahh benim bu sabah ilk idrarla böyle çıktı ikinci idrarla da aşırı silik çıktı testim prodoctor bende acaba bozuk mu diye şüphelendim
Merhaba 1533 ü kaç günlük regli gecikmesiyle öğrendiniz ?Hamileyim22 eylülde kan verdim 1533 çıktı 26 eylülde verdim 8889 çıktı pazartesi doktora gideceğim inşallah
3 gün gecikmiştiMerhaba 1533 ü kaç günlük regli gecikmesiyle öğrendiniz ?
Bende 2 günken 1126 ile öğrenmiştim. Aşağı yukarı aynı gibi3 gün gecikmişti
Evet hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBende 2 günken 1126 ile öğrenmiştim. Aşağı yukarı aynı gibi
Siz doktora gittiniz mi nasıl ilerliyor süreçBende 2 günken 1126 ile öğrenmiştim. Aşağı yukarı aynı gibi
Amin , hepimiz sağlıkla alalım inşallahEvet hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Benim şuanlık iyi gibi 2 hafta sonra kontrolüm büyüdük biraz daha ben fetal dna falan yaptırdım cinsiyet öğrendim falan artık biraz daha beslenme vs ile geçiyor günlerimSiz doktora gittiniz mi nasıl ilerliyor süreç
Keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştunuzBenim şuanlık iyi gibi 2 hafta sonra kontrolüm büyüdük biraz daha ben fetal dna falan yaptırdım cinsiyet öğrendim falan artık biraz daha beslenme vs ile geçiyor günlerim
Ben keseyi karından ultrasonla 5+2 de , kalp atışını da 6+2 duymuştum .Keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştunuz
Ben yarın gideceğim 5+6 oluyor galiba kalp atışı duymak zor olucak ancak kese görünebilirBen keseyi karından ultrasonla 5+2 de , kalp atışını da 6+2 duymuştum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?