- 28 Mayıs 2025
- 2.242
- 447
- 38
- 25
- Konu Sahibi saveanimal
Aslinda cok erken ama test yaptin mi evde pozitif ciktiysa verŞu anda reglime 6 gün var kan versem doğru sonuç alır mıyım acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda cok erken ama test yaptin mi evde pozitif ciktiysa verŞu anda reglime 6 gün var kan versem doğru sonuç alır mıyım acaba
Merhaba benimde adetime 5 gün var bugün awox yaptım sizde de böyle mi silik çıktıBenim 5 gün kala kanda çıktı. Ama aynı zamanda predictor early, awox ve laboquickte silik çizgi gördüm. Eğer predictor earlyde yoksa bir gün daha bekleyip tekrar yap. Ben bu 3 teste güveniyorum. Çok uzun süredir deniyoruz, daha önce bu markalar bende hep negatifti. İlk defa silik çıktı onda da doğruymuş![]()
Eveet bende de çok silikti, ilk 3dk da çıktı. ertesi gün belirginleşmeye başladı. Sizde de vardır inşMerhaba benimde adetime 5 gün var bugün awox yaptım sizde de böyle mi silik çıktı Eki Görüntüle 3643693
Ben dünde yaptım ama o durdukça baya belirgin oldu ama bugün yaptığım ilk 5 dk belliydi inşallah yanıltmaz beni ya sizin testinizin silik fotoğrafı vars atar mısınızEveet bende de çok silikti, ilk 3dk da çıktı. ertesi gün belirginleşmeye başladı. Sizde de vardır inş![]()
Tek olan ilk gördüğüm test predictor early. Diğer ikisi ertesi gün awox ve predictorBen dünde yaptım ama o durdukça baya belirgin oldu ama bugün yaptığım ilk 5 dk belliydi inşallah yanıltmaz beni ya sizin testinizin silik fotoğrafı vars atar mısınız
Alttakini de bu sabah yaptım arada 2 gün var öyle yorumlayabilirsiniz aslında ne kadar sillik baştaTek olan ilk gördüğüm test predictor early. Diğer ikisi ertesi gün awox ve predictor![]()
Bence sen gebesindir iki gün arayla daha da belirginleşmiş ne kadar varki regl olmanaAlttakini de bu sabah yaptım arada 2 gün var öyle yorumlayabilirsiniz aslında ne kadar sillik başta
Ay evet bende de şuan aynı silik görünüyor yarın tekrarlasam mı yoksa 1 kaç gün bekliyim miAlttakini de bu sabah yaptım arada 2 gün var öyle yorumlayabilirsiniz aslında ne kadar sillik başta
Evet kuzum ben dün kan verdim değerim 70 çıktıBence sen gebesindir iki gün arayla daha da belirginleşmiş ne kadar varki regl olmana
Yarın sabah ilk idrarla tekrarla benceAy evet bende de şuan aynı silik görünüyor yarın tekrarlasam mı yoksa 1 kaç gün bekliyim mi
Alttakini de bu sabah yaptım arada 2 gün var öyle yorumlayabilirsiniz aslında ne kadar sillik başta
Elimde şuan awox kalmadı eczaneden alıcam inşallah vardır sipariş etmiştim pazartesi gelicekYarın sabah ilk idrarla tekrarla bence![]()
Predictor mu bu? Ben görüyorum benimki gibi, hayırlı olsun
Hayır awox ay inşallah ya dün daha silikti bugün hemen çıktı çizgi inşallah vardırPredictor mu bu? Ben görüyorum benimki gibi, hayırlı olsunyarın da yapın çıkarsa kan verebilirsiniz bence
Eczanelerde awox olmuyor ama o yoksa da predictor early al, pembe kutulu olan kuzum. Awox 25, predictor 10 hassasiyet diyorlar ama benim awox daha belirgin çıktı. Bu ikisine de çok güveniyorum, aylardır beni hiç yanıltmadılarElimde şuan awox kalmadı eczaneden alıcam inşallah vardır sipariş etmiştim pazartesi gelicek
Burda var eczanede ama bugün o nöbetçi değilmiş bakıcam alıcam bugün yarın sabah da yapayım sonra pazartesi zaten gelir test ay inşallah vardır yaEczanelerde awox olmuyor ama o yoksa da predictor early al, pembe kutulu olan kuzum. Awox 25, predictor 10 hassasiyet diyorlar ama benim awox daha belirgin çıktı. Bu ikisine de çok güveniyorum, aylardır beni hiç yanıltmadılar
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende şimdi kan verdim sonucu bekliyorum inşallah bize de nasip olmuşturEvet kuzum ben dün kan verdim değerim 70 çıktıreglime hala 4 gün var, henüz doktora gitmedim
Aaiiiy inşallah canımm benim, çıkınca bize de haber etÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende şimdi kan verdim sonucu bekliyorum inşallah bize de nasip olmuştur![]()
Evet kuzum ben dün kan verdim değerim 70 çıktıreglime hala 4 gün var, henüz doktora gitmedim
Malesef 0.9 çıktıAaiiiy inşallah canımm benim, çıkınca bize de haber et![]()
Adetime 6 gün var ama olsaydı çıkardı illa ki az da olsaMalesef 0.9 çıktı