- Konu Sahibi saveanimal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yaşın daha çok gençmiş ama şimdi baktım kendini üzme nolur, zamanın çok en hayırlı vakitte olsun hep öyle dua etAdetime 6 gün var ama olsaydı çıkardı illa ki az da olsa
Benimde aynı şuan hastanedeyim ve kan vericem inşallah pozitifi görürüz dua edelimBende daha önceden çok test yaptım denedim hep direk negatif çıkıyodu ilk defa artımed de silik çizgi çıktı sonra prodoctor la yaptım onda da negatif çıktı. O yüzden dedim kan mı versem acaba
Nasıl çıktıBenimde aynı şuan hastanedeyim ve kan vericem inşallah pozitifi görürüz dua edelim
Cnm ztn artimed yalanci pozitiflik veriyor bidahakine baska marka alArtımed kaset test bir daha asla kullanmam idrara batırdığım gibi çift çizgi çıkmıştı nasıl yalancı çıkarttı resimin kalitesi düşük bu arada canlıda bayağı belli ve pembeydi ilk başta resmi yeni çektim
Yaa ben çok gördüm burda da yaptıktan sonra kan negatif çıkınca araştırdımHadi ya ilkkez senden duydum suan
Maalesef bende de artımedin erken gebelik testi pozitif çıktı ve benimde kanda negatiftiArtımed kaset test bir daha asla kullanmam idrara batırdığım gibi çift çizgi çıkmıştı nasıl yalancı çıkarttı resimin kalitesi düşük bu arada canlıda bayağı belli ve pembeydi ilk başta resmi yeni çektim
Allah Allah hayirlisi olsun cnm ztn herkes diyor yani idrar kitleri guvenilir degilYaa ben çok gördüm burda da yaptıktan sonra kan negatif çıkınca araştırdım
Aynen aynen insanın duygularıyla oynanıyor resmen geçen ayda yalancı pozitiflerden sonra bıraktım bu ay almıycam kesin kararlı ve öfkeliyimAllah Allah hayirlisi olsun cnm ztn herkes diyor yani idrar kitleri guvenilir degil
Evet cnm aynen oyle hayirlisi olshnAynen aynen insanın duygularıyla oynanıyor resmen geçen ayda yalancı pozitiflerden sonra bıraktım bu ay almıycam kesin kararlı ve öfkeliyimzaten varsa gecikince çıkar illaki