yalancı sancılarınız başladı mı?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
kızlar 35+5 günlük hamileyım. 2 gündür geceleri kasıklarımda çok hafif adet sancısı gibi sızı hiisediorum.ama kısa sürüyor. üşütmekten mı kaynaklanıyrdur yalancı sancı mı ayırt edemıyorum.
yalancı sancıyı yaşayanlar tarif edebilir mi. hangi haftalrda başlıyo?

kızlar 35+5 günlük hamileyım. 2 gündür geceleri kasıklarımda çok hafif adet sancısı gibi sızı hiisediorum.ama kısa sürüyor. üşütmekten mı kaynaklanıyrdur yalancı sancı mı ayırt edemıyorum.
Yalancı sancıyı yaşayanlar tarif edebilir mi. Hangi haftalrda başlıyo?

bence canım hemen bir doktora git mutlaka atlama en ufak bişe bile olsa

cunku cok erken daha sancılar için yalancı sancılar içinde erken

canım bende 34 haftada başladı kasık ağrısı doktorum olabilir bişey olmaz dedi 37 haftanın içinde doğurudum.

canım yalancı sancılar için hiçte erken diil tam zamanları bendede çok oluyor dr normal dedi herşeyin hayırlısı dinlen dikkat et kendine

Ben de 35. haftamdayım bende de 3 haftadır var adet sancısına benzer sancılar doktorum normal dedi

yalancı sancıyı yaşayanlar tarif edebilir mi. hangi haftalrda başlıyo?
30. haftamdayım, kasılmalarla birlikte kasıklarımda ağrı oluyordu. Doktor beslenmeme çok dikkat etmemi söyledi bir de progestan (200mg) verdi.
Ağrın fazlaysa doktoruna danışsan ii olur bence.

bende 28.haftada başladı tarif ettiğin ağrılar.bikaç hafta sonra izne ayrılıp dinlenince ve magnezyumda kullanınca hafifledi.şuanda 35+2 oldum ve ara ara oluyor hala.adet sancısı gibi ve bazen kasılmayla birlikte oluyor.geçen gittiğimde ben nst istedim adet sancım ve kasılmam olduğunun erken doğum riskimin olup olmadığını sordum.yarım saatlik nstde 1 kere az bir sancı gördü dr um önemli bişi değil ama dinlen dedi.

Merhaba,

bende 37ci haftama girdim ve son 3 haftadir farkli kasilmalar hissediyorum karnimda... Özellikle $u adet sancisi gibi olanlardan. Buralarda havalar soguk, di$arda kar var acaba kendimi ü$üttüm ve o yüzden mi agrilarim oluyor diye dü$ünüyordum ki... dogum yapmi$ tanidiklarima sordum herkes yalanci sanci o tarz oluyor dediler.

Nasil?: Adetiniz oldugunda veya ayaginizi ü$üttügünüzde karninizin alt bölgelerinde, yumurtaliklara dogru bir agri olur ya? I$te o tarz bir his... ( en azindan bende öyle )

Bir de karnim bu haftalarda baya farkedilcek derecede büyümeye ba$ladi balon gibi oluyor kasildiginda ka$intilari da artti bacaklarimda, ellerimde $i$kinliklerde ba$ladi... Sirtüstü yatip ayaklarimi yukari kaldiriyorum sonrada sol tarafima yatiyorum bacak arama yastik koyuyorum biraz olsun dinlendigimde geçiyor. Bu sancilarin oldugunda mutlaka dinlenmelisin.

Back
X