Tatlı Tarifi Yalancı Tavuk Göğsü (Resimli)

çikolata sosu dökünce daha güzel oluyor. çok sık yaparım ablamdan almıştım tarifi. çikolata sosu 3,5 çay bardağı sütle yapıyorum. daha koyu kıvamlı oluyor.
muhallebisinede 4 bardak sütle yapıyorum . hatta dolapta az bişey kaldı bırazdan yicem zemuszemus

canım bugun cokkkkkkk tavık göğsü istıoo..kızımcımdan kalan ılk fırsatta denıcem emeğine eline koluna sağlıkkkopuyorumnanaktan ben kalplı yapçem amaaa kocise :delphin:

cıvık oldu sankıı dolaba koydum inş donar canım yaaamafoldumben kaynamay basladı kapadım hemen..kaynamasımı gerekıdu acaba..sonucu yazarım opuyorumnanaktan

cıvık oldu sankıı dolaba koydum inş donar canım yaaamafoldumben kaynamay basladı kapadım hemen..kaynamasımı gerekıdu acaba..sonucu yazarım opuyorumnanaktan

Kaynayacak azicik.Ama dur bakalim.Belki donar canim.Bir dahakine biraz daha kaynatirsin.Yani bir iki fokurdayacak.

Offff Charm yaktin biziiii:1shok:Woooww süper gözüküyor.
Hemde cikolata soslu.
Ellerine saglik tatlim.Insallah afiyetle götürmüssünüzdür
Arkadakilerde gözümüzden kacti sanma.Süper.
cokacimcoookopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Offff Charm yaktin biziiii:1shok:Woooww süper gözüküyor.
Hemde cikolata soslu.
Ellerine saglik tatlim.Insallah afiyetle götürmüssünüzdür
Arkadakilerde gözümüzden kacti sanma.Süper.
cokacimcoookopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
vallahı sorma afıyetle goture goture bu hale geldık zatenn kaydirigubbakcemile3
Arkadakılerın tarıfı tarıflerımde var bende onları tavsıye ederım sana :))
Neyse ben fazla bakmayım dıyetteyım... :gitme:
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
vallahı sorma afıyetle goture goture bu hale geldık zatenn kaydirigubbakcemile3
Arkadakılerın tarıfı tarıflerımde var bende onları tavsıye ederım sana :))
Neyse ben fazla bakmayım dıyetteyım... :gitme:
opuyorumnanaktan

Tamam canim bende senin tariflerine bir bakayim.Diyet dedinde,bende aslinda acil tarafindan baslamam lazim.Ramazan'da acayip kilo aldim.Simdide durduramiyorum kendimi offf..Yazin süperdim ama simdi.:gitme:

:(( Bende esım gelene kadar halletmem lazım bu kılo ısını 3 ayım kaldı bakalım :)
tarıflerden uzak durucam bıraz anlasılan :))

tarif için çok teşekkürler bende az önce yaptım akşama bakarız artık tadına sizlerinde ellerinize emeğinize sağlık paylaşımın için tekrar teşekkürler hadi hepimize afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

tarif için çok teşekkürler bende az önce yaptım akşama bakarız artık tadına sizlerinde ellerinize emeğinize sağlık paylaşımın için tekrar teşekkürler hadi hepimize afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

çok guzel oldu canım dondu dolapta bayıldık kocamlaopuyorumnanaktan

Donuyor zaten canim.Bazen sivi oldu zannediyorsun ama bir kac saat buzdolabinda durunca da kivamini aldigini görüyorsun.Oh sevindim vallahi canim.Afiyetler olsunopuyorumnanaktan

Insallah seninkide güzel olur canim.Gerci ben tatliyi yapipta tutmadigi hic olmadi.Mmmmhhh vallahi burda kendi tariflerime yorum yazarken her defasinda benimde canim cekiyor be.:roflol:
Ellerinize saglik canim.

cok guzelmis azeri kizi bu tarifini nasil kacirmisim oglumun dogum gunu var o zaman muhakkak yapcam ellerine saglik bitanem .hem sen nerelerdesin bayadir goremiyorum seni yeni tariflerle

Ben bile tutturdum ya pes diyorum , süper bir tarif. Eşim döne döne muhteşem olmuş diyor , oğlum ağızına tıkmaktan konuşamıyor. Çok teşekkür ederim.

Sıvı kalıyor yorumlarını okuyunca unu tepeleme 3 kaşık olarak ekledim , kıvam süper oldu. :)

çok pratik ve güzel olmuş mutlaka denicem ellerine sağlık canım kaydirigubbakcemile5

cok guzelmis azeri kizi bu tarifini nasil kacirmisim oglumun dogum gunu var o zaman muhakkak yapcam ellerine saglik bitanem .hem sen nerelerdesin bayadir goremiyorum seni yeni tariflerle

Ben bile tutturdum ya pes diyorum , süper bir tarif. Eşim döne döne muhteşem olmuş diyor , oğlum ağızına tıkmaktan konuşamıyor. Çok teşekkür ederim.

Sıvı kalıyor yorumlarını okuyunca unu tepeleme 3 kaşık olarak ekledim , kıvam süper oldu. :)

Cok sagolun arkadaslar.Ellerinize kollariniza saglik.Cok mutlu oldum begenmenize.

Back
X