• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalancı yalaka insanlardan nefret ediyorumm !

AYSHE9388

'''''Olduğu KADAR olmadığı KADER...!!! ''''
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.356
1.106
148
Gecenin bu saati oldu hala uyuyamadım ki !
ELTİMDEN ve KAYNIMDAN nefret ediyorum ya bir insan nasıl böyle yalaka yalancı iki yüzlü olabilirler ?
Bir kaşık suda boğasım var :KK11: anlatamam ...
ya aslında neden açtığımı bile bilmiyorum konuyu ama sinirden ağlamaktan gözlerim şişti ...
içimi dökmem lazım , hangi yaptıklarını anlatayım bilmem ki ya insanların arkasından konuşurlar konuşurlar yanlarına gelince can ciğer kuzu sarması ...:KK51:
kaynanamı ağlatır eltim kaynanam dert yanar bi gün sonra gene ona yanaşmaya çalışır kaynanam, ve gene onlardan kıymetlisi olmaz...
pazar denize gidicekler arkadaslarla (ortak arkadasımız) bizim gelip gelmeyeceğimiz belli değil ....
bebek görmeye gittik bi akrabada var sevmediğimiz gıcık birisi anlaşamadığımızı biliyor oda arkasından saydırıyor bundan sonra onunla işim olmaz bilmem ne ... diye neyse evden çıkarken ona diyorki erdeğe gidiyoruz gelcen mi sende ? ya resmen inat yapıyor ya biz gelemiycez ya böle bi ağzına düşmeler kaynımda bi havalr eltim desen kızı her yerde kötüler aa canım biz senle çarsıya gideriz öyle böyle daha dün nefret ediyordun ne oldu ? o_Oya yüzlerini bile görmek istemiyorum ama ( kaynanamda kaldıkları için eltim rahatsızlanmıştı o günden beri orada kalıyorlar ekmek elden su gölden yaşıyorlar ) mecbur bi araya geliyoruz bazı arkadaslarımız falan ortak ...
daha anlatamadığım o kadar çok şey varki kısacası ben ömrümde böle yalancı yalaka nankör yüzsüz iki yüzlü insanlar görmedim benim ve eşimin onlara yaptığını kimse yapmaz
ya kaynanamlara ne demeli ?!
bıktılar onlardan onların ne olduklarınıda biliyorlar ama gene seslerini çıkarmıyorlar ÇILDIRICAM YA HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUMMMMM :KK14::KK14:En Büyük KK:KK62:

Malesef insan oglu iste , muhatap olmayin dicem ama bir sekilde muhatap olmak zorundasiniz mecburen... ortak arkadaslarinizdan dolayi kayinvalidenizden dolayi..
Bunlara ragmen araniza bir resmiyet koyun bence. Hem siz uzmemis olursunuz hemde ne olduklarini birazda olsa.anlarlar....

Kayinvalideniz durumu biliyor ama en azindan o tavrini koyabilirdi...

koydum canım koymaz mıyım ama yok illaki aynı ortamlarda oluyoruz bende ona kızıyorum tavırlarını koymuyorlar benim yanımda ağlıyo gidiyor ona gene yaranmaya çalışıyo ki eltim ona ben seni sevmiyorum bile dedi !

Malesef insan oglu iste , muhatap olmayin dicem ama bir sekilde muhatap olmak zorundasiniz mecburen... ortak arkadaslarinizdan dolayi kayinvalidenizden dolayi..
Bunlara ragmen araniza bir resmiyet koyun bence. Hem siz uzmemis olursunuz hemde ne olduklarini birazda olsa.anlarlar....

Kayinvalideniz durumu biliyor ama en azindan o tavrini koyabilirdi...

koydum canım koymaz mıyım ama yok illaki aynı ortamlarda oluyoruz bende ona kızıyorum tavırlarını koymuyorlar benim yanımda ağlıyo gidiyor ona gene yaranmaya çalışıyo ki eltim ona ben seni sevmiyorum bile dedi !

Eltin gerekecek herseyi demis " Sevmiyorum " demesi aslinda ipleri koparmis.anlamina gelir ama kaynanan israrci anlamak istemiyor... senin yaninda agladiklarinda yuzlerine vur bu yaptiklarini , belki utanip kendilerine ceki duzen verirler ..
Ay sinir olurum boyle insanlara , ve asla muhatap olmak istemem , cunku arkami donsem allah bilir benim hakkimda.neler konusuyorlar diye tiksinirdim...
:mad:

Eltin gerekecek herseyi demis " Sevmiyorum " demesi aslinda ipleri koparmis.anlamina gelir ama kaynanan israrci anlamak istemiyor... senin yaninda agladiklarinda yuzlerine vur bu yaptiklarini , belki utanip kendilerine ceki duzen verirler ..
Ay sinir olurum boyle insanlara , ve asla muhatap olmak istemem , cunku arkami donsem allah bilir benim hakkimda.neler konusuyorlar diye tiksinirdim...
:mad:
eşim söylüyor kaç kere kavga ettik ama hep gene aynı şey ...eltim herkeze onları anlatıyor biliyorlar ama oğullarına kıymadıkları için susuyorlar ama oğullarınında ondan farkı yok kalmadı bunuda gördüler ben kirada oturuyorum onların kendi evi var bir yerden para gelecek o para geldiğinde ikimizede daire alınacak gene haksızlık gene haksızlık ... yarın eminim gene arkadaslara neler nler anlatır ama ALLAHA HAVALE EDİYORUM ONLARI

Abartıyorsun , sahi sen eleştirdiğin konular da mükemmel misin ?
Hiç mi iki yüzlü olmadın hiç mi sevmediğin birine şirinlik göstermedin , sanmam .

Sana neden bozulduğunu diyeyim mi ?
Kayınvaliden de kalmasına bozuluyorsun , İlgi alaka gördüğünü düşünüyorsun , oda burası benim çöplüğüm modun da geziyorsa , e biraz da kızmakta haklısın .
Ancak yukarıda hiddetlenecek kadar , kendi kendini yiyip bitirecek kadar değil.

Ayrıca ev meselesin de size ne oluyor anlamış değilim , para onların parası iki kardeşe de ev alsınlar ne olmuş yani .
Kalbinizi bozmayın o evde gelmez .

Abartıyorsun , sahi sen eleştirdiğin konular da mükemmel misin ?
Hiç mi iki yüzlü olmadın hiç mi sevmediğin birine şirinlik göstermedin , sanmam .

Sana neden bozulduğunu diyeyim mi ?
Kayınvaliden de kalmasına bozuluyorsun , İlgi alaka gördüğünü düşünüyorsun , oda burası benim çöplüğüm modun da geziyorsa , e biraz da kızmakta haklısın .
Ancak yukarıda hiddetlenecek kadar , kendi kendini yiyip bitirecek kadar değil.

İÇİNDE olmadığın için anlayamazsın canım
sevmediğin birine şirinlik yapmak ayrı can ciğer kuzu sarması olmak ayrı ben sadece bugünki olayı yazdım bu hiç birsey ama doldum artık anlayabiliyor musun ? onun orda kalmasına bozulmam konusuna gelince kv bana söylediği kelime su 6 aydır ağzını açıp birşey demedin içinde festlık olsa bozulurdun ama o olsa neler derdi ... dedi ki ben o rahatsızken gece gündüz ben oradaydım eşim annene git oraya gitme dediği halde onun için gece gündüz hastanelere kosturdum
onun orada kalması umrumda olmaz ki benim hatta ben onlara dedim ki gidip dublex bi ev alın diye

Ayrıca ev meselesin de size ne oluyor anlamış değilim , para onların parası iki kardeşe de ev alsınlar ne olmuş yani .
Kalbinizi bozmayın o evde gelmez .
dediğini tam anlamış değilim onların zaten bir evi var kayınvalidemlerde ki evi kasdetmiyorum ben o evide kaynanamlar aldı evlendiklerinde bizede alınacak ama alınana kadar kirada oturuyoruz onlar bugüne kadar istedikleri evde rahatca oturdular biz oturamadık para geldiğinde tekrar yeni evde otrcklar sence buda mı normal

Eltiniz kayınvalidenizin yüzüne yüzüne seni sevmiyorum demiş. Yalaka kim bu durumda? Kayınvalideniz mi eltiniz mi?
Hem elti yüzünden ağlanır mı?

Eltiniz kayınvalidenizin yüzüne yüzüne seni sevmiyorum demiş. Yalaka kim bu durumda? Kayınvalideniz mi eltiniz mi?
Hem elti yüzünden ağlanır mı?
evet yüzüne dedi o ara küs kaldılar ben nişanlıydım o zaman sonra barıştılar rahatsızlanınca özür diledi ben size neler yaptım siz bana baktınız dedi sonra iyileşince gene aynı şeyler

Aslında bu kayınvalideniz ile eltiniz arasındaki bir ilişki. Onlar yüzgöz ola ola anlaşıyorlar.
Acaba siz, kendinizi ve eşinizi dışlanmış mı hissediyorsunuz? Bu elti çok mu baskın bir karaktere sahip, herkesi pek bir çekip çeviriyor sanırım.

Aslında bu kayınvalideniz ile eltiniz arasındaki bir ilişki. Onlar yüzgöz ola ola anlaşıyorlar.
Acaba siz, kendinizi ve eşinizi dışlanmış mı hissediyorsunuz? Bu elti çok mu baskın bir karaktere sahip, herkesi pek bir çekip çeviriyor sanırım.
dışlanma gibi birşey yok aslında canım bizede bi o kadar ilgi gösteriyorlar kaynanam oğullarına çok düşkün kaynıma özellikle o üzülmesin diye ona katlanıyor . biz sadece haksızlığa kızıyoruz bide ben onları görmek istemiyorum eltim vekaynımı bıktım artık onlardan ya anlatamam ki... ama kaynanamda oldukları için mecbur görüyorum arkadaslarda ortak akrabalar ...

dediğini tam anlamış değilim onların zaten bir evi var kayınvalidemlerde ki evi kasdetmiyorum ben o evide kaynanamlar aldı evlendiklerinde bizede alınacak ama alınana kadar kirada oturuyoruz onlar bugüne kadar istedikleri evde rahatca oturdular biz oturamadık para geldiğinde tekrar yeni evde otrcklar sence buda mı normal
Gelip seni teskin edeyim diye kalktım yatakdan geldim .
Kızma bana ama sahi sen aptal mısın ?
O mışıl mışıl uyuyordur şimdi sen burda sinir stres yapıyorsun , akıllı kadınmış bak seni ne hale sokmuş.

Ev meselesine gelince haksızsın , sana düşmez ki onların hesabını sormak .
O para sana ait değil bir kere bunu anla.Sana ait olmayan para için hatta orta da olmayan henüz onlara alınmayan bir ev için ağlıyorsun (onun için ağlamıyorum deme birikti diyorsun genel yazıyorum ben de) gerçekten alınsa ne olacak kim bilir sevineceğine onlara da alındı diye kavga çıkacak belki , acaba malum zamanın mı yaklaştı .
Yeni evde oturacaklar diye dipnot düşmüşsün ayşecim kıskandığın çok belli , hiç kızma bana ama elti kompleksini bir şekilde aşmaya bak.
Emin ol senin bu tavrını anladığı için seni daha da delirtmeye çalışacaktır , şahsen ben öyle yapardım .
Kaynanan seni gazlamış pohpohlayacam derken , sen eltine hiç kızma kayınvaliden de problem var.
Arkadaşın da dediği gibi belli ki eltin baskın bir karakter bununla ilgili ne yapabilirsin bunun için akıl al bence.

Bence de sakın hal ve hareketlerinle bu hislerini belli etme. O çok işini bilen bir kadın belli, ezer seni.
Onunla ömür boyu görüşeceksin. Zamanla bu kadar öfken kalmayacak, hatta yeri gelecek iyi bile anlaşacaksınız.
Lütfen kalbini karartma.

Gelip seni teskin edeyim diye kalktım yatakdan geldim .
Kızma bana ama sahi sen aptal mısın ?
O mışıl mışıl uyuyordur şimdi sen burda sinir stres yapıyorsun , akıllı kadınmış bak seni ne hale sokmuş.

Ev meselesine gelince haksızsın , sana düşmez ki onların hesabını sormak .
O para sana ait değil bir kere bunu anla.Sana ait olmayan para için hatta orta da olmayan henüz onlara alınmayan bir ev için ağlıyorsun (onun için ağlamıyorum deme birikti diyorsun genel yazıyorum ben de) gerçekten alınsa ne olacak kim bilir sevineceğine onlara da alındı diye kavga çıkacak belki , acaba malum zamanın mı yaklaştı .
Yeni evde oturacaklar diye dipnot düşmüşsün ayşecim kıskandığın çok belli , hiç kızma bana ama elti kompleksini bir şekilde aşmaya bak.
Emin ol senin bu tavrını anladığı için seni daha da delirtmeye çalışacaktır , şahsen ben öyle yapardım .
Kaynanan seni gazlamış pohpohlayacam derken , sen eltine hiç kızma kayınvaliden de problem var.
Arkadaşın da dediği gibi belli ki eltin baskın bir karakter bununla ilgili ne yapabilirsin bunun için akıl al bence.
bak canım ben onu kıskanmıyorum çünkü o ben olamaz ! kapasitesi yetmez zaten ! o beni taklid eden biri zaten aldığım telefon kabınan tshrtme kadar ...
bence sen beni anlamadın konu ev değil zaten onlara alındığındada biz dedik uzak olsun görmeyelim aynı sitede semtte bile olmasın !
zaten yapılan haksızlıkları Allaha havale ettim ben onuda geçtimm ama haklısın zaten bununla ilgili ne yapabilirim diye akıl almak istiyorumm :KK68:

Bence de sakın hal ve hareketlerinle bu hislerini belli etme. O çok işini bilen bir kadın belli, ezer seni.
Onunla ömür boyu görüşeceksin. Zamanla bu kadar öfken kalmayacak, hatta yeri gelecek iyi bile anlaşacaksınız.
Lütfen kalbini karartma.
yeri geliyor iyi anlaşıyoruz zaten canım ama ben o karakterde bi insandan ne kadar uzak kalsam o kadar iyi ...
o kadarda değil kendimi ona ezdirmem zaten eşim izin vermez buna onun yaptığı şu surat yapıp istediğini yaptırıyor bende güler yüzlüyüm hep somurtamıyorum :KK70:

Somurtma zaten özellikle onun yanında hep gül ama onu kabul etmelisin eğer bu aile ile görüşeceksen ki görüşeceksin. Benim eltim yok iyi ki de yok, elti sorunu insanı çok yorar. Zaten sürekli görmüyorsun işin kolay, ya altlı üstlü otursaydın ne olurdu?

Somurtma zaten özellikle onun yanında hep gül ama onu kabul etmelisin eğer bu aile ile görüşeceksen ki görüşeceksin. Benim eltim yok iyi ki de yok, elti sorunu insanı çok yorar. Zaten sürekli görmüyorsun işin kolay, ya altlı üstlü otursaydın ne olurdu?
o olacakdı az kalsın ama olmadı ALLAHTAN eltim olsun istiyor ama ben istemiyorum ...aynen iyiki yok canm ya inan ki çok zor :KK12:

Back
X