Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene ben...eltimle çok ciddi sorunlarımız oldu arkadaşlar anlatmak istedim..bende düşman başına bi elti var.. nasıl içten pazarlıklı,yalancı,fesat,kötü kalpli,iftiracı olurmuş ben onda gördüm.Ne alırsam aynısını alır,biz eşimle elele tutuşsak kocasıyla kavga çıkarır sen benim elimi neden tuttun diye,dışarı gezmeye giderim kocamla bak onlar gezmeye gidiyo sen kös kös otur diye kocasına saldırır,hayatımda ağzıma bile almadığım sözleri başkalarına ben anlatmışım gibi anlatıp milleti benle kötü eder,arkamdan dedikodumu yapıp sonra sanki o sözleri başkası bana söylemiş gibi gelir bana anlatır,kaynanam hakkında konuşur konuşur sonra kendi anlattıklarını ben söylemişim gibi gidip kaynanama,görümceme anlatır,küseriz çocukları kullanır eşime karşı onları bize yollamaz falan...sonra aradan zaman geçer gelir hçbişey olmamış gibi bana yaltaklanır...kimseyle iyi olmamı istemez o küs ya benle herkes küssün ister...nitekim aramız açıldıda aşıldı...sonra özür diledi barıştık barışmaz olaydım...salağım ya ben allam ya.bi gün geldi başkasına aşık olduğunu boşanmak istediğini ailesine söyleyemeiğini anlattı hemde aşık olduğu kişi aynı apartmanda oturduğu kocasının en yakın arkadaşı...ben şok tabiii.yapma dedim,eşin iyidir bak çocuğun var dedim baya konuştuk elimden geleni yaptım kötü bişi yapmasın diye...ama o ne yaptı
benim anlatacağımdan korkup sanki ben ona böyle bişey anlatmışım ben başkasına aşık olmuşum gibi gitmiş eşimin annesine ablasına anlatmış.ben öğrenince kıyamet koptu tabiii eşine anlattım yüzleştiricem sizi dedi oldu dedim.3 gün bekledik eşimle yüzleşmeye gelmediler.kaynıma ispatlıycam sana eşinin böle birşey yaptığını dedim ne ses var ne soluk kaynanamlar sağolsun eltimin yaptıkları ortaya çıkacak rezil olcaklar diye kapatıverdiler konuyu... 3yıl oldu ben hala ispatlarım gelsin kaynım çocuğa beraber soralım diyorum yanaşmıyolar...onlarda biliyorlar benim doğru söylediğimi ama böyle bir olayı yaşamayı göze almadıkları için beni susturuyorlar.rezil olacaklar çünkü eltim annemlerin yanında beni arıyordu kimseye anlatma ben vazgeçtim diye...allahtan çabuk kavradım olayı arada ben kaynıycaktım yoksa kızlar...gözünüzü dört açın
kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum