Eltimle 3 Yıl oldu konuşmuyoruz

:oklava: Kaynanamın bir lafı varsenağlama komaların suyu bir gider ama eltilerin suyu bir gitmez diyekötükedihüso

benimde eltimi allah düşman basına vermesin kıskanc fesat şizofren yalancı acayip bişi ben acık giyinen biriyim o ise tesettürlü ilk kıskanclık sebebimiz budur. ben istanbuldan gelin geldim maddi durumu iyi bir ailenin kızıyım o ise kendi durumları kötü die kıskanıo ben dal gibi o fıçı ben calısıorum o ev hanımı say say bitmez ayrıca benim konusmadıgım agzımdan cıkmayan lafları kaynanama demiş bunuda eşimin kuzenleri anlattı kaynanam sevmez beni gerci bende sevmem benim 2 kaynanam var üvey olanını cok sewerim eşimde zaten ona saygı duymamı ister eşimde öz anneyi sevmez umursamaz eltim üvey kayınvalideyle konusmaz parası yok çünkü ama öz olan izmirdedir o ameliyat olsa kosa kosa gider menfaatcidir ayy çok sinir bi kadın kayınpederime torununu sevdirmez çocugu köse bucak kacırır sebepsizdir
bende konusmuorum 10 aydır evliyiz 2 yıl olcak küseli ben tavır aldım gitmeyi kestim ona cünkü yalanlarını duymaya baslamıstım düğünümde kalkıp bi tebrik etmedi kocası yani kaynım bizimle onun korkusuna resim bile cekinemedi çok yazık çokk 2 kardeşin arasını acan benle iyi olur mu elbette olmaz bende çok tınnn daha iyi gelip gitmesin bana ben ne alırsam alır sinir eder beni benim hayatımda 1 eksik bir fazla hiç fark etmez hayatımda düne kadar olmayan biri olmasın umrum değil ama sagda solda rastlasmak deli edio beni ocak ayında dedesi öldü eşimin cenaze evinde cay servisi bulasık ikimiz yaptık ama hiç çıt yok bizde ayyy cok gereksiz bir varlık allah affetsin

gene ben...eltimle çok ciddi sorunlarımız oldu arkadaşlar anlatmak istedim..bende düşman başına bi elti var.. nasıl içten pazarlıklı,yalancı,fesat,kötü kalpli,iftiracı olurmuş ben onda gördüm.Ne alırsam aynısını alır,biz eşimle elele tutuşsak kocasıyla kavga çıkarır sen benim elimi neden tuttun diye,dışarı gezmeye giderim kocamla bak onlar gezmeye gidiyo sen kös kös otur diye kocasına saldırır,hayatımda ağzıma bile almadığım sözleri başkalarına ben anlatmışım gibi anlatıp milleti benle kötü eder,arkamdan dedikodumu yapıp sonra sanki o sözleri başkası bana söylemiş gibi gelir bana anlatır,kaynanam hakkında konuşur konuşur sonra kendi anlattıklarını ben söylemişim gibi gidip kaynanama,görümceme anlatır,küseriz çocukları kullanır eşime karşı onları bize yollamaz falan...sonra aradan zaman geçer gelir hçbişey olmamış gibi bana yaltaklanır...kimseyle iyi olmamı istemez o küs ya benle herkes küssün ister...nitekim aramız açıldıda aşıldı...sonra özür diledi barıştık barışmaz olaydım...salağım ya ben allam ya.bi gün geldi başkasına aşık olduğunu boşanmak istediğini ailesine söyleyemeiğini anlattı hemde aşık olduğu kişi aynı apartmanda oturduğu kocasının en yakın arkadaşı...ben şok tabiii.yapma dedim,eşin iyidir bak çocuğun var dedim baya konuştuk elimden geleni yaptım kötü bişi yapmasın diye...ama o ne yaptı
benim anlatacağımdan korkup sanki ben ona böyle bişey anlatmışım ben başkasına aşık olmuşum gibi gitmiş eşimin annesine ablasına anlatmış.ben öğrenince kıyamet koptu tabiii eşine anlattım yüzleştiricem sizi dedi oldu dedim.3 gün bekledik eşimle yüzleşmeye gelmediler.kaynıma ispatlıycam sana eşinin böle birşey yaptığını dedim ne ses var ne soluk kaynanamlar sağolsun eltimin yaptıkları ortaya çıkacak rezil olcaklar diye kapatıverdiler konuyu... 3yıl oldu ben hala ispatlarım gelsin kaynım çocuğa beraber soralım diyorum yanaşmıyolar...onlarda biliyorlar benim doğru söylediğimi ama böyle bir olayı yaşamayı göze almadıkları için beni susturuyorlar.rezil olacaklar çünkü eltim annemlerin yanında beni arıyordu kimseye anlatma ben vazgeçtim diye...allahtan çabuk kavradım olayı arada ben kaynıycaktım yoksa kızlar...gözünüzü dört açın

allah kımseyı komplekslı ınsanlarla karsılastırmasın..senın eltınde bır facıaymıs alsaydın elıne bır sopa bır gusel doveseydın..oonun hakkı kötek olmus..onu baska bısey paklamaz...

bende 1 senedr konuşmuorum.. boşver nekadar uzak okadar ii...heleki sennki daha beter.. eltisi olmayanlar ne şanslı..

aannaamm
yalan rüzgarı mıdır dallas mıdır nedir???
aman arkdaşım uzak dur ....

amaaaan hakikaten eltiden uzak olucan iyi gün dostları benim eltiylede ben muhatap olmam ben doğum öncesi 15 gün hasatanede yattım erken doğum riski vardı bi kere aramadı eşime laf soktum onlar annesi gilde otururken pat elti arıyo laf soktum yaaaaaa hemen aratmışlar benim için geçersiz tabi 28 haftalık doğum yaptım beni aradı bebeğin sağlığını falan sormıuyo nasıl bebek güzelmi diyo bu kadar cahil düşüncesiz ve artı 15 günde kızım bronşit oldu öle yattık hastanede hanfendi yine aramadı işin tuhaf yanı hiç sorunumuz yok hamileyken evimden çıkmıyodu hizmet eden var ya ondanmış demek eve geldim doğum sonrası ki bebeğimi hastanede bıraktım 1 ay kaldı kuveste hanfendi yarım saat durdu gitti ben kaynanama dedim ama asla onunla görüşmem dedimÇok üzgünüm çoook oda haklısın ama 2 oğlum var arayı soğutmayın diyo bende ben görüşmem ama eşimin görüşmesine karışacak değilim dedim neyse canım boş ver keşke anlaşabileceğimiz eltiler olsaydıda muhabbet edicek birileri olurdu ama neyse moralimi bozucak eltim olucağına yanlız olurum daha ii eşim kızım bana yeter sağolsunlar:lepi:

aslında cahil insanlardan uzak durmak gerek cahil olan görümce de olsa, elti de olsa kaynana da olsa farketmez cahil cahildir.

Cahillikten kastım elbette eğitimsizlik değildir asla yanlış anlaşılmasın görgüsüzlük, huysuzluk, terbiyesizlik, arsızlık hepsi asıl cehalettir bana göre. Bir insan ağrı dağının yüksekliğini bilmesede olur bana göre bu insan asla cahil değildir, ama bir insan hastalıkta bir geçmiş olsun demeyi bilmiyorsa, iftira atmanın ne kadar kötü bir hareket olduğunu bilmiyorsa (bu örnekler çoğaltılabilir tabi) asıl cahil budur işte. Bu tip insanlar her zaman huzur bozar, rahatsızlık verir, hayatı bizlere zindan eder ve asıl önemlisi bu insanlardan bizlerin öğreneceği birşey yoktur ve olamazda. Rabbim bu tip insanlara akıl fikir izan versin ve bizleri bu tip insanların şerrinden korusun.

Bu tip insanlar hayatımız boyunca her zaman karşımıza çıkacak tiplerdir ve bizlere düşen bu insanlara prim vermemektir. Amman uzak duralım arkadaşlar böyle kıskanç ve cahil bir elti yüzünden mutlu yuvası bozulan bir arkadaşım var ki kızcağızın hiç bir suçu günahı yokken bir iftira batağının içine düştü evde huzur kalmadı ve kızcağız çareyi ayrılmakta buldu yazık değilmi bu gencecik birbirini deliler gibi seven mutlu çiftimize yaaa.

Benim de eltim var eltim değil bacım resmen riskli bir gebelik süreci geçirdim yanımdaydı elimi bir işe sürdürmedi, doğum yaptım 40 gün yanımda kaldı beni bir bardak su almaya mutfağa yollamadı RABBİM ondan bin kere razı olsun. Hem bana ve bebeğime hem eşime ve kızıma baktı yetmedi evime hayırlı olsun ziyaretine gelen her misafirime ayrı ayrı hizmet etti.

Ne diyeyim ALLAH herkese benimki gibi bir elti nasip etsin.

Resmen hasta ruhluymuş o.Biz birbirimizden uzağız yılda 1 kez ancak görüşüyoruz, üstelik benden 10 yaş büyük ama beni çok kıskandığını hissediyorum bende.Geröekten arkadaşlar haklı iyi kaynana olabilir ama iyi elti olacağına bende inanmıyorum.Varsa da çok enderdir.Ondan mümkün olduğunca uzak dur canım.Belliki çok tehlikeli.

kumanın gemisi gidermişde eltinin gemisi gitmezmiş derler

Son düzenleme:
ne kadar güzel bizde nerdeeeeee arada bul işi gördüğü an kaçar evide bana çok yakın ben iyiyken evimin karşısında park var her gün getirirdi çocuğunu şimdi hiç gelmiyo amaan gelmesinde zaten konuşcak hiçbirşeyim yok onunla senin adına sevindim eltinide tebrik ederi insanlığı yardımseverliği ve halden anlayan birisi onun yardıma ihtiyacı oldumu ilk koşucak olan da sensin ama insanlar bunu düşünemiyo bugün bana yarın sana ben hep deri beni eltime eltimide bana muhtaç etmesin Allah :delphin

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum.. sinir bozucu insanmışım daha aileye girmemişim ama maşallah ondan daha ii tanıomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz :( evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

uzun zaman olmuş bu yazıyı yazalı...hımm bakıyorum şimdi hayatıma eltisiz ve mutluyum.. taşındılar bi yarım saatlik mesafedeler görmüyorum hiç..ha bu arada ikinciyi doğurdu olayın hemen arkasından buda sıvama bölümü heralde:DD mutlumu peki...hiç sanmıyorum sırf ben suçsuzum ayağına hemen hamile kaldı ikinciyi asla o adamdan yapmam diyen kadın...şimdi iki çocuklu,sırtında herkesin yalancı durumunda kalmış halinin ağırlığı ,duyduğuma göre kendini etrafa çok mutlu(!)gösterme çabalarıyla yaşayıp gidiyormuş...

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

sanırım benim konumun üstüne konu açmışsın arkadaşım :D bu arada umarım sende problemlerini çözersin by..

totomelcim senin eltinin tıpkısı kardeşimde var :(( utanmaz rezil önce kardeşimin sonra da küçük kız kardeşimin namusuna dil uzattı terbiyesiz. işin kötüsü kardeşimle altlı üstlü oturuyorlar ve iki senede kardeşimin psikolojisini yerle bir etti. kardeşimin tek umudu oturdukları ev miraslık o ev bir satılsa herkes hissesini alıp kenara çekilecek dolayısıyla o kadından da kurtulacak. kardeşimin tek artısı eşi ne olursa olsun onun yanında.. sizin de eşinizin sizin yanınızda olmasına çok sevindim...

Back
X