gxuxlbeyza benim güzel ailem Kayıtlı Üye 21 Şubat 2007 1.118 4 116 Bursa 8 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #21 brş1979 .!.: [youtube]CQhSPZcWv9A[/youtube] bu şarkıyı tüm barış severlere gönderiyorum özellikle yengem gülbeyzaya.. Genişletmek için tıkla... heytt..aslan görümcem benim..saolasın canım benim ..ben burayı görmemiştim bile..tenkü canım valla özellikle anneler dinleyin süper şarkı..barışım zaten eşşiz melegim benim..bu arada çokta özledim ben onu..off of..
brş1979 .!.: [youtube]CQhSPZcWv9A[/youtube] bu şarkıyı tüm barış severlere gönderiyorum özellikle yengem gülbeyzaya.. Genişletmek için tıkla... heytt..aslan görümcem benim..saolasın canım benim ..ben burayı görmemiştim bile..tenkü canım valla özellikle anneler dinleyin süper şarkı..barışım zaten eşşiz melegim benim..bu arada çokta özledim ben onu..off of..
ecemete Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2008 18 0 86 43 Konya 24 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #22 severek izlediğim bi dizi yalancı yarim keşke bitmeseydi
sxixla55 S.beden olana kadar devam Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2007 1.563 27 116 Bursa 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #23 of offfff ne çok izlerdim bu diziyi..barışım ne güzeldi gülen sürmeli gözleri vardı nur içinde yatsın canım benimm.. anısına bir kaç resim ekliyeyim bakim buraya..
of offfff ne çok izlerdim bu diziyi..barışım ne güzeldi gülen sürmeli gözleri vardı nur içinde yatsın canım benimm.. anısına bir kaç resim ekliyeyim bakim buraya..