- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Onun problemi:)Mesela
Doğduğu ayı yılı niye yalan söyler
Eşinin kendisini çok sevdiğini problemsiz bir evliliği olduğu söyledi bana başkasına ise bosanmanin eşiğinde olduğunu söylemiş
Bir öğrenciye burs verdiğini bakıcı aile olduklarını söyledi yokmuş böyle bir şey
Migrenim var benim dediğim benimde var dedi bu konuda niye yalan söylüyorsa hiç anlam veremedim
Bence hobi olsun diye yalan soyluyor. aliskanlik huy meselesi... oyke alismis ve asla duzelmezMesela
Eşinin kendisini çok sevdiğini problemsiz bir evliliği olduğu söyledi bana başkasına ise bosanmanin eşiğinde olduğunu söylemiş
Bir öğrenciye burs verdiğini bakıcı aile olduklarını söyledi yokmuş böyle bir şey
Migrenim var benim dediğim benimde var dedi bu konuda niye yalan söylüyorsa hiç anlam veremedim
Doğru bakBence hobi olsun diye yalan soyluyor. aliskanlik huy meselesi... oyke alismis ve asla duzelmez
Aynen öyle.Doğru bak
Literatürde bunun ismi vardı, unuttum aramaya üşendim.
Hastalık oysa.
Mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?