Yalancı

Onun problemi:)
Ben asla yüzüne vurmam birden çok yalanını yakalarsam.
Gülümseyerek dinlerim :)
Aynen cnm he :)

Kompleksli belli ki, çok yerde kendini eksik hissedip, yalanla dolduyor.

Sen çok asil bir kadınsın, zaten verdiğin tepkin de sana yakışır olmuştur, ama bazen teline basılır sabır sona gelir, hiç gerilme
Yine Gül geç :)

Bence hobi olsun diye yalan soyluyor. aliskanlik huy meselesi... oyke alismis ve asla duzelmez

Yalan söylemesinin sebebi belki dışlanmak istememeside olabilir . Korkuyordur belki toplumdan hep kötü tepkiler almıştır. Ama şunuda söyleyebiliri ki öyle insanlar tanıyorum su gibi yalan söyler ben yapmadım der birde inandırır. Allahtan sadece tanıyırum hayatıma sokmadım sokmamda. Dikkat etmelisin bence. Yalan herkes söyler ufak tefek de olsa bazı beyaz yalanlar. Fakat bunu huy edinip olmamış şeyleri olmuş gibi.v.s göztermek bir hastalık.

Bence yuzune vur, bir daha yalan soyldmeye cekinir belki

Bazı insanların ne utanması olur ne onuru nede gururu. Öyle insanlar nasıl gamsız oluyor hayret ediyorum.

O an ki psikolojime göre "atma Ziyaaa" da diyebilirim "evet canım ya öyle" de diyebilirim..

Bir de ben veya başkaları bundan zarar görecek mi onu düşünüp karar veririm..

Bazı insanlar da yalan söyleme hastalığı var. Anlattığınız kişi bana pek normal gibi gelmedi.

Kişiye ve konuya göre değişir. Mesela kendisi ile ilgili bir ayrıntıyı utandığı için farklı anlatıyorsa yüzüne vurmak acımasızca ve ayıp olur..

Ama beni enayi yerine koyuyor , gereksiz yalanlar söylüyorsa açıkça yüzüne vurmasam bile yemedigimi belli eder ve irtibatı keserim

Bir arkadasim sormadigim halde kendi ailesinin zenginliginden bahsetti ...sonra gelinlikcide işe girdi ben dershane parasini vercem diye..bende hani zengindin ne oldu dedim kem kum etti..hep zenginlerle cikiyor mesela ama adini soylemez goster dersin gostermez..palavrayi nasil rahat soyluyor sasirmiyorum artik...

Canım bir kere eğer karakteri ile ilgili şeylerde yalan söylüyorsa o insanın yanından kaçarak uzaklaş bu kişi seni tavlamak için seni çözüp kendini ona göre tanıtmıştır. Ve sen bu insanı yalanlarına göz yumup kabul edersen hayatını burnundan getirir. Emin olabilirsin. O yüzden yüzüne vursan da hiç fark etmeyecek. Kendini seviyorsan açıklama bile yapmadan bırak

yalaninin kendinden baska kimseye zarari yoksa
Yav he he der guler gecerim.

Bence kompleksli birisi. Yani yuksek ihtimal sizden maddi olarak falan da düşük gelirde. Akli sıra kendini farkli gostercek. . Boyle zavallilar var. Bendede vardi bunlardan . Yol verdim arayi açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…