Ne olduguna bagli?! Nasil bi yalan?Selamlar
Biri sizin yüzünüze karşı aleni yalan söylüyorsa onun yalanını yüzüne vurmak ne derece doğru olur
Hangi yonu mesela? Ne konuda yalan soledi?Sevdiğim biri bana karşı mükemmel biri kendini her hali ile mükemmel tanıttı ama diğer ortak tanidiklarimizla o kişi hakkında ayrıntıları paylaşınca bana yok öyle değil diyorlar yalan inanma diyorlar
Işin açıkçası bende yalanını yakaladım
Kendimi enayi gibi hissediyorum kıramıyorum da
Sevdiğim biri bana karşı mükemmel biri kendini her hali ile mükemmel tanıttı ama diğer ortak tanidiklarimizla o kişi hakkında ayrıntıları paylaşınca bana yok öyle değil diyorlar yalan inanma diyorlar
Sevdiğim biri bana karşı mükemmel biri kendini her hali ile mükemmel tanıttı ama diğer ortak tanidiklarimizla o kişi hakkında ayrıntıları paylaşınca bana yok öyle değil diyorlar yalan inanma diyorlar
bende kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyordum benim aptal olduğumu düşünebilicek kadar aptal mı gerçekten diye onun adına üzülüyordum. şuan görüşmüyorum mesafe koydum... yüzüne vursan ne olacak ki adı üstünde yalancı yeni bir yalan daha söyleyecek en iyisi he he diyip geçmek muhabbetti kesmek.Sevdiğim biri bana karşı mükemmel biri kendini her hali ile mükemmel tanıttı ama diğer ortak tanidiklarimizla o kişi hakkında ayrıntıları paylaşınca bana yok öyle değil diyorlar yalan inanma diyorlar
MeselaMesele
Para
Aşk
Sağlık
?
Bunu bende düşündüm ama Insan bazen takılıyor mavilimPskilojisini dusunmek lazim. Belki de senin onu anlattigi kisi olarak gormeni istiyor, asli da gercekte olan kisi olarak degil. Bence cok takilma o yalanlari sana degil kendisi icin soyluyor
Size mükemmel görünmek istiyor.Mesela
Doğduğu ayı yılı niye yalan söyler
Eşinin kendisini çok sevdiğini problemsiz bir evliliği olduğu söyledi bana başkasına ise bosanmanin eşiğinde olduğunu söylemiş
Bir öğrenciye burs verdiğini bakıcı aile olduklarını söyledi yokmuş böyle bir şey
Migrenim var benim dediğim benimde var dedi bu konuda niye yalan söylüyorsa hiç anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?