- 30 Ağustos 2015
- 81
- 22
- 88
Hanımlar akıl verin bana. Ben bir yıllık evliyim. Beş aylık hamileyim. Biz şehir merkezinde oturuyoruz. Kaynanamlar ilçede. Eşim her hafta sonu ilçeye götürüyor beni. Kendi ilçe meydanına gidiyor ben evde kalıyorum. Ve hafta içi işe gidiyorum. Hafta sonu orda evimin temizlik işini yapamıyorum. Neyse okullar tatil olunca bende evde derin temizlik işine başladım. İki hafta annem ve kız kardeşim yardım etti. Yün, nevresim dikma, mutfak cam kapı derken uzun sürdü. Bu arada kaynanam iki güne bir arayıp bugün ne yaptınız diye takip etti. Neyse birgün oğlun hem iş yapmaz hem beni peşinde sürükler işlerim bu kadar birikir felan dedim. Tamam oğluma söyleyim o eve gelmesin yemesin batırmasın felan dedi. Bende o zaman biz boşanalım herkes ayrı evlerde kalsın dedim. Saçma sapan konuşuyorsun dedim. Neyse kaynanam bir gün sonra kız kardeşimi arayıp ne yaptınız demeye başladı. İyice sinirlenip hafta sonu ilçeye gidip tartıştık. Beni ne halka izlersin diye kızdım. Ağladı biz başkasını aradık yanlışlıkla kız kardeşin çıktı. Bende utandım yanlışlık oldu demeye hal hayır sordum felan . Yanlışlık oldu dediği kişi ile kardeşimin adı aynıymış. Telefonuna baktım kardeşimin adında kimse yok. Şimdi buraya kadar sorun etmedim. Sorun şimdi eşim annesine inanıp o iyi niyetle yaptı diyerek kötü olan ben oldum. Kayın babam anneme beni şikayet etmiş annem bana söyledi. Ben eşime kayın babam inkar ediyor anneme suç attı Eşim yine babasına inandı. Annem kardeşim ve biz kötü olduk. Onlar çocukları üzerine yemin edecek kadar ileri gitti . Ben hayatta bir yalancı insanlardan birde adaletsiz insanlardan nefret ederim. Aile yalancı eşim adil değil. Sizce bu evlilik nasıl ilerler. Daha fazla yıpratacak şeyler olurmu. Ben nasıl bir tavır takınmalıyım. Eşimden çok soğudum