Yalancısın Sen (ATV)

Yine Genis Aile'yle aynı saatte, ATV bunu bilerek mi yapıyor? :umursamaz:

Basta bende öyle yapıyordum, ama baktım ki olmuyor Genis Aile'de kaldım nede olsa bu dizinin tekrarını atv masallah daha sık veriyor. Ama yinede bayıyor seyirciyi bu gercekten, baska gün mü kalmadı illa aynı saat aynı gün mü olcak. Pfff. :umursamaz:

Ben genis aileyi izlemedigim icin sadece bu diziye yogunlasiyorum.
Serkan Kuru'nun (Ömer) hastasi oldum.Allah'im o ne gülümseme öyle.Konusmasi sesi
harika.Tek kelimeyle bayildim,diziye de Serkan'a da.

bugün neden yoktu bu dizi yaaa.... saçma sapan şu çocuk programını koydular yine off ya.:olmaz:..reklamı da geçmedi hiç ben görmedim gören var mı ne zaman yayınlanacak yeni bölümü ??? :sm_confused:

Carsamba günü yayinlanacakmis.Ama final olabilirmis bu bölüm.Cok üzüldüm yaa.Deminde youtube da okudum.Carsamba günü reytinglerine bakacakmis atv.Reyting yüksek olursa kalkmayacak,yoksa bitecekmis,offfff.O gün yalancisin sen i sevenler lütfen ekran basina.

çarşambada 23.30 da başlayacak öncesinde unutulmaz özel ve unutulmaz yeni bölüm var e bu saatte izleyici bulurlarsa ki biraz zor son bölüm olur o zaman

çarşamba 23.30 mu yani heralde ellerindeki son bölümü yayınlayıp bitiricekler
üzüldüm açıkçası ya neşeli masum bi diziydi.. zaten nerde entrika nerde stres nerde abuk sabuk ilişkiler silsilesi o diziler tavan yapar
unutulmazı yayınlıyor bide üstüne özelini yayınlıyor yani hayret bişey

Hem romantik hem komik bir hikayesi vardi.....
Komik ama bir o kadarda hayatin icinden.
Bitirirlerse cok üzülürüm.

Vay be..

Atv yine yaptı yapacagını yazıklar olsun ne diyim ! :mymeka:
E be kardesim, madem bastan beri dizine sahip cıkmıyorsun, gününü ic camasırı degistirir gibi degistiriyorsun, gereken destegi göstermiyorsun, ne diye bu ise kalkısırsın?
Ne diye bu insanların ekmekleriyle oynarsın?
Yazık degil mi onca emege, gecirilen onca yorgun, uykusuz set günlerine?
Ya seyirci? Onada mı saygın yok?
Nerde görülmüs yayından kaldırılan bir dizinin ehm pardon "FiNAL" bölümünün gec saatte yayınlandıgını?

Yazık...

Herseye ragmen biz Nazan ve Ömer'i, bu sıcak kadroyu, hikayeyi cok sevdik. Emeklerine saglık tüm ekibin. alkisalkisalkis

ya dizi bitti mi bitmedi mi ben anlamadim...

sonunda 10. bölümün sonu yaziyordu "SON" filan yazmiyordu....

eger bittiyse sonunu cok sacma yapmislar ne o öyle....

Sinan´a zaten uyuz oluyorum....

Bende anlayamadim.Bitti mi bitmedi mi.Önce ekranda final yaziyordu.Sonlara dogru final yazisi kalkti.10. bölümün sonu oldu.hic birsey anlamadim ben bu isten.Acaba reytinglere baktilarda ona göremi degerlendirdiler bu bölümü.

Arkdaaşlar bende severek izliyordum
Dün akşam ki bölümde sağ üst köşede FıNAL yazıyordur ne yazık ki...

reytingler baktılarki yükseldi vazgeçmişlerdir belkide çünkü güzel bi diziydi bitmesini bende istemem

Back
X