Yalandan artık sana hic bir sey hissetmiyorum unuttum dedim

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Öncelikle kendimiz hakkinda bilgi veriyim yaşlarımız ben 33 beyefendi 31 1 yıllık beğeni bakışma ama 3 aylik sevgili donemi oldu.Beyimiz bitirdi ilişkiyi anlaşamadigimizi ileriye donük bir seyin zor olacagini vs vs bir çok bahaneyle bitirdi biteli 1 ay oldu iş yeriyle evim yan yana hergun gormek zorunda kaliyordum balkona ne zaman ciksam karsimdaydi bugün konuşmak zorunda olduğumuz bir durum yasandi akabinde msj attı bana defalarca böyle olmasi gerektigini benim onu dusman gibi gorursem vicdanen rahatsiz olacagindan bahsetmisti bende bu sefer dedimki duygularim bitiyor seninde dedigin gibi hersey geciyor (bana öyle demisti birde teselli vermisti) artik eskisi kadar yoğun duygular hissetmiyorum rahat olabilirsin yazdım.Bitmiş bir şey hakkinda da konuşmak beni rahatsiz ediyor yazdim.Bu yazdiklarimin gercekle hic bir alakasi yojk hala deli gibiyim aklim beynim onda bakislarima engel olamiyorum oda bunun farkinda olacakki vicdani msjlar atiyordu bana döneceği yok baktimki en azindan gururumu kurtariyim dedim sizce doğrumu yaptim kızlar okuyan cvb veren herkese simdiden cok tesekkurler.

Neden kendinizi bu kadar dusuruyorsunuz? Sizi istemeyeni siz hic istemeyin. Neyin aciklamasini yapiyorsunuz? Yasinizin hakkini verin derim. Liseli ergen triplerine gerek yok bence

Neden kendinizi bu kadar dusuruyorsunuz? Sizi istemeyeni siz hic istemeyin. Neyin aciklamasini yapiyorsunuz? Yasinizin hakkini verin derim. Liseli ergen triplerine gerek yok bence
Surekli bana vicdan msjlari atan bir adam vardi 1 aydir onsuz da hayatima devam edebildigimi gostermek istedim sadece

Üff kes sesini Ya de bir daha msj falan atma
Sen kendini ne sandın de
Hoşlandım evet ama geçti gitti
Vicdan azabı olucak birşey yok
Vicdan azabı falan duymuyor sana
Hiçbir erkeğin vicdani olduğunu düşünmüyorum olsa zaten kimseyi yarı yolda bırakmazlar
Sana YAZIO çünkü ego tatmini yapıcak
Bence iyi yazmışsın
Yine yazarsa cevap verme sessiz kal

Surekli bana vicdan msjlari atan bir adam vardi 1 aydir onsuz da hayatima devam edebildigimi gostermek istedim sadece

Adam palavracinin teki. Daha iyi birini bulmus size vicdan mesajlari atiyor. Hic kimse sizden daha degerli degil once bunu kavrayin. Saygi gosterene saygi, sevgi gosterene sevgi. Hic muhattap olmayin gitsin baskasina vicdan yapsin karaktersiz.

Milyonlarca kez yazdim gene yaziyorum, şu erkeklerin totosunu uzaya dogru yonetmeyin artik. Adam da kendini bulunmaz hint kumasi sanacak. Siz degerlisiniz kendinize kiymet verin birakin sizi yari yolda birakan o yolda tokezlesin dussun mahfolsun siz keyfinize bakin yeni bambaska bi yola sapın eglenin gulun degisik insanlar taniyin.

Back
X