Yalandan ibaret olan ilişki

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Güncelleme1: ayrı şehirlerde oturduğumuz için söylediği yalanlar pek süphelenmedim.

Güncelleme2: Dayanamadım mesaj attım aklınıza hangi küfürler geliyorsa kat kat fazlasını tek bir mesajla yazdım gönderdim bana yazdığı mesaj ''İstediğimi yaparım konuşurum sanane bi git artık'' gibi mesajlar attı bende sinirden telefonu dişledim, nasıl diş varsa telefon ekranın yarısı çizildi ona da ayrı bi sinirlendim :D :D

Dün profilimde bir güncelleme paylaşmıştım malum kişiye buğun için hediye bakıyordum ki 5 dakika sonrasında bir ayrılık mesajı aldım mesajda bana bugune kadar söylediği yalanlarıda yazmış isimi, yaşadığı yeri, yani hayatıyla ilgili herşeyy. İlk bi üzülmedim çünkü hayatı yalan olan biri için bizim ilişkimizde bir yalandan ibaretti diye avuttum kendimi.
Bugun saat 6'ya kadar uyudum sonra uyandım sosyal medyada gezinirken dedim bi şu malum kişinin profiline bakayım... bakmaz olaydım hemen eski sevgilisine istek göndermiş :KK70: ayrıldığımıza üzülmedim ama bu çok zoruma gitti sanki bu sebepten ötürü benden ayrılmış gibi hissediyorum demek ki onu unutamamış aklıma bunlar geliyor... Saatlerce onun için hediye araştırırken terk edildiğime mi üzülsem, hemen başkasıyla konuşmasına mı üzülsem,1 senemi boşa yalan bir ilişki ile geçirdiğime mi üzülsem... Ben normalde bir ilişki sona erdiğinde biraz beklemek ve kafa toplama taraftarıyım ama malesef bazı erkeklerde bu geçerli olmuyormuş... Ona şuan mesaj atıp deli gibi sövüp saymak istiyorum annem boşver kendini küçük düşürürsün diyor ama içimde birikiyor geçen her dakika dokunsalar ağlayacak kıvamdayım

Son düzenleme:
annem boşver kendini küçük düşürürsün

Annen doğru söylüyor.
Ama canın yanlış yaparak iyi hissedecekse (Suç olmayacak kadar) saydır, tamamen engelle ve bitir.
Yalancı birinin gözünde nasıl göründüğünün bir önemi olabilir mi? Pehh..

Annen doğru söylüyor.
Ama canın yanlış yaparak iyi hissedecekse (Suç olmayacak kadar) saydır, tamamen engelle ve bitir.
Yalancı birinin gözünde nasıl göründüğünün bir önemi olabilir mi? Pehh..
1 sene boyunca söylediği yalanları nasıl anlamadınız aklım almıyor. Yani insan birlikte olduğu adamın adını sanını, yaşını, işini, adresini nasıl bilmez? Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz?
Bu arada mesafe ilişkisiydi bizim ilişkimiz ayda 3 4 gün gelirdi yaşadığım yere ve onun kimliğini alıpta bakmak aklıma gelmediii çünkü arkadaşları bile benim bildiğim isimle hitap ediyorlardı. yaşını biliyorum, her hangi bir işte çalışmıyor kendisi üniversite öğrencisi yani tek bildiğim bu.

1 yillik sevgilin ismi-yaşadığı yeri vs yalan mi soylemis yani?1 sene boyunca gizlenecek seyler degil ki bunlar...online falan miydi? Bulusur muydunuz?
Evet mesafeli bir ilişkimiz vardı aynı şehirde olsaydık illa ki adresini bilirdim ama aynı şehirde yaşamıyoruz, arkadaşları bile benim bildiğim isimle hitap ettikleri için hiç suphelenmemiştim. ayda 3 4 gün gelir kalırdı

Bu gibi durumlar icin ayni dedigin gibi iliski sonrasi toparlanma süreci de hikaye oluyor.
Bir seneni harcamis hersey bosmus.
Önüne bak. Üzülmeye bile degmiyor cidden. Üzülecek bir gerceklik ortada yokmus zaten..

Birdaha kimseye bukadar körü körüne inanma.
Uzak mesafe iliskisi olsa dahi biraz irdelemek lazim bazi seyleri.. Direk yüzdeyüz birine inanmak biraz sacma olur.

Bu gibi durumlar icin ayni dedigin gibi iliski sonrasi toparlanma süreci de hikaye oluyor.
Bir seneni harcamis hersey bosmus.
Önüne bak. Üzülmeye bile degmiyor cidden. Üzülecek bir gerceklik ortada yokmus zaten..

Birdaha kimseye bukadar körü körüne inanma.
Uzak mesafe iliskisi olsa dahi biraz irdelemek lazim bazi seyleri.. Direk yüzdeyüz birine inanmak biraz sacma olur.
O yuzden şaşırıyorum zaten normalde ben çok detaycı bir insanım çok irdelerim yakın çevrem bile bana sen avukat olmalısın der ama bu malum kişiye karşı neden böyle oldu bilmiyorum bazen kör olabiliyormuşuz demek ki. Onun gibi ayrılır ayrılmaz hemen oradan oraya gideyim bende isterdim ama karakterlerimiz bile ayrıymış zaten benı o kadar yordu ki uzun bi süre dinlenmem şart anca kendime gelirim :D

Ben olsam söverdim.İcin rahatlicaksa neden olmasin.Ben cok yaptim bunu icimi rahatlatmak psikolojimi düzeltmek icin hicte utanmadim.Bu erkekler yapicak edicek sonra da hicbisey olmamis gibi hayatlarina devam edicekler olduuu.

İlginctir ki ayrildiktan sonra kime sövüp saysam bana tekrar geri dönmek istedi.İnsan psikolojisi çok garip birsey.

Ben olsam söverdim.İcin rahatlicaksa neden olmasin.Ben cok yaptim bunu icimi rahatlatmak psikolojimi düzeltmek icin hicte utanmadim.Bu erkekler yapicak edicek sonra da hicbisey olmamis gibi hayatlarina devam edicekler olduuu.

İlginctir ki ayrildiktan sonra kime sövüp saysam bana tekrar geri dönmek istedi.İnsan psikolojisi çok garip birsey.
Bir yandanda uğraşmak istemiyorum ne diyeceğini çok iyi biliyorum sanane diyecek ayrıldık diyecek daha çok sinirlerim bozulucak

Ben de sizin gibi kandırılmıştım bu yüzden konunuz benzer geldi. O kadar güzel numara yapıyorlar ki bu adilerin çevreleri de onlar gibi oluyor. Beni kandıran adam evliymiş bekarım dedi hatta bana kendisini tanıttığı ismi oğlunun ismiymiş. Ben bu adamın iş yerine gittim, ailesiyle tanıştım, alışveriş merkezinde kuzenleriyle defalarca karşılaştım. Bana sürekli "kuzen seni çok seviyor yenge" falan dediler. Yemin ederim bir kişi bile uyarmadı. İş ciddileşmeye başladı hatta gelip isteyeceğim diyen de kendisiydi, ben ailemle konuştum bu pislik herife mesaj yazdım ailem bekliyor diye. Gelen cevap "annem 18 yaşında bir kadın buldu bana. Bye". Hayatımda hiç bu kadar aşağılanmadım. Yine de tek mesaj bile atmadım ona, kendimi küçük düşürmedim. Biz ayrıldıktan 4 yıl sonra itiraf etti her şeyi,bir de utanmadan helallik istedi. Ben etsem bile Allah yanına kar bırakır mı? Bir sürü kötü şey yaşamış emin olun kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bırakın kendi haline, Allah'ından bulsun pislik.

Ben de sizin gibi kandırılmıştım bu yüzden konunuz benzer geldi. O kadar güzel numara yapıyorlar ki bu adilerin çevreleri de onlar gibi oluyor. Beni kandıran adam evliymiş bekarım dedi hatta bana kendisini tanıttığı ismi oğlunun ismiymiş. Ben bu adamın iş yerine gittim, ailesiyle tanıştım, alışveriş merkezinde kuzenleriyle defalarca karşılaştım. Bana sürekli "kuzen seni çok seviyor yenge" falan dediler. Yemin ederim bir kişi bile uyarmadı. İş ciddileşmeye başladı hatta gelip isteyeceğim diyen de kendisiydi, ben ailemle konuştum bu pislik herife mesaj yazdım ailem bekliyor diye. Gelen cevap "annem 18 yaşında bir kadın buldu bana. Bye". Hayatımda hiç bu kadar aşağılanmadım. Yine de tek mesaj bile atmadım ona, kendimi küçük düşürmedim. Biz ayrıldıktan 4 yıl sonra itiraf etti her şeyi,bir de utanmadan helallik istedi. Ben etsem bile Allah yanına kar bırakır mı? Bir sürü kötü şey yaşamış emin olun kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bırakın kendi haline, Allah'ından bulsun pislik.
Bunlar için ilahi adalet var zaten ben çok inanırım o adalete. Bir insanı bu kadar üzmenin, kandırmanın illa ki bir karşılığı olacak ve o zaman aklına ben gelecem biliyorum :)

Bir yandanda uğraşmak istemiyorum ne diyeceğini çok iyi biliyorum sanane diyecek ayrıldık diyecek daha çok sinirlerim bozulucak
Cevap vermesine firsat vermiceksin ki mesaj at instadan mesela ardindan engeli bas.Mesaj atmadan önce her yerden engelle arama dahil.Bir atarsa sms atabilir onda da bezdirene kadar cevap yazar susturursunuz.İçindeki o kor ates soner ben seni çok iyi anliyorum.

Ay güncellemeyi sonra okudum ay napiyorsun canim ya sms mi attin.Ee sanane demis keske biraz tahrik edici konusup kizdirsaydin elbet bastirirdin aman neyse olan olmus bosver icin rahatlamıştır.

Son düzenleme:

O ha! İnanamadım. Size bunu yapan adam nereli? Nasıl bir aile bu kadar karaktersiz ve aldatmayı normal karşılar??

Bence diğer bayanın yaşadıklarını okuyunca hiç hırs yapmayın sadece ben neden uyanmadım? Nasıl önlem alabilirim diye düşünün ve önleminizi alın. Gerisi boş.

Back
X