Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bildiğiniz kro, annem 18 yaşında kız buldu ne demek ya!! Aşırı tiksindim, sizi düşünemiyorum bile. Bunlar böyle erken yaşta isteyerek evlenip sonra sizin gibi modern insanlarla beraber olmayı, kandırma olayını kendilerine övünç kaynağı olarak görüyorlar demek ki. Allah saklasın! Korkunç, bunlara erkek bile denilmez. Kişilik yok.
Cevap vermesine firsat vermiceksin ki mesaj at instadan mesela ardindan engeli bas.Mesaj atmadan önce her yerden engelle arama dahil.Bir atarsa sms atabilir onda da bezdirene kadar cevap yazar susturursunuz.İçindeki o kor ates soner ben seni çok iyi anliyorum.
Ay güncellemeyi sonra okudum ay napiyorsun canim ya sms mi attin.Ee sanane demis keske biraz tahrik edici konusup kizdirsaydin elbet bastirirdin aman neyse olan olmus bosver icin rahatlamıştır.
Çok tahrik edici konuştum afedersiniz ama her şeyi karıştırdım o anlık sinirle zaten kendisi küfürden hiç hoşlanmaz asla kullanmazda sanane demekle yetindi anca. Ş**FSİZ
Bence diğer bayanın yaşadıklarını okuyunca hiç hırs yapmayın sadece ben neden uyanmadım? Nasıl önlem alabilirim diye düşünün ve önleminizi alın. Gerisi boş.