Yalanı belgelendi!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Yalanı belgelendi!
Ünlü sunucu ve şarkıcının yeni başlayan programına bir haftadır çıkardığı damat adayının, kast ajansından olduğu belgeyle ortaya çıktı.

yalani_belgelendi_h21961.jpg

Her zaman güvenirliliğiyle övünen Seda Sayan, çok ciddi bir oyuna geldi ve televizyon kariyerini çok büyük ölçüde sarsacak bir olayla karşı karşıya kaldı.

YALANI BELGEYLE ORTAYA ÇIKTI

Önce programına bir haftadır çıkardığı damat adayının, kast ajansından olduğu belgeyleortaya çıktı. Ardından 'rol yapacak kişiler aranıyor' şeklindeki son belge ise olayın üstüne tuz biber ekti.

YAPIMCIYLA TARTIŞTI

Her zaman güvenirliliğiyle övünen Seda Sayan, olay ortaya çıktıktan sonra Sayan'ın, bu konuda yapımcılarıyla çok ciddi bir tartışmaya girmiş. (gazetevatan)

seda%20sayan.Jpeg

http://www.haberartibir.com.tr/magazin/yalani-belgelendi-h21961.html

:KK53::KK53::KK53:

Yalancının mumu yatsıya kadar

zaten çoğu insan olayların kurgudan ibaret olduğunun gayet farkındaydı .

Yalanı belgelendi!
Ünlü sunucu ve şarkıcının yeni başlayan programına bir haftadır çıkardığı damat adayının, kast ajansından olduğu belgeyle ortaya çıktı.

yalani_belgelendi_h21961.jpg

Her zaman güvenirliliğiyle övünen Seda Sayan, çok ciddi bir oyuna geldi ve televizyon kariyerini çok büyük ölçüde sarsacak bir olayla karşı karşıya kaldı.

YALANI BELGEYLE ORTAYA ÇIKTI

Önce programına bir haftadır çıkardığı damat adayının, kast ajansından olduğu belgeyleortaya çıktı. Ardından 'rol yapacak kişiler aranıyor' şeklindeki son belge ise olayın üstüne tuz biber ekti.

YAPIMCIYLA TARTIŞTI

Her zaman güvenirliliğiyle övünen Seda Sayan, olay ortaya çıktıktan sonra Sayan'ın, bu konuda yapımcılarıyla çok ciddi bir tartışmaya girmiş. (gazetevatan)

seda%20sayan.Jpeg

http://www.haberartibir.com.tr/magazin/yalani-belgelendi-h21961.html

Bu kadından nefret ediyorum, cehalet kokuyor buram buram.
Kalitesiz program anlayışı.
Bide program başlamadan önce tanıtılırken Seda Sayan konuşuyor tanımadan evleniyorsunuz ve yanlış evllikler yapıyorsunuz diyor, 6 kez evlenmiş biri olarak yanlış program bence :KK48:
Show Tv de bu tarz programlarla kalitesini düşürüyor.:63:

ben bu hanımı ne izlerim nede ona prim veririm

Asla izlemem kim var bu kadının arkasında sürekli ekranlarda kim rüsvet yiyor

Kendisini takip etmediğimden son programı da ilgimi çekmiyor.
Tanıtımlarında görmüştüm evlilikten ahkam keser cümlelerini duyunca sadece güldüm malum iyi bir evlilik üzerine bilir kişi gibi konuşacak akıl verecek en son insanlardan...

Back
X