• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALANIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLUR MUUU??

Yoktan yere değil işte ama beş kuruşsuz meteliğe kurşun atıyor o yüzden yeni bir hat alamamış sevgilisine de durumu çaktırmamaya çalışıyor ben bunda birşey görmedim kendinizi doldurmayın boş yere. Hat alamadım demek cebimde beş kuruş para Yok rezil durumdayım demekle aynı bir erkek için. Bir erkeğin para kazanmaması veya kazmadığı oranın yetmemesi gözden düşmesi için yeterli bizim toplumda. Bu arada ailesini geçindiremeyecek kadar geliri yoksa olma da ihtimali yoksa salla gitsin vakit kaybı.
Sorumlulul sahibi birisi ailesini gecindirebilicek olgunluga sahip kanımca. O sorumluluğu da alabilcek biri bence. Maddi sknti şu ki bir kac hafta once isten cikarildigi icin aslnda sebep budur . Yorumlariniz icin cok tesekkr ederim :)

Yalanın küçüğü büyüğü olmaz.Yalan yalandır ya.insanlar kendilerini temize çıkarmak için küçük yalan yada beyaz yalan gibi deyimlerle anca kendini kandırır....

Arkadaslar merhaba lutfen okuyup cevaplayin...
Arkadaslar simdi benim erkek arkadasim var. Kendiisinin bazi sebeplerden dolayi hattini degistirmesi gerekti. Evden cikarken mesaj atti ve ben hat almaya gidiyorum dedi cikti daha sonra eve geldigini aldigini soyledi. Kendisine sordum hatta yuzyuzede aldin mi diye aldığını soyledi fakat daha sonra 2 gun sonra falan aradi o yeni aldigim dedigi numaradan ama kaydettigimde watsap durumu 1 ay once yazilmis ve fotogrf atilmis profile bana 2 gun once aldim dedi hat 1 aydir kullanima acikmis delirdim sordum sirkett hatti oldugunu para durumundan sıkışık olduğu icinde bana aldim dedigino fakat alaamadigini soyledi. Simdi sizce yalanin buyugu kucugu olur mu? Kendisi bunun kucuk beyaz yalan oldugunu söylüyor sizce boyle bisey olabilir mi?
Yalanın küçüğü büyüğü olmaz bence , her yalan karşıdakini kandırmak , aptal yerine koymaktır... Pembesi beyazı da olmaz , yalan yalandır ve her türlüsü korkunçtur bence... Hatta bence hiç söylenmeyen şeyler de yalandır.En acı gerçeği , en tatlı yalana tercih ederim şahsen !

Back
X