yalanla baş etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinkine benzer bir konum vardi benim. Insanlar kendilerini olduklarindan farkli ve onemli gostermek istiyorlar. Bu yuzden abartma, yalan soyleme vs. basvuruyorlar. Sizin gibiyim ben de, eger karsi cikmazsam, yalana, abartmaya ya da haksizliga ortak olmusum gibi oluyor, sinirim bozuluyor resmen. Onceden de boyleydim ama yas ilerledikce daha bir sinir olmaya basladim. Direkt soyleyin bence, sizin canininiz sikilacagina onlarin cani sikilsin.

Önemsememek değil ama sizin durumunuzda şunu demeniz gerekirdi bilmemkim bize git dedi biz de iş yok herhalde gidelim dedik ama bi daha gitmeyiz vs bence söyleyin kesinlikle yoksa size patlıyor yazıksınız
Ayrıca kardeşimden biliyırum sizin ortamları her önüne gelen bilmişlik yapıor azıcık yaşça büyükse kesinlikle ezdirmeyin kendinizi

o eski bi mevzuydu örnek olarak verdim ama bizim ortamlarda hep bunlar var işte biliyorsun benim için çok zor şeyler baş etmesi onu düşünüyorum biraz sivrilmemem lazım. bu düzen böyle ne yapacaksın değişmiyor işte. ispiyonlasan bu sefer o senden hıncını başka şekilde çıkarıyor her türlü sen zarardasın malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…