- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
gözünüzün içine bakarak yalan söyleyen insanlarla nası baş ediyorsunuz?
özellikle hayatından çıkaramadığınız kişilerse iş arkadaşı, aile ya da onun gibi göz göre göre yalan söylüyorsa ama saflanıyorsa ne yaparsınız?
yalan konusunda çok hassas olduğum için ortaya çıkarmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ya millet inanmıyor ya da bazen ortaya çıkarabileceğim konumda olmuyorum o zaman da hazmetmekte zorlanıyorum. boşveremiyorum.
bi taktiği var mı bu işin? hadi konuşalım bunu çare bulalım bu insanlarla muhattap olmak zorunda olanlara.
Bu işin bir taktiği olduğunu sanmıyorum Eğer hayatımdan çıkarabileceğim bir insansa çıkarırım arkadaşlarımsa Hı hı derim aeger ailem yalan konuşuyorsa direk yüzlerine söylerim çokta takmamak lazım aslında kendini yıpratırsıngözünüzün içine bakarak yalan söyleyen insanlarla nası baş ediyorsunuz?
özellikle hayatından çıkaramadığınız kişilerse iş arkadaşı, aile ya da onun gibi göz göre göre yalan söylüyorsa ama saflanıyorsa ne yaparsınız?
yalan konusunda çok hassas olduğum için ortaya çıkarmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ya millet inanmıyor ya da bazen ortaya çıkarabileceğim konumda olmuyorum o zaman da hazmetmekte zorlanıyorum. boşveremiyorum.
bi taktiği var mı bu işin? hadi konuşalım bunu çare bulalım bu insanlarla muhattap olmak zorunda olanlara.
Bu işin bir taktiği olduğunu sanmıyorum Eğer hayatımdan çıkarabileceğim bir insansa çıkarırım arkadaşlarımsa Hı hı derim aeger ailem yalan konuşuyorsa direk yüzlerine söylerim çokta takmamak lazım aslında kendini yıpratırsın
evet yıpratıyorum zaten içim çok kabarıyor artık sağlığıma zarar verecek diye korkup bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum o yüzden.
teşekkürler herkese yorumları için önemsememeye çalışıcam ben de. savaşmaya çalışıyordum şimdiye dek yanlış yapmışım...
konuları hatırlarım baya o konuda hafızam iyi. kimsenin anlattığını kolay kolay unutmam. zaten biraz vakit geçirdiğim insanın bakışından sesinden yalan söylediğini anlayabiliyorum. yalanını anlamakta sorun yok da, işte o yalanı suratına vurup etrafı inandırmak zor iş. istiyorum ki yalan söyleyen ortaya çıksın insanlar da bilsin ama o işler zor oluyor. insanları kandırmalarını hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?