Yalanlar yalanlar

Bronzhel

Aktif Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
103
62
13
Bundan bi önce açtığım konuda seven erkek sevdiği için her şeyi yapar mı, gururundan taviz verir mi diye sormuştum. Asıl konu şu ki ben sevgilimin internet geçmişinde çok afedersiniz bi kadınla nasıl birlikte olunur hani şu kötü kadınlar var ya pis iş yapanlar. Onlarla nasıl birlikte olunur diye bi şey arattığını gördüm. Bu ne diye sorduğumda abim bakmıştır dedi eli ayağına dolandı çok utandığını söyledi. Telefonun şifresini değiştirdi bi daha alamaz falan dedi. Sizce doğru mudur. Abisi kendi telefonundan bakar ne bilim bilgisayardan bakar. Neden sevgilimin telefonundan baksın ki. Bu durumda benim onurumu kırdı. Demekki böyle bir işe kalkışmak istiyo. Kadına gitmek istiyo ki araştırmış diye düşünüyorum. Bahsettiğim kadınlar şu malum kötü olan kadınlar.

Ayy cok guldum istemsizce:KK48:kac yasinda erkek arkadasin .Abisi bakmamistir kendi bakmistir tabi:))Kadina gitmek ne demek gitmek isterse her turlu bulur.
Asil sorun guvenmedigin erkek arkadasinla neden iliskini sürduruyorsun.

Hangi gururdan bahsediyordun ki sen?..
Hem sapık hem gerizekalı hem yalancı.
Ya inanmadım abisinin baktığına ama bi yandan konduramadım da bunu ona. Bu merak edilip bakılacak bi şey değil. Napmalıyım. Bu konunun üstünden zaman geçti ancak ben unutamadım

Ayy cok guldum istemsizce:KK48:kac yasinda erkek arkadasin .Abisi bakmamistir kendi bakmistir tabi:))Kadina gitmek ne demek gitmek isterse her turlu bulur.
Asil sorun guvenmedigin erkek arkadasinla neden iliskini sürduruyorsun.
İkimizde 20 yaşındayız ona bu konuda güvenmedim verdiği cevaba çocuk bile inanmazdı. Ama diğer konularda hiç güvensizlik oluşmadı aramızda.

Ya inanmadım abisinin baktığına ama bi yandan konduramadım da bunu ona. Bu merak edilip bakılacak bi şey değil. Napmalıyım. Bu konunun üstünden zaman geçti ancak ben unutamadım
Nasıl unutabilirsin ki zaten inanmak istesen bile çocuk markete diye çıksa insanın aklını yer bitirir bu düşünce.
Hadi inandın, güvenmek de istedin.
Sana dokunmasına nasıl izin vereceksin, mikrop kapmış bile olabilir geniş açıdan bak.
Erkek bu gayet de hepsine kondurmaktan çekinme baban bile olsa..

daha 20 yaşındasınız. ne kadar gençsiniz. kimler gelecek kimler geçecek:) 30 yaşına gelince bir daha görüşelim tatlım :) sikma canını

Kötü kadınlarla nasıl birlikte olunur diye neyi aratmış anlamadim her kadınla ayni şekilde birlikte olunur diye biliyorum ben yanlismi biliyorum acaba:işsiz:
Benim aklıma tecrübesiz görünmek istemediği için araştırabileceği geldi. Kısacası şöyle yazmış ... ile nasıl birlikte olunur.

daha 20 yaşındasınız. ne kadar gençsiniz. kimler gelecek kimler geçecek:) 30 yaşına gelince bir daha görüşelim tatlım :) sikma canını
Biliyorum ama neden şu andaki sevgilim kalıcı olmasın ki. Hayatınıza giren her insana geçici gözüyle bakamıyorsunuz maalesef. 30 yaşta 40 yaşında olan biri için toy ve tecrübesiz.

Biliyorum ama neden şu andaki sevgilim kalıcı olmasın ki. Hayatınıza giren her insana geçici gözüyle bakamıyorsunuz maalesef. 30 yaşta 40 yaşında olan biri için toy ve tecrübesiz.
Eeeee?!
Madem böyle düşünüyordun neden güzel vaktini burada zaten kabullendiğin olayı aylar sonra anlatmak için harcıyorsun..
Unut gitsin işte olan olmuş geçmiş olsun umarım hastalık kapmazsın..

Back
X