Çok sağolun aynen öyle o.ospuyla nasıl ilişkiye girilir bunu araştırmış
Anladım...
Şimdi durumu normalleştirdiğimi düşünme ama sana ülkemizin gerçeklerinden bahsedeceğim.
Bu ülkedeki erkeklerin bir bölümü ilk cinsel deneyimlerini ve sonraki nicelerini eşek, koyun, keçi gibi hayvanlarla yaşıyor. Tabii arada damecana, rulman gibi cansız nesnelere de büyük talep var.
Ülkedeki erkeklerin bir bölümü, ilk cinsel deneyimlerini hemen hemen kendi yaşlarındaki bir kaç kişilik arkadaş grupları veya kendilerinden yaşça büyük amca, baba, dayı gibi erkek figürlerle randevu evine giderek yaşıyor.
Ülkedeki erkeklerin bir bölümü henüz evlenene kadar hiç bir cinsel deneyime sahip değil, film, dergi türü gereçlerle kendilerini tatmin etme yoluna gidiyorlar.
Ülkedeki erkeklerin bir bölümü ise, diğer üç tipten ayrı olarak belirli yaşlardan itibaren cinselliği partnerleri ile yaşıyorlar.
Şimdi buradan bakılınca aslında ilk 3 seçenek çoğu kadına göre birbirinden tiksindirici, bunda hem fikir olalım. Ki bana göre ilk seçenek cinsel sapkınlıktan başka bir şey değil. Diğerlerini sosyolojik anlamda normal kabul ediyorum.
İkinci grup, cinselliğin ülkemizde kadına karşı tabu olarak görülmesine rağmen erkek neslinin bu konuda yüceltiliyor olmasından mütevellit erkeğin hem kendini kanıtlama hem deneyim kazanma alanı olarak bakabiliriz. Malum bu dünyada bir pipi sahibi olmak kadar onu kullanabiliyor olmak da erkekler için büyük prestij sebebi. Bazı zevzek erkek modeli için ise duygusal derinlikten ziyade skor yapmak esas olduğundan zaten durum çok da farketmiyor.
Üçüncüsü ise zaten normal çünkü seçenek yok. Tabii evlendikten sonra çeşitli sebeplerden ve üşengeçlikten eşleri ile birlikte olmak yerine hala film, dergi seçeneklerine yönelmeye devam edenler de yok değil ama konumuz bu değil.
Şimdi bu gerçeklere bakarsak erkek arkadaşının yahu ben evlilik yaşına geldim ama hala siftah yok. Yarın öbür gün evleneceğim ama ben tecrübesiz, eşim tecrübesiz bu iş nasıl olacak, işin içinde rezil olmak var. Hay allah çaktırmadan şöyle bir şey yapsam mı acaba diye düşünüyor olması gerçekçi bir sebep olabilir. Çoğu kadın evlilikle alakalı nasıl ki ilk gece deneyimi konusunda çekincelere sahipse erkeklerde bunun farklı bir yansımasını görüyoruz, başarısız olma korkusu diyelim.
Velhasıl, toplum gerçeklerine göre erkek arkadaşının bu konuya niyetlenmiş olması normal karşılanabilir ama tabii işin diğer yanı tek gecelik bir şey bile olsa bu durum aldatmaya girecektir ve haliyle durumdan rahatsız olmakta çok ama çok haklısın.
Eğer aranızda ciddi bir şey olmasını umuyorsan bence ne yap ne et bu durumu onunla açıkça konuş. Suçlayıcı şekilde değil tabii. Bak x, bu konuyu senin arattığını biliyorum. Sanırım sen de bu konuda benim kadar tecrübesizsin ama bunda bir sorun yok ve kendini bana kanıtlamak zorunda değilsin. Bu konuyu birlikte aşabiliriz demen veya bunu kendi cümlelerinle söylemen yeterli.
Elbette dediğim gibi eğer ciddiye giden bir ilişki varsa konuş bunu, yoksa arada evlilik mevzusu geçmediyse yukarıda yazdığım cümleler sevgilin tarafından yanlış anlaşılır, ohooo bizim hatun bana açı çek verdi diye düşünmeye başlar. İki ucu çamurlu değnek yani... Duruma göre izleyeceğin yolu belirlersin ama kızmadan, bağırmadan...
Herneyse çok uzun yazdım, arada saçmalayıp düşüncelerimi toparlayamamış olabilirim. Yalnızca konuya bu açıdan bakmanı istedim.
Sevgilerimle.