Yalanlar yanlışlar ayrılık...

carmennnn

herşeyin hayırlısı :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
109
1
46
Ankara
sabahında öpüşüp koklaştığım sevgilimin yalanları, yanlışları ile akşamında ayrıldım... 1 buçuk yıl süren bi ilişkiydi ve işin kötü tarafı ilk sevgilimdi... ayrıntıya girmek istemiyorum ayrılma sebebimin...

kısaca bitti.. yanıldım, aldandım ayrıldım. diğer erkeklerde olmayan özelliklerin onda olduğnu sanmıştım... hiçbir farkı yokmuş

ayrılırken tokatladım, hakaret ettim... kime ediyodumki, koskoca bi duvar...

ben 21 yaşındayım, onla çıkana kadar herkesi geri çevirdim... biriyle çıkıp ailemi karşıma almak onlardan gizli birşey yapmak istemedim...şimdi üzülüyorum... ne yani??? bukadar herşeyden saklamak kendimi, bu acılar içinmiydi...

ve arkadaşlar inanmicaksınız... bugün ne yaşadıysam rüyamda gördüm... ama sabahında bilinçaltı görmüşümdür diye, ( çünkü kıskanç bi insanım ) rüyayı çok düşünmedim... hatta gördüklerimin rüya olduğuna sevindim... ama 3 saat geçmeden ne gördüysem yaşadım... ki normalde rüya gören bi insan bile değilim...

neyse işte canım çok yanıyor...
sorucaklar x nerde... içim acicak... canım yanıcak... boğazımda düğümlencek kelimeler...
gün gelicek belki facete sevgilisiyle görücem içim acicak...

yada bana yaşattıklarını aklıma getirip nefret etcem...

bilmiyorum nolur yardım edin... ilk ilişkim olduğu için bundan sonra hayatımda nolcak onu bile bilmiyorum... çok güzel şeyler yaşadık.. zorlukları beraber atlattık... kimsyi onu sevdiğim kadar sevmedim...
tüm erkeklerden ayırdım onu gözümde... ama olmadı... ne kendime güvenim kaldı ne aşka ne erkeklere...

offff offf. onunla biyerde bi şekilde karşılaşma ihtimali... yada o çok sevdiğim babasını biyrde görme ihtimali... delirtiyor bunlar beni...

çok güçsüz hissediyorumm... normalde herkes beni çok güçlü bi kız olarak bilirdi... şu halime bak yaa...

nolcak böyle arkadaşlar.. ayrıldım pişman deilim ama çok güçsüz hissediyorum... düşünmek istemiyorum... herşey acı veriyor bana... onla ilgili herşey... ilk sevgilim diye onnu unutamicakmıyım...
sevgi hemen bitmiyor ayrılsamda, bitmicekmi ???

dua edin arkadaşlar yalvarırım dua edin... tecrübelerinizden yardım edin

onu sorucaklar demişsin..hiç bi şekilde ayrıldık..bilmiyorum falan deme..
iyi..de konuyu değiştir..çünkü insanların sorgulamaları seni daha da acıtır..
kendini onu hatırlamamak için sıkma..her aklına geldiğinde..muhtemelen bir süre hep aklında olucak..ağla..hiç güçlü olmaya çalışma ki bu acı daha çabuk bitsin..onunla karsılaşabilicen yerlere gitme..mümkünse ayrılma sebebinizde seni en çok kıran şeyi bir yere yaz..veya herhangi bir görüntü yazı mesaj..her ne varsa onu sakla ve onunla barışma ihtimali aklına geldiğinde ona bak..
sevgi bitmiycek mi demişsin..ondan nefret bile etmiyorum dediğin an biticek..ama önce nefret edebilmelisin..onu hatırlatan herşeyi bir yere kaldır..at demiycem..çünkü aklın onlarda kalıcaktır..sakla..zamanı geldiğinde atıcaksındır zaten..

ve en önemlisi hayatını onu unutmakla uğraşıyormussun gibi sürdürme..ve bol bol dua et..
ne kadar klişe gibi gözükürse gözüksün..zaman herşeyin ilacıdır..

ne hissettiğimi bile bilmiyorum... beni kandıramadığının verdiği mutluluk mu... onunla ilgili çok yanıldığımın hayal kırıklığımı... seviyorken ve seviliyorken, neden bu duruma geldiğimizin üzüntüsü mü?? bilmiyorum...

nefret ediyorum ama belki olayın sıcaklığından... gün gelicek onu özlicem... ozaman nasıl kendimi teselli etcemm... yanlış anlamayın asla istemiyorum onu bundan sonraki hayatımda... ama çok güçsüzüm, çok kırıldım... yıkıldım

Bugünü atlatınca daha zor günün olmayacak.
Zor günlerin olacak, ama bugünden zor değil.
Ve sen ne kadar güçlü olduğunu göreceksin.

Hiç bir tutku kalıcı olmuyor merak etme. Bizler sana ne yazsak boş, kendi kendine geçecektir.

Neyi zikredersen onu yüceltirsin. Yani onu ne kadar çok düşünürsen, nefretle ya da sevgiyle, nasıl olduğu mühim değil, değerli oluverir.

Madem inançlı birisin, "Allah'ım bana en hayırlısını nasip et, benim için hayırlı kıldığından da benim de razı olmamı nasip et" de.

Allah'a şükret ve onun ne kadar adil olduğunu düşün. Allah'ın adaletine bıraktığında zaten rahatlayacaksın.

istersen olayı anlat..belki daha iyi yardımcı oluruz canım :s

silenzo anlatıp bidaha yaşamak istemiyorum... ama ilişkimizin ilk dönemlerinde aldatıldğımı öğrendiim... kendisi asker... görrüşememiştik ozamanlar hiç...ama son 8ay boyunca hep görüştük, hergün... beni kandırabileceği ne bi interneti vardı nede zamanı, özellikle son 8 ayda herşey çok iyi gidiyordu... ama bugün bunu öğrendim işte... ne farkederki düştü gözümden bikere... herkesten farklı tuttum, ama aynı çıktı işte... ona okadar çok emeğim geçtiki... ona, ailesine... ne diyimki...

çok teşekkür ederim... inanın 3 4 sene öncesine kadar inançlı bi insan bile değildim.. ama artık tek varlığım Allahım... Ona havale ediyorum.. O'ndan medet umuyorum... bundan sonra benim için ailem ve kariyerim...

başka hiçbişey yok

kusura bakma canım ya bende anlat dedim..
nediyim madem olaylar böyle ve kaldırılmıycak şeyler..allah en kısa zamanda onu unuttursun inşallah sana..hakkında hayırlısı olsn..

üzüldüm canım zor.. ne söylesek için acımaya devam edecek.
kafanı başka şeylere yönlendir. düşünmemeye çalış.
çık gez arkadaşlarınla. evde oturursan iyice bunalacaksın.
zamanla hislerine sen bile şaşıracaksın. her şey düzelir. biraz sabır.

teşekkürler... nolur dua edin... ben yine eski ben olmak istiyorum... aşk için ağlayan kızlarla ilgili hep büyük konuştum... bakın bende o durumdayım artık

İnsallah hayirlisi ile sasiricam hislerime. Dusunmicem onu.onla beraber kurdugumuz Butun hayallerimi gerceklestirdigimde icim bile acimicak insallah... Allah yardimcim olsun yeterki

butun dertler acılar unutulur bı evlat acısı unutulmaz canım bu yasadıgın olay senı artık daha guclu yapacak artık bu ınsan cok farklıymıs dıye oa baglanıp guvenmıyeceksın tabı kı once aılen ve karıyerın

biraz zaman senin şu an tek ihtiyacın zaman nasıl onu çok sevip alıştıysan zamanla onsuz da yaşamaya alışacaksın ayrılık olağan bişey elbet geçicek geride kalıcak Allah bunu unutturacak dert vermesin bişeylerle meşgul ol sürekli aynı şeyleri düşünürsün boşu boşuna canını yakarsın

en fazla 3 ay sonra bişecın kalmaz .

erkeklerın hepsı aynıdır kımı iyi saklar ,kimide uluorta yapar

tek farklı farklı sanmamız.

arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun...

sabahı nasıl ettim anlatamam... ya 1 saat uyudum ya 2... çok acı çektim... kandırılmış olmamın acısı...
onun yaptıklarının acısı...

zor çoook zor... spora falan gideyim diyorum... kilolu falan değilim ama sıkıntılı zamanlarda tek yapabildiğim şey spor...

ve ondan öncede derslerime adabte olcam... ama bu acı nasıl geçicek bilmiyorum...

Cümlenize yalanla başlamışsınız yalan varsa sevgi ne kadar büyük olursa olsun yalanın yanında küçülür.Kendinizi boşuna harap etmeyin hayatınızı ona göre değilde kendinize göre ayarlayın odak noktasından çıkarın

Daha 21 yaşındasın , neler yaşıyacak neler göreceksin daha
Emin ol bütün erkekler yalancıdır (bende daha dürüst olanına denk gelmedim )
Ama zaman geçecek acın dinecek ve inan yaşadığın herşeyi unutacaksın
Unutuluyor..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım ona bu ilişki artık sıradanlaşmış galiba ne yapsan geri döndüremezsin dönse bile yine ayrılmak isteyecektir.Sen biran önce kendini toplamaya çalış.yaşın daha genç bir muhakkak karşına daha iyileri çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…