Yalanlar yanlışlar ayrılık...

aynı durum bnmde başıma geldi.sanırım ailenizi karşınıza aldınız.bende de aynı oldu bu yaşıma kadar bende kimseyle konuşmadım bende herkesi reddettim.ben onu hem ilkim hem sonum olarak görürken o beni kim bilir kaçıncı sırada görüyodu.neyse bnm bu konu yüzünden defalarca ailemle aram bozuldu.
ama ona hiç bişey olmadı o hiçbirzaman istifini bozmadı.bnmde hala içimde sevgi var gerçekten sevdiyseniz sevgi hiçbirzaman içinizde bitmez ama zamanla nasıl bi ateşi körüklemezseniz kendiliğinden söner gider ya onun gbi zamanla sevgi söner içinizde umarım allah karşınıza sevginizi hakedecek ve sizi gerçektenm sevecek birini çıkarır.bu konularada fazla takmayın.kafanızı başka şeylere verin gerçekten içinizdeki ateşi söndürceksniz emin olabilirsiniz.dualarım sizinle.bunu laf olsun diye söylemiyorum çünkü bende sizinle aynı durumdayım ve nasılki bnmde duaya ihtiyacım varsa sizinde olduğunu biliorum oyüzden umarım dualarımız sayesinde inşallah unutursunuz

yok hayır ailem bilmiyordu... iyikide bilmiyordu... 2 sene boyunca hiç kız arkı olmamış... abazalığın son hadlerini yaşamış heralde... mutluluğu arkadaşlık sitelerinde bulmuş... dediğim gibi illişkimizin ilk başlarında 2 3 ayda 10 gün görüşüyoduk... o zamanlarda yapmış bi hata, nefsine hakim olamamış, erkek işte...

ve ben hayatına ilk girdğim sıralardada arkadaşlık sitelerinde üye olmaya ddevam etmiş... bişeyde bulamamış ordan ama ne farkederki...

Allah razı olsun cnm... mesaj atıp duruyor... onu istemyiorum ama canımda çok yanıyor...

benimde dualarım seninle... Allah bize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…