Şu forumdaki kadınların anlamadığı bir şey var, kocalığı ve babalığı umursamayan, başka bir kadın için bunları çöpe atan adamdan koca da babada olmaz. Bakın evlilik iki tarafın fedakarlığı ile yürüyen bir kurum. Siz diyorsunuz ya ben kızım için fedakarlık yapıyorum , babasız kalmasın diye uğraşıyorum diye bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Sizin kocanızın ne babalığı ne kızı ne de evliliği umrunda; bunlardan birisi bile birazcık umrunda olsa zaten siz yakaladıktan sonra bile konuşup görüşmeye devam etmezdi. Demek ki aralarında size rağmen devam etmeye kararlı oldukları bir ilişki var ve eşiniz o kız için sizi ve kendi evladını gözden çıkarmış ki görüşmeye devam etmiş. Yani siz şuan size koca kızına baba olmaya niyeti olmayan, kızla iletişimi koparmaktansa sizi kaybetmeyi göze alan bir adamla berabersiniz. Zira bu aldatmayı affetme olayı da değil, yakalamışsınız ama yanında kalmayı seçmişsiniz ve affetmişsiniz ama adam kızdan vazgeçmemiş. Aklınızı başınıza alın, kocanızın ne size eş olmakta ne de kızınıza baba olmakta gözü var, olsa zaten size rağmen devam ettirmezdi.
Ayrıca sizin hikayenizde aldatma kadar acı olan başka bir şeyde kendinizi saf yerine koydurmanız ve eşinizin sizi öyle görmesi. Eşinizin sizin aklınıza bile saygısı yok ki bulduğu saçma sapan bahanelere ve hala o kızla ilişkisini devam ettirmesine bakarsak. Bence ne karar verirseniz verin bunun vebalini daha ne olduğunu bile anlamayan evladınızın sırtına yüklemeyin.
Bundan sonra yapacağınız iki şey var, ya kızınıza ne kara güçlü bir anne olduğunuzu gösterecek delillerinizi toplayıp, bütün yasal haklarınızı alarak , o gereksizi hayatınızdan def edeceksiniz ya da diğer kadın nikah isteyipte kocanız sizden boşanmasın diye dua edeceksiniz.