İyi akşamlar hanımlar size birşey sormak istiyorum bir erkek neden yalan söyler ? Eşimin yalanlarından bıktım birçok kez konuştum onunla bu konuyu saçma sapan bir şeyde bile yalan söylüyo çoğu kez iş yerinde yemek yeyip geliyo bazen evde yiyo geldiğinde soruyorum aç mısın yemek yedin mi diye evet işten çıkarken yeyip geldim diyo 20 30 dakka sonra ben aslında yemek yememiştim diyo canım şuan yemek yemek istemiyo demek yerine neden yalan ? Bu kadar saçma bir konuda neden yalan söyler bir insan ? Olay bundan ibaret değil sürekli bir şeyler saklayıp yalan söyler her konuda büyük ya da küçük bazen elimde olmadan ağzımdan birden kaçıyo ben bile sonradan farkına varıyorum diyo en son k.kartı konusunda yalan söylemişti büyük olarak bir daha benden bir şey saklarsan yada yalan söylersen ilişki biter verdiğim şansları iyi kullanamadın ama bu gerçekten son şansın dedim k.kartındaki borcu sıfırlamıştık kapatalım dedim gerek yok deyip kaçamak bi şekilde cevaplar verince anladım o uyuyunca netten baktım 450 lira borç nereye gitti diyorum arkadaşa verdim kartı o harcamış aylıkta ödücek dedi(cafede pastanede orda burda gezip karttan ödeme yapmış harici 300 lira nakit çekmiş netten gördüm)daha öncede kartı aynı kişiye verdi(o kişiyi tanıyorum) 2000 lira çekmiş aylıkta vercem diye 4 ay ödemedi yine de ağzımı açıp tek bişey söylemedim en nefret ettiğim konu alkoldür aynı kişi sevgilisinden ayrılmıştı teselliye gitti 1 tane shot içmiş geldi söyledi saklamadı kızmadım başka bi konuda da kızmayacağımı düşünsün saklamasın bir şey diye ama yine sakladı kızarsın diye korkuyorum diyo ben sinirli bağıran çağıran biri değilim oturup sakince konuşmayı tercih ederim hep en son yalanında bu son şansın demiştim ve yine mahvetti yine sakladı üstüne bir dünya yalanını yakaladım 3 saat önce işe gitti bide giderken ben sabah senin gönlünü alırım dedi gülerek pişkin pişkin 21 haftalık hamileyim daha hiç bir şey almadım kızıma göbeğim aşırı çıktı tek 1 pantolonla idare ediyorum beni düşünmeyip kartı ardaşına vermesi de zoruma gidiyo artık şifresini bile 3 gün önce öğrendim arkadaşı biliyodu resmen ortak kullanıyolar çok yoruldum artık birde hamilelik hormonlar tavan daha çok takıyorum kafaya uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum bu yalan konusu çözülse rahatlıcakmışım gibi hissediyorum güvenim sıfır sırf yalandan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum