Yalann!!!

Mrveae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
98
27
3
27
İyi akşamlar hanımlar size birşey sormak istiyorum bir erkek neden yalan söyler ? Eşimin yalanlarından bıktım birçok kez konuştum onunla bu konuyu saçma sapan bir şeyde bile yalan söylüyo çoğu kez iş yerinde yemek yeyip geliyo bazen evde yiyo geldiğinde soruyorum aç mısın yemek yedin mi diye evet işten çıkarken yeyip geldim diyo 20 30 dakka sonra ben aslında yemek yememiştim diyo canım şuan yemek yemek istemiyo demek yerine neden yalan ? Bu kadar saçma bir konuda neden yalan söyler bir insan ? Olay bundan ibaret değil sürekli bir şeyler saklayıp yalan söyler her konuda büyük ya da küçük bazen elimde olmadan ağzımdan birden kaçıyo ben bile sonradan farkına varıyorum diyo en son k.kartı konusunda yalan söylemişti büyük olarak bir daha benden bir şey saklarsan yada yalan söylersen ilişki biter verdiğim şansları iyi kullanamadın ama bu gerçekten son şansın dedim k.kartındaki borcu sıfırlamıştık kapatalım dedim gerek yok deyip kaçamak bi şekilde cevaplar verince anladım o uyuyunca netten baktım 450 lira borç nereye gitti diyorum arkadaşa verdim kartı o harcamış aylıkta ödücek dedi(cafede pastanede orda burda gezip karttan ödeme yapmış harici 300 lira nakit çekmiş netten gördüm)daha öncede kartı aynı kişiye verdi(o kişiyi tanıyorum) 2000 lira çekmiş aylıkta vercem diye 4 ay ödemedi yine de ağzımı açıp tek bişey söylemedim en nefret ettiğim konu alkoldür aynı kişi sevgilisinden ayrılmıştı teselliye gitti 1 tane shot içmiş geldi söyledi saklamadı kızmadım başka bi konuda da kızmayacağımı düşünsün saklamasın bir şey diye ama yine sakladı kızarsın diye korkuyorum diyo ben sinirli bağıran çağıran biri değilim oturup sakince konuşmayı tercih ederim hep en son yalanında bu son şansın demiştim ve yine mahvetti yine sakladı üstüne bir dünya yalanını yakaladım 3 saat önce işe gitti bide giderken ben sabah senin gönlünü alırım dedi gülerek pişkin pişkin 21 haftalık hamileyim daha hiç bir şey almadım kızıma göbeğim aşırı çıktı tek 1 pantolonla idare ediyorum beni düşünmeyip kartı ardaşına vermesi de zoruma gidiyo artık şifresini bile 3 gün önce öğrendim arkadaşı biliyodu resmen ortak kullanıyolar çok yoruldum artık birde hamilelik hormonlar tavan daha çok takıyorum kafaya uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum bu yalan konusu çözülse rahatlıcakmışım gibi hissediyorum güvenim sıfır sırf yalandan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum :(

Yalanı artık hayatının bir parçası yapmış, huy edinmiş. Değişeceğini pek sanmıyorum.

Sebebi olmadığı halde yalan söylüyorsa hasta olabilir eşiniz. Bir uzmana götürebilir misiniz? Kabul eder mi? Birde arkadaşı öder ödemez alın elinden kartı. Dürüst olmaya başlamadan veremem, güvenimi yeterince sarstın deyin.

Sebebi olmadığı halde yalan söylüyorsa hasta olabilir eşiniz. Bir uzmana götürebilir misiniz? Kabul eder mi? Birde arkadaşı öder ödemez alın elinden kartı. Dürüst olmaya başlamadan veremem, güvenimi yeterince sarstın deyin.
Uzman konusunu çok konuştum kabul etmiyo ben toparlıcam kendimi diyo kart konusuna gelince hayatta vermez olay çıkarır

Uzman konusunu çok konuştum kabul etmiyo ben toparlıcam kendimi diyo kart konusuna gelince hayatta vermez olay çıkarır

İyi de siz son hakkın demişsiniz, madem son hakkı değildi niye böyle dediniz? Ben konuşmalarınızdan bunu anladım. Eşiniz bu olaydan sonra bilecek ki siz onu terk etmeyeceksiniz, sonra iyice cozutacak. Şöyle büyük laflar etmeseniz keşke, işi iyice zora sokmuşsunuz. :/

Eşiniz sonuna kadar haksız, ona lafım yok.

Hamile halinizle size harcamayıp elin herifine kafelere gitsin diye kart vermek nedir ?
Esiniz vicdansız biri .....
Yalan konusuna hiç girmiyorum tedavi olması gerek .

Uzmani kabul etmiyor. Kredi kartini vermiyor.

O halde siz de yalana baslayin ve agzinizdan kaciriverin. Bakalim dank edecek mi bir seyler?

İyi de siz son hakkın demişsiniz, madem son hakkı değildi niye böyle dediniz? Ben konuşmalarınızdan bunu anladım. Eşiniz bu olaydan sonra bilecek ki siz onu terk etmeyeceksiniz, sonra iyice cozutacak. Şöyle büyük laflar etmeseniz keşke, işi iyice zora sokmuşsunuz. :/

Eşiniz sonuna kadar haksız, ona lafım yok.
Annemlere gidip burnunun sürtmesini istiyorum ama kafam çok karışık beynim yoruldu düşünmekten mal gibiyim şuan boş boş oturuyom ne kaçacak ne savaşacak halim yok böyle olacağımı beklemiyordum neden bu hale geldiğimide anlamadım daha önce daha kötülerini de yaşadım ama bu kadar yorgun hissetmemiştim kendimi :(

Yalani aliskanlik haline getirmis kredi karti konusundada boyle comertse sende hic acina cik alisverisini yap madem oyleyse

Tamamen alışkanlık, değişmesi çok çok zor. Can huy meselesi. Bunun Farkında olunmasına yönelik bir kitap vardır sanırım . Bilenler varsa yazarsa güzel olur.

Kesinlikle tedavi olmalı. Her cümlesinden şüpheleneceksiniz artık doğru mu yalan mı diye.

O haldeyim zaten aldatıyor mu diye bile düşünüyorum artık
Çok fazla kurmamaya çalışın yine de kafanızda. Sizin psikolojiniz için de iyi olmaz bu. Hem hamilesiniz bebeğinizi ve kendi sağlığınızı da düşünün. En güzeli eşinizi ikna etmeye çalışmak.

Annemlere gidip burnunun sürtmesini istiyorum ama kafam çok karışık beynim yoruldu düşünmekten mal gibiyim şuan boş boş oturuyom ne kaçacak ne savaşacak halim yok böyle olacağımı beklemiyordum neden bu hale geldiğimide anlamadım daha önce daha kötülerini de yaşadım ama bu kadar yorgun hissetmemiştim kendimi :KK43:

Bence de biraz burnunun sürtmesi lazım, yoksa çok zor... Yorgun hissetmen de olağan ne yazık ki, zaten hamilesin bir de üzerine bunlar gelince... Geçmiş olsun, umarım halledebilirsin...

Su hayatta en nefrett ettiğim şey yalan, Hani oyle bir oluyorumki birdaha asla guvenemiyorum o kisiye. Yalanci cobanin hikayesi gibi doğru bile soylese inanmiyorum.

Oyuzden işin zor. Allah yardimcin olsun. Umarim duzelir . Ben onceden bir insanin karakteri oturdugunda duzelmeyecegine ayni kalacagina inanirdim.Ama isteyince herkez kendini duzeltebiliyormus bunu gordum bizzat kendi eşim sayesinde ..

Oyuzden , Insallah esin de sana karsi durust olmayi secer.

Back
X