Yalçın Çakır Gerçeğin Peşinde Flash Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39

yalçın çakarın hazırlayıp sunduğu gerçeğin peşinde h.içi hergün saat 14:00

azracım çok iyi oldu bu topiği açman melih olayı da sinem olayı da burada işleniyor artık ve mügeden daha iyi sonuçlar alıyor iyi bir ekibi var

e hani noldu sonuç? dün yarın sinem olayı da melih olayı da çözülecek diyodunuz hani niye bişey yazmadınız?

bugün programı ilk defa izledim ve acayip sıkıldım.biradan yayınlıycam,birazdan açıklıycam deyip hiçbirşey açıkladığı yok.konudan konuya atlayıp duruyor.bide durmadan kulaklıktan gelen sesle konuşuyor kimse anlamıyor kime ne söylediğini.melihi açıklıycam dedi tek laf etmedi o kadar çok konuşuyor ki adam nasihatlerden programa sıra gelmiyor.valla melihle sinemi bulursa çok şaşırırm ben.

aynen bende cok skildim ..catladim artik ..ne bu yaa uyuz uyuz sinirleniyo o laftan o lafa atliyo...havaya birsey söyledi valla bilmiyorum yalcinn agbii dedi ve bitti..

bir süredir ben de bakıyorum melih ve sinem olayından dolayı ancak çok reklam alıyor ve uzun sürüyor reklamlar ayrıca yayınlayacağını söyleyip söyleyip beklettiği şeyler oluyor,sıkıyor.fakat olayları çözmede başarılı bence

daha çok bekleriz açıklamasını bu gün ilk yarım saatini izledim belge yayınlıyacam dedi durdu reklamdan sonra dedi sonunda aynı görüntüleri 3 kez izletti sankı izleyen seyircilerde geç algılama sorunu varda ancak anlıyacaklarmış gibi sıkıntı bastı kapattım bende beğenmedim açıkcası proğramı zaten tv lerde en sinir olduğum söz az sonra denmesidir

Bu adam böyle program yapmaya devam ederse asla o dandik Flash Tv'den kurtulamayacak zaten. Bakın Esra Erol nasıl da yıldız oldu birden, o da Flash Tv'den geldi buralara. Çünkü kadın işini biliyor, profesyonelce davranıyor. Ama bu adam ancak saçma sapan sorular sorsun, millete az sonra açıklıyorum deyip de hiçbir şey açıklamamaya devam etsin. Ekibi de berbat ötesi, hiiiççç işini bilmeyen insanlar ki her seferinde alt yazıyı değiştirmesini söylüyor sunucu. Tam bir fiyasko. Bravo Yalçın Çakır'a. İnsanın sinirlerini zıplatıyor gerçekten. Ben de Sinem ile alakalı belgede neler var onu çok merak ediyordum.

şu kayıp gizem olayında aklıma şu geldi;acaba kız meşhur olur belki umuduyla yapılan bir plan mı var aileyle birlikte?hani sesi güzelmiş falan arada bir de videosunu çalıyorlar

ya bu adam gercek mi izliyorumda şimdi sanki böyle hersey kurgu olay gibi geldi birden

Bu Yalçın Çakır zamanında Cumhuriyet gazetesi nde politika muhabirliği yapmış hatrı sayılır birisiymiş
Hatta evlendiğinde nikah şahitleri Süleyman Demirel ve Turgut Özal'mış
çok özel ve önemli işlerde görev almış
Şimdi neden böyle manyakça davranıyor anlayamıyorum valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…