yalnış pozitif çıkarmı?

kızlar benimde tam tersi.idrar testini 3 defa yaptım üçüde negatif.ama hamile olabileceğimi düşünmüyorum.inşallah.ama umudumu kaybetmeyeceğim.

kizlar ilk once yazdiklariniz icin cok tesekkur ederim.
ve neler oldu onu anlatayim kan testi yaptirmadim direkt ultrasona girdim sonuc 12 mm. capinda buzusmus bir folikul ve douglasta minimal sivi var yaziyor, rahim kalinligi 8 mm. kist falan yok sukurler olsun ama bebekte yok dr.um burda degil neler oldugunu anlamadim gelmesini beklicem ama ultrasonda sorularimi sordum
ben: hamile degilmiyim?
dr: ben henuz oyle bir gelisme gormuyorum, belkide hamilesindir ama bir az beklemek lazim
ben: ovulasyon ne zaman gerceklesti?
dr: 2 hafta once
ben: o zaman neden adet olmadim acaba?
dr: test yaptiniz mi?
ben: evet hemde ne kadar, hepsi pozitif. kasiklarimda 10 gundur agri var.
dr: belki adet olucaksindir ondandir

kizlar ben bir sey anlayamadim eger biriniz anladiysaniz lutfen bir yorum yapin. douglasta sivi hep kalir mi oyle? sizce yumurtlamam ne zaman gerceklesti?

kızlar benimde tam tersi.idrar testini 3 defa yaptım üçüde negatif.ama hamile olabileceğimi düşünmüyorum.inşallah.ama umudumu kaybetmeyeceğim.

canim gec dollenmede test negatif gostere biliyormus. o yuzden sen adet olana kadar umudunu kesme insallah adet olmazsin hamilesindir.

ben merak ettiklerimi bu sitede bulabilyordum şimdi de benim yaşadıklarımı merak edenler okusun istedim. 4 ay önce gebeliğimi öğrendikten bi kaç gün sonra düşük yaptım. O da yumurtlama ve çatlatma iğnesiyle oldu,sağlıksız embriyo oluşmus ve tutunamamıs.Bu ay tekrardan çocuk düşündük adet tarihinde test yaptım bir süre sonra çok silik bir çizgi çıktı. 2 gün sonra bi daha yaptım yine aynı aa dedim hamileyim heralde. 2 gün sonra başka marka bir testle yaptım onda hiç bişi çıkmadı koydum testi gittim geldim baktım yok 3 saat sonra baktığım da belirgin 2. çizgi çıkmış tamam dedik eşimle kesin hamileyim. sonraki gün başka marka bir testle yaptım hiç bişi yok. beklettim 3-5 saat yok yok. önceki gebeliğimi de o markayla yaptığımı ve 15-20 dkya çıktığını hatırladım ve dedimki ben hamile değilim galiba. aklımda hala şüphe vardı çünkü bu ay tıpkı diğer gebeliğimde yaşadığım belirtileri yaşadım. sağ kasıkta batma,karın şişliği tıpkı hamile karnı gibi ve beyaz akıntı. ertesi gün doktora gittim kanda bakıldı gebelik yok muayene oldum doktor dediki enfeksiyon oluşmuş.. o akıntı ondanmış yani adet olmuş olmam gerekiyordu ama adetin yakın görünmüyor dedi ilaçlar verdi biride adet olmamı sağlayacakmış adetin 12. günü gel dedi yumurtlama tedavisi uygulayalım yine dedi. yani kızlar bence testte çıkan sonuca en fazla 20 dk verin ve bi kaç kere yaptığınızda aynı şekilde 2. çizgiyi görün öyle sevinin. Allah insanı hamur gibi şekle sokuyor biz 1 senedir çocuk istiyoruz başlarda 1-2 ay bile bekleyemem derdim hemen olur diye düşünürdüm ve olmayan her ay değişik bunalımlara girerdim ama şimdi Allah ne zaman dediyse o zaman alacak diyorum üzülmeye yıpranmaya yıpratmaya gerek yok ben elimden geleni yaparım Allah nasit etmişse olur etmemişse olmaz hayırlısı olsun bizi sevindirecek hakkıyla şükredebileceğimiz evlatlar versin Rabbim hepimize... (ne çok yazmışım yaa :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…