gul2507kivanc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
23
17
3
39
Yalnız anneler birbirimize destek olalım 💫

Merhaba,
Ben de bebeğini tek başına büyüten bir anneyim. Zaman zaman çok zorlandığımı, konuşacak birine ihtiyaç duyduğumu hissediyorum. Benim gibi yalnız çocuk büyüten, bazen sadece anlaşılmak isteyen anneler varsa burada tanışabiliriz belki buluşup moral depolayip çocuklarımızın arkadaş olmasını sağlarız diye düşündüm.

Birbirimizi motive edebilir, deneyimlerimizi paylaşabilir, zor günlerde destek olabiliriz.
İster yeni anne olun ister tecrübeli — hepimiz aynı yoldayız. 💕

Kimler var burada yalnız annelerden? 🌸

Merhaba,
Ben de bebeğini tek başına büyüten bir anneyim. Zaman zaman çok zorlandığımı, konuşacak birine ihtiyaç duyduğumu hissediyorum. Benim gibi yalnız çocuk büyüten, bazen sadece anlaşılmak isteyen anneler varsa burada tanışabiliriz belki buluşup moral depolayip çocuklarımızın arkadaş olmasını sağlarız diye düşündüm.

Birbirimizi motive edebilir, deneyimlerimizi paylaşabilir, zor günlerde destek olabiliriz.

Merhabalar bende izmirden 2 çocuğum var birisi 4,5 yaşında birisi 3,5 aylık 🥲 ailem Ankara’da yaşıyor maalesef İzmir’de kimsemiz yok . Tek çocuk neysede gerçekten 2. Çocuk olunca dahada zorlaşıyormuş sizin ilk mi 🌷

Merhabalar bende izmirden 2 çocuğum var birisi 4,5 yaşında birisi 3,5 aylık 🥲 ailem Ankara’da yaşıyor maalesef İzmir’de kimsemiz yok . Tek çocuk neysede gerçekten 2. Çocuk olunca dahada zorlaşıyormuş sizin ilk mi 🌷
Evet benim ilk ve insanın planında olmayınca psikolojik olarak kendini toparlamasi daha da zor ama bu süreçte beni en çok yoran yalnız olmak oldu. Sonra dedim ki neden benim gibi yalnız anneler arkadaş olup birbirimize destek olmayalım. Birbirimizin halinden yine bizler anlarız. Mesafeler uygunsa bir çay kahve içmeye neden gitmeyelim ?

Bir merhaba benden o zaman :) 18 aydir neredeyse tek basima büyütüyor ve çalisiyorum.. izmire de daha cok yeniyim hayat beni her türlü zorluyor :)
Şu an beni de öyle gibi her taraftan sıkışmış gibi hissediyorum ama biliyoruz ki bunlar geçecek bu süreçte birbirimizi anladığımız dostlar edinip süreci çekilir hatta eğlenceli hale getirebiliriz belki ;)

Merhaba,

Benimde 1 yaşında kızım var desteksiz tek başıma büyütüyorum bazen ev bebek iş drken yetersiz hissediyorum ama değer diyorum sonra isterse evi b k götürsün bebiş iyi olsun da

Benimde 1 yaşında kızım var desteksiz tek başıma büyütüyorum bazen ev bebek iş drken yetersiz hissediyorum ama değer diyorum sonra isterse evi b k götürsün bebiş iyi olsun da
Ben evde kırıntı görsem evi detaylı temizlerdim şimdi bu durum beni mahvedicek acil vazgeç dedim gerçekten temizlikten önemli şeyler var hayatta kirlensin her yer ne yapayım hayatı ve oğlumu kaçırmak istemiyorum bu psikolojik savaş ile. Bir tek çamaşır ve ütü yeter bir süre

Uyku sorunu en çok demi aynı durumdayız tam düzelecek atak haftası başlıyor ilk çocuk mu sizinde
Evet şu an 4. ay atağına giriş yapıyoruz en zor donemleri bu dönemmiş. Zaten düzenli uykusu varsa bile bozuluyor ama 4. ay bitince uyku ve birçok şey artık düzene girmeye başlıyor. Bu dönem sabır moral destek çok önemli bizim için. Artık yorgunluk sinir sistemimi mahvetti benim.

Ben evde kırıntı görsem evi detaylı temizlerdim şimdi bu durum beni mahvedicek acil vazgeç dedim gerçekten temizlikten önemli şeyler var hayatta kirlensin her yer ne yapayım hayatı ve oğlumu kaçırmak istemiyorum bu psikolojik savaş ile. Bir tek çamaşır ve ütü yeter bir süre
Aynen çünkü evle ilgilenenince bebeğime zamanım kalmıyor benimde çamaşır bulaşık arada birde Süpürge yaparsam o birdaha geri gelmeyecek bu günler

Sabahlara kadar uyumuyor sonra da tüm gün uyuyor sonra düzene gircek inşallah
Aslında o biraz da bizimle ilgili tüm gün uyursa gece uyumaz ben 1-1:30 saat ara ile 1 saat uyutmayi hedef haline getirdim akşam 7 den sonra yatirmiyorum saat 9 da gece uykusuna yatmaya alıştı

Back
X