Askim,
Sen çok güçlü bir kadınsınn.
Eşinle her şeyin üstesinden gelebileceğine eminimmm.
Allah bir avazda kurtarsın, hayırlı doğumlar versin
Ya schengen ülkesindeyseniz başka konsolosluktan vize alsın. Ekspres yapıyor bazıları.
Muameleciler bir yolunu buluyor. Bir de konsolosluğu arayıp doğumu bildirirsen çıkartırlar.
Hastalık vs. durumda belgeleyince erkene çekiyorlar.
Annem bana bakacak başka kimsem yok de. Almanya ve Fransa yardımcı olabilir, İtalya da hızlı..
cok tesekkur ederimAllahım kolaylık versin inşallah...
canım dert etme sadece 1-2 gün yalnız kalacaksın o kadar sonrasında eşinde diğer çocugunda yanında olacak..
anneler güçlüdür.
Hiç samimi arkadaş, komşu da mı yok oralarda?
Hali hazırda vizesi olan bir akraba, eş dost?
Hiç canınızı sıkmayın. Bunda da bir hayr vardır kesinlikle. Kolay bir doğum olsun, sağlıkla kucağınıza alın yavruyu inşallah.
cok tesekkur ederim.Allah yardımcınız olsun. Zor durum. Her işte bi kolaylık vardır. Umarım sizinde doğumunuz herşeyiniz kolay geçer
amin, cok tesekkur ederim.Allah yardımcın olsun canım.
Fransa mı? Ben geleyim dicem de hiç anlamam bu işlerden acaba faydam dokunur mu?hayir hickimsemiz yok, cok tesekkur ederim.
Hiç üzülmeyin, yurt dışındasınız, eminim hemşireleri ebeler sizinle çok iyi ilgileneceklerdir.
Bazen insanın etrafında sadece bu işten anlayan kişilerin olması daha çok huzur veriyor.
Hastane yönetimi ile görüşseniz, çocuğunuzu kabul etme gibi istisnaları olamaz mı acaba? Türkiye'de izin veriyorlar çünkü. Bebeğin abi/ablaları ve babası kalabiliyor.
cok tesekkur ederim gelen kutusu yorumun icin. buradaki sorun su ki, benim esim universitede profesor. bu hafta juri haftasi ogrencileri icin. annem gelseydi su an 6 yasinda olan oglum ile annem ilgilenecek, sabah okula birakip aksam alacak. esim de hastane ve universite arasi mekik dokuyacakti. fakat boyle olunca sabah cocugu okula birakmak icin bile esim evde kalmak zorunda dolayisiyla da ben hastaneye tek basima gitmek zorundayim dogum sabahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?