Yalnız hissediyorum, karşıma sevebileceğim beğenebileceğim ve beni seven biri çıkmıyor...

Mryna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
162
49
98
30
Yalnız hissediyorum arkadaşlar, hep sevip sevildiğim bi ilişki yaşamak istedim.. kimseyi beğenmezsen böyle olur ince eleyip sık dokursan böyle olur gibi yorum yapıcaklar lütfen yapmasın çünkü böyle şeyler hisle olur.. kimseye bisey hissedemiyorum zaten karşımada biri gelmiyo çirkin bi insan değilim zaten zamanında bir sürü kişi kapımda diziliyodu yanlış kişiyi seçtim 5 sene onun uğruna kendimi tükettim 26 yaşındayım şuan.. düzgün sevdiğim sevildiğim değer gördüğim bi ilişki yaşamak istiyorum ama yok karşıma beğenebiliceğim bişiy hissedebiliceğim kimse çıkmıyo artık... bu konuda çok yalnız hissediyorum kendimi... herkesin var gerçekten herkesin var herles bi eşkilde buluyo.. benim karşıma neden sevebilceğim hoşlanabilceğim beğenebilcepim biri çıkmıyo... deliricem bu durumdan

5 yıllık bir ilişki yaşamışsınız anladığım kadarıyla yani zamanında sevip sevildiğiniz bir ilişki olmuş iyi kötü bundan sonrası için kötümser bakmanızı gerektirecek bir durum yok çünkü zamanında olmuş yine neden olmasın. Belki ihtiyacınız olan şu an bir ilişki değil de bu 5 yıllık ilişkinin ardından bir dinlenme toparlanma sürecine girmektir.

Olmasını istediğin şey sen onu beklemeyi bıraktığında gerçekleşir genelde. Hayatına bak, boşver

5 yıllık bir ilişki yaşamışsınız anladığım kadarıyla yani zamanında sevip sevildiğiniz bir ilişki olmuş iyi kötü bundan sonrası için kötümser bakmanızı gerektirecek bir durum yok çünkü zamanında olmuş yine neden olmasın. Belki ihtiyacınız olan şu an bir ilişki değil de bu 5 yıllık ilişkinin ardından bir dinlenme toparlanma sürecine girmektir.
Sevilmedim... narsistlik bir kişiyle değer görmediğim garip bi süreç yaşadım..

Sevilmedim... narsistlik bir kişiyle değer görmediğim garip bi süreç yaşadım..
Böyle bir deneyimden sonra bu şekilde düşünmeniz ve bir daha sevilmeyeceğini düşünmeniz normal ama böyle olduğu için ya da olacağı için değil bu deneyimin sizde bıraktığı iz bu ama gerçek değil. Bu ilişkiye bakıp tekrar böyle olacak diye düşünmeyin.

Çok olmamış ki ayrılalı biraz daha kendiniz toparlayın bence vakti gelince siz istemeseniz bile gelip bulur bulması gereken sizi

Belkide doğru zaman doğru kişi yükleniyordur olamaz mı ? Olabilir 😊 Hiiiç canını sıkma sen değerlisin senin duyguların değerli kimse için heba edilemeyecek kadar hemde.. Motton bu olsun ;) Yaşın çok genç ' O ' seni bulacaktır emin ol..

Zamanı var her şeyin, hissetmediğin bişeye kendini zorlıycak halin yok.. akışına bırak ama çok da tepeden bakma onun osu var şunun şusu var, her nasip vaktine esirdir bazı şeyler zorla da olmuyor malesef🤷🏼‍♀️ Umarım güzel duyguları bir an önce doğru kişiyle yaşarsınız

Zamanı var her şeyin, hissetmediğin bişeye kendini zorlıycak halin yok.. akışına bırak ama çok da tepeden bakma onun osu var şunun şusu var, her nasip vaktine esirdir bazı şeyler zorla da olmuyor malesef🤷🏼‍♀️ Umarım güzel duyguları bir an önce doğru kişiyle yaşarsınız
İnşallahhh dualarınız için amin

Belkide doğru zaman doğru kişi yükleniyordur olamaz mı ? Olabilir 😊 Hiiiç canını sıkma sen değerlisin senin duyguların değerli kimse için heba edilemeyecek kadar hemde.. Motton bu olsun :KK66: Yaşın çok genç ' O ' seni bulacaktır emin ol..
İnsallah tek isteğim

Yalnız hissediyorum arkadaşlar, hep sevip sevildiğim bi ilişki yaşamak istedim.. kimseyi beğenmezsen böyle olur ince eleyip sık dokursan böyle olur gibi yorum yapıcaklar lütfen yapmasın çünkü böyle şeyler hisle olur.. kimseye bisey hissedemiyorum zaten karşımada biri gelmiyo çirkin bi insan değilim zaten zamanında bir sürü kişi kapımda diziliyodu yanlış kişiyi seçtim 5 sene onun uğruna kendimi tükettim 26 yaşındayım şuan.. düzgün sevdiğim sevildiğim değer gördüğim bi ilişki yaşamak istiyorum ama yok karşıma beğenebiliceğim bişiy hissedebiliceğim kimse çıkmıyo artık... bu konuda çok yalnız hissediyorum kendimi... herkesin var gerçekten herkesin var herles bi eşkilde buluyo.. benim karşıma neden sevebilceğim hoşlanabilceğim beğenebilcepim biri çıkmıyo... deliricem bu durumdan
32 yaşında iş , arkadaş veya kimsem yokken bunu okumak sonunda ; 26 dedi ya demek. :işsiz::eğlence: Yani düzelir çok sıkıntı etme.

hiç sevilmedim ben nasıl düşünmeliyim peki:(

Zaten ergenlikten çıkmışsın hayatına birini almışsın, 5 sene o varmış.
Daha yeni ayrılmissiniz,bir sene olmamış.
Karalar bağlayacak ne var ya bunca zamanda. Ayrılırken gökten erkek yağar mi sanıyordunuz😅😅
Zaten önceki hayatınızdaki kisiler (eğer şeref yoksunu değilse) size o gözle bakmamislardir cunku yıllar yili biriyle cifttiniz. Artık onla bir bütun görmeye baslamislardir. O yuzden bugüne kadar tanıdıklarınızı,sosyal medyada hep ekli olanları falan eleyin,onlardan size iş çıkmaz.
Yeni yeni ortamlara girin,çıkın,eşinizle dostunuzla buluşun, toplu etkinliklere, kurslara katılın...elbet hoşlandığıniz biri çıkar. Genç nüfusu bunca yüksek ülkede yaşıyoruz. Evde otursan kimi bulacan?

Back
X