• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız hissediyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende teşekkür ederim samimi düşüncelerini paylaştığın için.

Canım ben sana herşeyi boşver,düşünme yaşa gitsin diyemem.Çünkü bana göre bu robot gibi yaşamak olur.Bizim duygularımız ve aklımız var.Yaşadıklarımızı sorgulamazsak robot gibi oluruz.Ben senin kafanda bir yığın soruların olmasını anlıyorum ve bunun çok iyi olduğunu düşünüyorum.Ama burda çok önemli bir nokta var;

Bütün sorulara hemen yanıt bulamayız.Ayrıca günümüzde doğru yanıtları bulmakta kolay değil.Çok bilgi var içlerinden doğru olanları seçmek lazım.

Bana göre 16 yaşındaki senin gibi pırıl pırıl bir genç eğer kıyafetini çeşitli markalar arasından seçebiliyorsa,yiyeceklerin kalori hesabını yapabiliyorsa...vb. temel dini bilgilere de sahip olmalı.

Örneğin sen öbür hayatın nasıl olduğunu bilmiyorsun.Bunu öğrenmek için araştırman dini bilgi sahibi olman demek.Bu konuda anlayabileceğin yere kadar okuyup anlayamadığın yerde bırakabilirsin ve anlamak için kendine zaman tanırsın.

Örneğin ben uzun yıllardır kader konusunu anlamaya çalışıyorum.Kafam karışınca ara veriyorum.Kendimi sorular içinde boğmuyorum.

Kafa karışıklığını ben çok severim.Şaka yapmıyorum gerçekten.Benim ne zaman çok kafam karışsa ardından harika fikirler üretiyorum.Kafası karışan insan düşünen insandır.Ama kendini fazla zorlamayacaksın.Bütün herşeyi anda anlamaya çalışmayacaksın.Yavaş yavaş ama hergün birşeyler okuyarak ilerlemek lazım.

Her konuda okumak çok önemli.Sen okumaktan sıkılıyorum demişsin o zaman izleyebilirsin.Ve ben sadece dini konulardan bahsetmiyorum ilgini çeken her konuda araştırma yapabilirsin.

Genç bir beyin ne güzel bir nimet.Güzel bilgiler ile doldurursan eğer üzüntüye,korkulara yer kalmaz,çok rahatlarsın.İlgini çeken konularda araştırm yapmaya başla bak zaman nasıl keyifli ve çabuk geçecek...

Robot olmayi isterdim duygusuz olmak belkide ennnnn guzeli ..

Benim bildigim ölunce cennet cehennem olayi var.. neye gidersen ona gore yasiyosun falan..

Kader e bende takigim.. bi konu da yazmistim.. bi kac ablacikda bana msj atmisti anlatmidlardi ama hala anlam veremiyorum ..

Ben sevmiyorum dusunurken dusunmeyi birakamiyorum delircek gibi oluyorum .. kitap okumayida bu yuzden sevmiyorum yani bi kitaba baslarsam o gun bitmek zorunda takiyorum ve birakamiyorum .. o da sinir ediyo

Peki♥tesekur ederim♥

Robot olmayi isterdim duygusuz olmak belkide ennnnn guzeli ..

Benim bildigim ölunce cennet cehennem olayi var.. neye gidersen ona gore yasiyosun falan..

Kader e bende takigim.. bi konu da yazmistim.. bi kac ablacikda bana msj atmisti anlatmidlardi ama hala anlam veremiyorum ..

Ben sevmiyorum dusunurken dusunmeyi birakamiyorum delircek gibi oluyorum .. kitap okumayida bu yuzden sevmiyorum yani bi kitaba baslarsam o gun bitmek zorunda takiyorum ve birakamiyorum .. o da sinir ediyo

Peki♥tesekur ederim♥
Canımcığım kendini hiç zorlama.Yürüyüş yapmak,manzara seyretmek,arkadaşlar ile güzel sohbetler...vb. yapmakta insan için çok değerli.

Bu hayatta mutlu ve başarılı olanlar, çalışmak kadar dinlenmeye,eğlenmeye de zaman ayıranlar.Hiç kimse ama hiç kimse birden istediği şeyin ne olduğunu bulup hemen o şey olamıyor.

Bana hayatta öğrendiğin en önemli şey nedir dersen.Dengeli olmak,abartmamak derim.

Sorular seni yoruyor mu?O zaman ara ver.Seni dinlendiren şeyler yap.

Ne olmak istediğine karar veremiyor musun?Kendine zaman tanı.Bir yıl boyunca bu konuda aklıma gelenleri yazacağım de.Bak bakalım bir yıl sonra en çok ne olmak istediğini yazmışsın.

Hayattaki sır bana göre ne biliyor musun?Moralini bozmayacaksın.Kural budur bence.

Bugün canın mı sıkkın.Olabilir.Kafandaki sorulara yanıt mı bulamıyorsun.Olabilir.Çok mu yalnızsın.Olabilir.Bugün nefes alıp veriyorsun değil mi?O zaman tamam.Yapabileceğin ne varsa onu yaparsın.Tüm gün balkondan dışarıyı mı seyretmek istiyorsun,sana iyi gelecek şey bu mu?Tamam öyle yap.Kendine de bugün dinleneceğim hiçbirşey düşünmeyeceğim de.Moralini yüksek tutarsan yapmak istediklerine zamanı gelince istek de duyarsın,yetecek enerjinde olur.Bilgin ve deneyimin arttıkçada soruların zamanla yanıt bulacaktır,aceleye gerek yok ki...

Kendini zorlayan çabuk tükenir yolda kalır.Oysa yavaş yavaş da olsa sürekli ilerleyen gitmek istediği yere varır hemde bundan keyif alır.

Son düzenleme:
korkuyorum ssenin konularını okumaktan öyle üzülüyorum gözlerim öyle doluyo ki... yanımda olsan bir sn durmaz kollarımız sımsıkı sarar sana öylece durmayı isterim....

başıma gelmedi böyle bir kayıp ama ilk paragrafınla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum Rabbim sevdiği kullarını yanına alırmış ya hani... annende eminim onun sevdiği kuludur inşallah...

hele hani Peygamber Efendimizin hadisi şerifi varya: "Cennet anaların ayakları altında..."

işte sen o cenneti annenin ayaklarının altına seren bir kız ol olur mu?

bi sınavdan 80-90 mı aldın annenin gülüşünü hatırla gururunu hatırlaa...

üzüldün mü annende seninle üzülürdü üzülme..

sinirlendin mi annene anlatırdın derdini konuş kendinle o hep kalbinde.. ama ne olursa olsun ağlama o da ağlar.. dayanamaz göz yaşlarına... annedir o sen onun can'ından bi parçasın.. ona kalsa hiç bırakmak ister miydi seni...

senin sınavın çok büyük kardeşim! sana bu sınavı veren O var ya; ona dayanma sabrı da verir sana inşallah sakın Ye's e düşme ümitsiz olma.

babanla da aran soğukmuşya hani.. belki o da anneni eşini kaybettiği için öyledir.. öncenizi bilemiyorum..

ama sen sapasağlam bas ayaklarını üstüne Rabbim sna kendisinden başkasına el açtırtmasın inşallah bitanem :16:

korkuyorum ssenin konularını okumaktan öyle üzülüyorum gözlerim öyle doluyo ki... yanımda olsan bir sn durmaz kollarımız sımsıkı sarar sana öylece durmayı isterim....

başıma gelmedi böyle bir kayıp ama ilk paragrafınla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum Rabbim sevdiği kullarını yanına alırmış ya hani... annende eminim onun sevdiği kuludur inşallah...

hele hani Peygamber Efendimizin hadisi şerifi varya: "Cennet anaların ayakları altında..."

işte sen o cenneti annenin ayaklarının altına seren bir kız ol olur mu?

bi sınavdan 80-90 mı aldın annenin gülüşünü hatırla gururunu hatırlaa...

üzüldün mü annende seninle üzülürdü üzülme..

sinirlendin mi annene anlatırdın derdini konuş kendinle o hep kalbinde.. ama ne olursa olsun ağlama o da ağlar.. dayanamaz göz yaşlarına... annedir o sen onun can'ından bi parçasın.. ona kalsa hiç bırakmak ister miydi seni...

senin sınavın çok büyük kardeşim! sana bu sınavı veren O var ya; ona dayanma sabrı da verir sana inşallah sakın Ye's e düşme ümitsiz olma.

babanla da aran soğukmuşya hani.. belki o da anneni eşini kaybettiği için öyledir.. öncenizi bilemiyorum..

ama sen sapasağlam bas ayaklarını üstüne Rabbim sna kendisinden başkasına el açtırtmasın inşallah bitanem :16:

Gozlerin dolmasin , uzulme..♥
Biara beni birakti diye onu cok suclamistim ..

Babam baskasiyla evli yani ben 7 yasindayken annemle bosanmislar sonra evlenmis.. o yuzden hic bi sekilde yakin degildik

Peki♥♥ coooook tesekkur ederim.

Canımcığım kendini hiç zorlama.Yürüyüş yapmak,manzara seyretmek,arkadaşlar ile güzel sohbetler...vb. yapmakta insan için çok değerli.

Bu hayatta mutlu ve başarılı olanlar, çalışmak kadar dinlenmeye,eğlenmeye de zaman ayıranlar.Hiç kimse ama hiç kimse birden istediği şeyin ne olduğunu bulup hemen o şey olamıyor.

Bana hayatta öğrendiğin en önemli şey nedir dersen.Dengeli olmak,abartmamak derim.

Sorular seni yoruyor mu?O zaman ara ver.Seni dinlendiren şeyler yap.

Ne olmak istediğine karar veremiyor musun?Kendine zaman tanı.Bir yıl boyunca bu konuda aklıma gelenleri yazacağım de.Bak bakalım bir yıl sonra en çok ne olmak istediğini yazmışsın.

Hayattaki sır bana göre ne biliyor musun?Moralini bozmayacaksın.Kural budur bence.

Bugün canın mı sıkkın.Olabilir.Kafandaki sorulara yanıt mı bulamıyorsun.Olabilir.Çok mu yalnızsın.Olabilir.Bugün nefes alıp veriyorsun değil mi?O zaman tamam.Yapabileceğin ne varsa onu yaparsın.Tüm gün balkondan dışarıyı mı seyretmek istiyorsun,sana iyi gelecek şey bu mu?Tamam öyle yap.Kendine de bugün dinleneceğim hiçbirşey düşünmeyeceğim de.Moralini yüksek tutarsan yapmak istediklerine zamanı gelince istek de duyarsın,yetecek enerjinde olur.Bilgin ve deneyimin arttıkçada soruların zamanla yanıt bulacaktır,aceleye gerek yok ki...

Kendini zorlayan çabuk tükenir yolda kalır.Oysa yavaş yavaş da olsa sürekli ilerleyen gitmek istediği yere varır hemde bundan keyif alır.

Arkadaşlari hep yanlis seciyorum bunun yuzunden de sevdiklerimi hep kaybediyorum
Yurus felan de ben cok usengecim zaten okul zamani 9 ders basliyo 16.10 dabitiyo eve gitmemse 16.40 i buluyo .. okulda tek takiliyorum hic biriyle yakinlik kuramiyorum ayni kafada degiliz..

Lise 1 ve 2 de gsl tiyatro okudum
Ama sonra sıkıldim simdi dusundugumde onu da istiyorum saanki >_<

Peki&#9829;tesekkur ederiiymmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X