Salla gitsin yaa. Salla milleti, gerçekten. Kpss'yi de salla eğer olmazsa. Kpss ömür törpüsü. İş ararken en çok sordukları ve aradıkları şey "tecrübe". "Tecrübem yok, bir sene/iki sene kpss çalıştım" vs dediğin zaman gülüyor adamlar. Bir işe girmeye çalış ve kendini ona ver. Şu devirde kimse kimseye güvenmiyor ve ortalık bencil insan dolu. Benim kaç senelik arkadaşlarım var, hala daha güvenemem mesela. Bak mesela dün arkadaşımla olan planı iptal ettim. Neden? Biz şimdi birkaç gün öncesinden plan yaptık, birlikte dışarı çıkarız, halletmemiz gereken işleri hallederiz sonra da bi yerde oturup bişeyler içeriz falan diye. Tamam gayet güzel. Dün bana mesaj atmış sabah. Ki boş günümüz. Neyse napıyosun falan yazmış dedim kahvaltı yapıyorum. Ne yapıyoruz bugün? yazmış, planladığımız gibi yaparız dedim. Aradan 5 dk geçmeden bana ben hazırım, üstümü falan giyindim yazmış. Benim daha kahvaltım bile bitmedi, yazdım. Bana kalkmış demiş ki ben dışarıda çok oyalanmak istemiyorum sadece kendi işlerimi halledip yurda geri dönücem işlerim var... Ben de birlikte gitmeyelim yazdım. Tamam yazdı. Yani ben de insanların bencilliğinden bıktım. Hayatında insanlar olsa bi dert olmasa bi dert. Ben son zamanlarda bariz azaltmaya başladım zaten çoğu kişi sadece kendisini düşünüyor. Başkasının keyfine göre hareket edeceğime sadece kendime göre hareket edip yalnız kalırım daha iyi.[/