Yalnız hissetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Yeni üye oldum fakat 4-5 yıldır buralardayım..

Çok yalnız hissediyorum sizden başka yazacak derdimi anlatacak birini bulamadım.
Meğer dost sandığım ne kadar çok boş insan varmış .
Herkes kendi derdinde yaş ilerledikçe bunu daha çok hissetmeye başladım.
Yaşım 24. Herkes sevgili peşinde anlamıyorum insanları. Tamam olsun sevgiliniz ama neden arkadaşlarını unutursunuz boşlarsınız ki..
En yakın dostum dediğim insan her zmaan birbirimize destek olduğumuz
kişi bile 2 aydır sevgilisi var diye benden kopmaya başladı. Biliyorum herkesin kendine ait bir yaşamı olmalı kimseye bağlanmamalı ama derdimi anlatacağım beni iyi tanıyan bir tek o var diğerleri ölesine zaman öldüren arkadaşlar. Dün bu dost dediğim kişiye yazdım canım sıkkın sonra konuşuruz dedi. Ama sürekli whatsapta sevgilisiyle fotoğraflarını güncelleyip duruyor. İnsan nasıl böle kendini düşünen kendi mutluluğa endeksli yaşayan biri olabilir ki. Tmaam bir sorunu vardır canı sıkkındır anlarım ama benle konusmayıp sevgilisiyle dertleşmesine o kadar kırıldım ki. Kafama niye bu kadar takıyorum bilmiyorum.
Hiç iyi değilim. Yalnızlıktan kusacağım. Sürekli ağlamak istiyorum. Psikoloğa da gidiyorum kendi kendimi iyileştirmek istiyorum olmuyor hep desteğe ihtiyacım var gibi :(
Ben neden bu kadar hassasım..

K bakmayın ama bende sürekli kendini iyi hİssetmeyen sürekli dertlenen insanları hayatımdan uzaklaştırırım yaşam enerjim cekiliyor resmen dinlerken. bellki güzel duygular yaşıyor niye onun adına mutluluk duymuyorsunuz.

Bende sevmem sevgili için arkadaşı boşlayanı
İkisinin yeri ayrı ve ikisine de zaman ayrılmalı
Ama beni boşlayanı bende boşlarım
Tek başıma da meşgul olabilir mutlu olabilirim
Sen sadece yalnızlıktan mı bu haldesin yoksa başka sebepler de var mı

bu düsünceyle kendini gün gectikce daha kötü hissedersin!
arkadaslikda dostlukda bi yere kadar
sevgilisinden seni önde tutmasini beklemen cok sacma bence

hayat okadar güzelki ama bi soruna kafayi takip böyle kendinizi üzmeye devam ederseniz o güzelikleri asla göremesinz

yapmayin kendinize iyi bakin kendinizi mutlu edin üzmeyin :)

Önce kendini aciz görmekten vaz geç. Kimseye ihtiyacın yok. Illa arkadaş istiyosan kazık yemek zoruna gitmeyecek,hayat böyle maalesef:KK51:

Su ara mutluluktan gozu hıcbırsey gormuyor olabilir.. Sonrasında da boyle devam ederse sızde tavrınızı gosterırısınız.. Sonra konusursunuz.. Zaten erkek arkadasıyla yasadıgı kavga sonrası sıze gelıp aglayacaktır emın olun..

aynından bende de vardı canım ayrılınca da ağlayamaya sana gelecek o zamanda sen S***** G** (Defol) demekten aciz olma lütfen , Allahın buldumcukları şu insanlara verdiğimiz değere bak.

K bakmayın ama bende sürekli kendini iyi hİssetmeyen sürekli dertlenen insanları hayatımdan uzaklaştırırım yaşam enerjim cekiliyor resmen dinlerken. bellki güzel duygular yaşıyor niye onun adına mutluluk duymuyorsunuz.

Kendi derdini anlatırken sorun yok ama.. ben hep onun yanındaydım kimse yokken ben vardım hergün bizdeydi buna ne diyorsun

aynından bende de vardı canım ayrılınca da ağlayamaya sana gelecek o zamanda sen S***** G** (Defol) demekten aciz olma lütfen , Allahın buldumcukları şu insanlara verdiğimiz değere bak.

garip olanda şu canı sıkkın ama bana anlatmıyor sevgilisi var ya ona anlatıyordur

bu düsünceyle kendini gün gectikce daha kötü hissedersin!
arkadaslikda dostlukda bi yere kadar
sevgilisinden seni önde tutmasini beklemen cok sacma bence

hayat okadar güzelki ama bi soruna kafayi takip böyle kendinizi üzmeye devam ederseniz o güzelikleri asla göremesinz

yapmayin kendinize iyi bakin kendinizi mutlu edin üzmeyin :)

Önde tutsun demiyorum .. Ama önceden bnmle dertleşirken şimdi beni boşlaması vefakar olmadığını gösterir sürekli bahane buluyor 2 günlük insana güvenip onunla paylasıyor derdini bana anlatmıyor

Bende sevmem sevgili için arkadaşı boşlayanı
İkisinin yeri ayrı ve ikisine de zaman ayrılmalı
Ama beni boşlayanı bende boşlarım
Tek başıma da meşgul olabilir mutlu olabilirim
Sen sadece yalnızlıktan mı bu haldesin yoksa başka sebepler de var mı

İşyerimden memnun değilim. 1 yıldır depresyondayım. Daha ne olsun ki. İkili ilişkilerden kaçıyorum korkuyorum panikatak geliyor hemen üzülecğeimi düşünüyorum hep.. Ve güvenecek kmse yok

İşyerimden memnun değilim. 1 yıldır depresyondayım. Daha ne olsun ki. İkili ilişkilerden kaçıyorum korkuyorum panikatak geliyor hemen üzülecğeimi düşünüyorum hep.. Ve güvenecek kmse yok
İşini değiştir
Kitap oku
İlle de yeni kişilerle tanışmak geriyorsa önce ablan kuzeninle vs zaman geçir
Durup eski arkadaşlarına üzülme

yalnızlığa alışıp sevmek çok güzel olur
ben bunun için uğraşıyorum
kimseye ihtiyaç duymak istemiyorum.

gidene üzüleceğine gelene hoşgeldin de bence. yeni arkadaşlar dostlar edin. olan olmuş artık. bi daha eskisi gibi olamazsınız.

İşini değiştir
Kitap oku
İlle de yeni kişilerle tanışmak geriyorsa önce ablan kuzeninle vs zaman geçir
Durup eski arkadaşlarına üzülme

İş bulamıyorum şuan başka başvuru yapıyorum yoksa.. Evde oturmak da istemiyorum çıkıp. Bu arada mesaj atmış mide ağrısına ne iyi gelir diye hani demek istiyor ki derdim var stresliyim ne saçma değilmi hem anlatmıyor etmiyor yalvaracağım sanki anlatt diye. Cevap vermeyeceğim.

Kusursuz dost olmaz bu kesin ama Arkadasiniz ayip etmis 2 dk dinleseymis sevgilisi kacmazdi....yalniz hisettmeyin baska insanlarda var buradan yaziyoruz mesela icinizi dokebilirsiniz farkli dusunceler iyidir bu da bir baslangic ...arkadasiniza donelim yarin birgun ayrildiginda ya da basi dertte oldugunda siz olucaksiniz yaninda empati yapaydi iyiydi Annemin bir lafi vardir bir cicekle yaz gelmez diye baska dostlar bulun deneye yanila bulursunuz o zamana kadar börtü böcük idare ediceksiniz artik,oluyor boyle zaman zman uzulmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X